Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(žvarba @ 2010 05 09, 12:13)
merginos ką manot apie šią suknutę
user posted image

Big no no! unsure.gif
Atsakyti
Na vis delto pirksiu ta balta liemenele, kaip bus taip. mokesiu 50lt su siuntimu, nusiderejau 5lt biggrin.gif ryt atliksiu pavedima, tai koki treciadieni-ketvirtadieni tureciau gauti. grisiu su atsiliepimais mirksiukas.gif
aciu shopingui ir viktai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 05 09, 10:55)
Idomu, kaip ant zmogaus?

user posted image
QUOTE(Akrilik @ 2010 05 09, 11:35)
Big no no!  unsure.gif

O ką lietuvių kalba tai reikštų??????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 05 09, 13:44)
O ką lietuvių kalba tai reikštų??????? g.gif

Na negražu biggrin.gif Vaikiška, viešumoj su tokia pasirodyt nelabai. Dar ant žmogaus gražiai atrodo, bet tos kišenės ne į temą, naktinių vaizdą sukuria.
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2010 05 09, 11:49)
Na negražu biggrin.gif Vaikiška, viešumoj su tokia pasirodyt nelabai. Dar ant žmogaus gražiai atrodo, bet tos kišenės ne į temą, naktinių vaizdą sukuria.

tai su tokia nebent prie jūros įsivaizduoju smile.gif aišku ne į miestą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 05 09, 11:13)

na, mano kuklia nuomone, jei ji butu tamsenes spalvos (juodos pvz kaip parodete ant manekenes) tada graziau ziuretusi, o dabar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 05 09, 13:54)
tai su tokia nebent prie jūros įsivaizduoju smile.gif aišku ne į miestą smile.gif

graziai atrodo ant modelio, ir prie juros kaip tik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2010 05 09, 12:04)
na, mano kuklia nuomone, jei ji butu tamsenes spalvos (juodos pvz kaip parodete ant manekenes) tada graziau ziuretusi, o dabar ne  mirksiukas.gif

O aš atvirkščiai,- jei būtų juoda net nežiūrėčiau į ją tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(atira01 @ 2010 05 09, 12:04)
graziai atrodo ant modelio, ir prie juros kaip tik rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 09 gegužės 2010 - 12:19
sveiki, noriu paklausti jūsų dėl šio maudomo viršaus. Rašo "Push-up halter top", ka tai reiškia? Kiek supratau, tai yra išimamos pagalvėlės ir pakietintas pats viršus, ar viršus minkštas, gali lengvai susilenkti? Tikiuosi supratos ka turėjau galvoje blush2.gif Gal kuri turit foto ikelti kaip liemenukas iš vidinės pusės atrodo? aciū
http://www2.victoria...o...&rfnbr=1232
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 05 09, 11:13)
user posted image

Nu man tai neeee schmoll.gif Gal kad realybej esu tokia macius (ne VS - o beje, cia VS?) schmoll.gif - buvo ruzava, tai toookia vaikiska, nu cielkauskaitiska tiesiog. lotuliukas.gif Medziagyte frotine.

QUOTE(Etama @ 2010 05 09, 12:36)
aciu shopingui ir viktai 4u.gif

Ner uz ka, manau patiks jums ji wink.gif

QUOTE(žvarba @ 2010 05 09, 12:44)

Va cia tai man visai pakenciamai dar atrodo - aisku tik prie kokiso juros, bet galima. O ta sviesi spalva man suknute nupigina labai ir padaro vaikiska.... ax.gif

QUOTE(megee @ 2010 05 09, 13:34)
sveiki, noriu paklausti jūsų dėl šio maudomo viršaus. Rašo "Push-up halter top", ka tai reiškia?

Push'up tai reiskia, kad su push-up yra, o halter reiskia, kad per kakla susirisamas (arba nesusirisamas, bet per kakla einantis). Butent siame issima idekliukai - parasyta jau prie aprasymo maudomuko.
Atsakyti
QUOTE(*dela* @ 2010 05 09, 11:12)
Kaip zadejau, idedu pasiziureti maudomuko virsu, daug kas domisi tokiu
http://public.fotki....icture-019.html
http://public.fotki....icture-020.html

Dekoju uz foto, labai ju laukiau ax.gif
Pasiziurejau kad tas 34B nera jau toks maziukas, tai manau ir man puikiai tiks bigsmile.gif
Papildyta:
žvarba-suknele tai nea... blush2.gif Tikrai nepirksciau, labai jau vaikiska ir ta spalva dar tokia ja visai leliska padaro. Suknute mergaitems, ne moterims cia lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū visoms už nuomones 4u.gif 4u.gif
Atsakyti