Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

nežinau kaip dėl fakto, kad iš senesių, bet tikrai ne colour edicted, nes padėta kaip nauja, tokia vasariška, bronzinė...
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2010 05 16, 11:17)
nežinau kaip dėl fakto, kad iš senesių, bet tikrai ne colour edicted, nes padėta kaip nauja, tokia vasariška, bronzinė...

Tai gal sun club, kur essence puslapy pavaizduota kaip nuolatinė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 16 gegužės 2010 - 10:27
QUOTE(indreabtf @ 2010 05 16, 11:17)

Buvau as vakar Vilniaus Akropolio Eurokose, tai ten buvo isdeliota sena kolekcija "Bohemian"(nezinau ar teisingai parasiau).... ir kiek pamenu sita kolekcija yra pusantru metu senumo doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 05 16, 12:13)
Buvau as vakar Vilniaus Akropolio Eurokose, tai ten buvo isdeliota sena kolekcija "Bohemian"(nezinau ar teisingai parasiau).... ir kiek pamenu sita kolekcija yra pusantru metu senumo  doh.gif  smile.gif

Kauno Akropoly buvo Fashionista 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 05 16, 12:13)
Buvau as vakar Vilniaus Akropolio Eurokose, tai ten buvo isdeliota sena kolekcija "Bohemian"(nezinau ar teisingai parasiau).... ir kiek pamenu sita kolekcija yra pusantru metu senumo  doh.gif  smile.gif

Nesuprantu aš jų, kaip gali but padėta tokia sena kolekcija, juk ji gali būti jau pasenus, baigiasis galiojimo laikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justicija @ 2010 05 16, 13:31)
Nesuprantu aš jų, kaip gali but padėta tokia sena kolekcija, juk ji gali būti jau pasenus, baigiasis galiojimo laikas doh.gif

na jo, kazkoks nesusipratimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2010 05 16, 12:17)

Nu geras g.gif tai cia 2008 rugsejo-spalio kolekcija doh.gif gal rado kur sandely uzsilikusius ir nusprende issiparduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 16, 10:54)
Pas tave dabar jaučiu vos ne Essence sandėliukas, kaip pas mane biggrin.gif

nu ką aš žinau... šiaip visokių aš tų kosmetikos priemonių turiu, bet nu gal Essence kaip einamiausia. ir pigu, ir negaila...

šiandien išbandžiau želė antakiams. buvo svarbu, kad bent darbe atlaikytų. atlaikė. laiko toliau. naudotis lengva, šiaip labai patiko tikrai. džiaugiuosi tokiu pirkiniu net po nemalonaus incidento biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 05 16, 17:01)
nu ką aš žinau... šiaip visokių aš tų kosmetikos priemonių turiu, bet nu gal Essence kaip einamiausia. ir pigu, ir negaila...

šiandien išbandžiau želė antakiams. buvo svarbu, kad bent darbe atlaikytų. atlaikė. laiko toliau. naudotis lengva, šiaip labai patiko tikrai. džiaugiuosi tokiu pirkiniu net po nemalonaus incidento  biggrin.gif

kokio insidento? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stylista: 16 gegužės 2010 - 17:48
QUOTE(stylista @ 2010 05 16, 18:47)
kokio insidento? biggrin.gif

rašiau vakar savo Essence apsipirkimo ypatumus hihihi.gif
Atsakyti
išbandžiau šiandien naują tušą multi action blink.gif blink.gif grynas nesusipratimas doh.gif tepė net ne tušą,o kažkokius sulipusius trupinius ant blakstienų blink.gif pagalvojau,gal ir vėl man nesiseka tepti su dideliu šepetėliu,bet iššukuoti nėjo blink.gif tai nusiprausiau ir pasidažiau su senuoju multi action,kur tokių problemų nėra biggrin.gif kaži ar čia dėl naujumo jis toks g.gif jaučiu reiks mesti laukan unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *charite*: 16 gegužės 2010 - 18:29
QUOTE(*charite* @ 2010 05 16, 19:29)
išbandžiau šiandien naują tušą multi action blink.gif  blink.gif  grynas nesusipratimas  doh.gif tepė net ne tušą,o kažkokius sulipusius trupinius ant blakstienų blink.gif  pagalvojau,gal ir vėl man nesiseka tepti su dideliu šepetėliu,bet iššukuoti nėjo blink.gif  tai nusiprausiau ir pasidažiau su senuoju multi action,kur tokių problemų nėra biggrin.gif  kaži ar čia dėl naujumo jis toks g.gif jaučiu reiks mesti laukan unsure.gif

Gal turi pastovėt šiek tiek? Pas mane tai viskas normaliai ax.gif
Atsakyti