nežinau kaip dėl fakto, kad iš senesių, bet tikrai ne colour edicted, nes padėta kaip nauja, tokia vasariška, bronzinė...
QUOTE(indreabtf @ 2010 05 16, 11:17)
nežinau kaip dėl fakto, kad iš senesių, bet tikrai ne colour edicted, nes padėta kaip nauja, tokia vasariška, bronzinė...
Tai gal sun club, kur essence puslapy pavaizduota kaip nuolatinė

QUOTE(indreabtf @ 2010 05 16, 11:17)
Buvau as vakar Vilniaus Akropolio Eurokose, tai ten buvo isdeliota sena kolekcija "Bohemian"(nezinau ar teisingai parasiau).... ir kiek pamenu sita kolekcija yra pusantru metu senumo

QUOTE(moliugele @ 2010 05 16, 12:13)
Buvau as vakar Vilniaus Akropolio Eurokose, tai ten buvo isdeliota sena kolekcija "Bohemian"(nezinau ar teisingai parasiau).... ir kiek pamenu sita kolekcija yra pusantru metu senumo

Kauno Akropoly buvo Fashionista

QUOTE(moliugele @ 2010 05 16, 12:13)

Nesuprantu aš jų, kaip gali but padėta tokia sena kolekcija, juk ji gali būti jau pasenus, baigiasis galiojimo laikas

QUOTE(justicija @ 2010 05 16, 13:31)
Nesuprantu aš jų, kaip gali but padėta tokia sena kolekcija, juk ji gali būti jau pasenus, baigiasis galiojimo laikas 

na jo, kazkoks nesusipratimas

QUOTE(indreabtf @ 2010 05 16, 12:17)
Nu geras

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 16, 10:54)
nu ką aš žinau... šiaip visokių aš tų kosmetikos priemonių turiu, bet nu gal Essence kaip einamiausia. ir pigu, ir negaila...
šiandien išbandžiau želė antakiams. buvo svarbu, kad bent darbe atlaikytų. atlaikė. laiko toliau. naudotis lengva, šiaip labai patiko tikrai. džiaugiuosi tokiu pirkiniu net po nemalonaus incidento

QUOTE(Almost @ 2010 05 16, 17:01)
nu ką aš žinau... šiaip visokių aš tų kosmetikos priemonių turiu, bet nu gal Essence kaip einamiausia. ir pigu, ir negaila...
šiandien išbandžiau želė antakiams. buvo svarbu, kad bent darbe atlaikytų. atlaikė. laiko toliau. naudotis lengva, šiaip labai patiko tikrai. džiaugiuosi tokiu pirkiniu net po nemalonaus incidento

kokio insidento?

QUOTE(stylista @ 2010 05 16, 18:47)
rašiau vakar savo Essence apsipirkimo ypatumus

išbandžiau šiandien naują tušą multi action
grynas nesusipratimas
tepė net ne tušą,o kažkokius sulipusius trupinius ant blakstienų
pagalvojau,gal ir vėl man nesiseka tepti su dideliu šepetėliu,bet iššukuoti nėjo
tai nusiprausiau ir pasidažiau su senuoju multi action,kur tokių problemų nėra
kaži ar čia dėl naujumo jis toks
jaučiu reiks mesti laukan

QUOTE(*charite* @ 2010 05 16, 19:29)
išbandžiau šiandien naują tušą multi action
grynas nesusipratimas
tepė net ne tušą,o kažkokius sulipusius trupinius ant blakstienų
pagalvojau,gal ir vėl man nesiseka tepti su dideliu šepetėliu,bet iššukuoti nėjo
tai nusiprausiau ir pasidažiau su senuoju multi action,kur tokių problemų nėra
kaži ar čia dėl naujumo jis toks
jaučiu reiks mesti laukan 

Gal turi pastovėt šiek tiek? Pas mane tai viskas normaliai