Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Almost @ 2010 05 15, 23:39)
tuo pačiu va šiandien nusipirkau blakstienų ir antakių želė iš Essence. nebandžiau dar, bet nu tikiuos normali bus hihihi.gif

Man tai patinka ta želė, naudoju antakiams pašukuoti..
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 16, 20:14)
Gal turi pastovėt šiek tiek? Pas mane tai viskas normaliai  ax.gif

tikiuosi g.gif reikės už kelių dienų išbandyti smile.gif o aš taip tikėjausi gero tušo unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės labai atsiprašau, kad čia rašau blush2.gif , bet gal kas naudojate ir reikia mineralinės pudrytės? Vakar nusipirkau, bet spalva per šviesi, per skubėjimą ne tą paėmiau. Spalva 01 perfect beige. Jeigu kam reikia padovanosiu už šokoladą bigsmile.gif Rašykit į AŽ.
Atsakyti
Apsipirkau truputėlį šiandien iš likučių Eurokose blush2.gif
Essence Bohemia body shimer Spray (kainavo 3,96)
Essence Summer of love lūpų blizgesys (kainavo 3,38)
Essence Creamylicious akių pieštukas chocolate shake (kainavo 2,38)
Essence volume boost base mascara (gavau dovanų šitą) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(moliugele @ 2010 05 16, 12:13)
Buvau as vakar Vilniaus Akropolio Eurokose, tai ten buvo isdeliota sena kolekcija "Bohemian"(nezinau ar teisingai parasiau).... ir kiek pamenu sita kolekcija yra pusantru metu senumo  doh.gif  smile.gif

Tai as Pramones maximoj irgi atradau likučių iš įvairių kolekcijų thumbup.gif
O šiaip čia naujausia kolkas dar Fashionista cool.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 05 18, 09:47)
Mergaitės labai atsiprašau, kad čia rašau  blush2.gif , bet gal kas naudojate ir reikia mineralinės pudrytės? Vakar nusipirkau, bet spalva per šviesi, per skubėjimą ne tą paėmiau. Spalva 01 perfect beige. Jeigu kam reikia padovanosiu už šokoladą  bigsmile.gif Rašykit į AŽ.

gaila, kad neatitaiket spalvos... g.gif
as sau pries kelias savaites nusipirkau, tai esu laaaabai patenkinta thumbup.gif
matiskumas islieka iki vakaro, net karsta diena nelabai blizgesys islenda, nekemsa poru.... na vienu zodziu, as patenkinta, siulau isbandyt thumbup.gif
Atsakyti
essence puslapi ideta nauja kolekcija mirksiukas.gif spalvos visai grazios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2010 05 18, 15:06)
essence puslapi ideta nauja kolekcija  mirksiukas.gif  spalvos visai grazios ax.gif

Et, kas iš to, jei neaišku, ar pamatysim ją pas mus parduotuvėse sad.gif
O šiaip, patiko, norėčiau šešėlių, turkio spalvos pieštuko, šimerio turbūt nerizikuočiau pirkt rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
na, sitos del manes tai gali ir nebuti, spalvos naujos, bet produktai tie patys, tik kitose pakuotese, nenustebino ax.gif
Atsakyti
Mergaitės labai atsiprašau, kad čia rašau  blush2.gif , bet gal kas naudojate ir reikia mineralinės pudrytės? Vakar nusipirkau, bet spalva per šviesi, per skubėjimą ne tą paėmiau. Spalva 01 perfect beige. Jeigu kam reikia padovanosiu už šokoladą  bigsmile.gif Rašykit į AŽ.

as turiu sviesiausia spalva, nr 01, soft beige vadinasi, deja, ji man per tamsi, kazkokia per morkava blush2.gif O neiseme tos mineralines pudros is prekybos? Gal is naujo pradejo gamint ir spalvos normalesnes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 18 gegužės 2010 - 15:25
QUOTE(green-air @ 2010 05 18, 13:58)
gaila, kad neatitaiket spalvos...   g.gif
as sau pries kelias savaites nusipirkau, tai esu laaaabai patenkinta  thumbup.gif
matiskumas islieka iki vakaro, net karsta diena nelabai blizgesys islenda, nekemsa poru.... na vienu zodziu, as patenkinta, siulau isbandyt  thumbup.gif

Aš įdealiai atitaikiau spalva, mano 02 soft beige, bet vakar taip skubėjau. Pažiūrėjau abu ir ne ta paėmiau doh.gif
O dėl viso kito drinks_cheers.gif Mano kolkas geriausia pudra, o dar kai tokia kaina thumbup.gif

Papildyta:

Atsiprašau ne tą spalvą parašiau, na mano ir išsiblaškymas doh.gif Turiu 04 Perfect beige. Gal kas naudoja, gaila būtų išmesti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(gatinha2 @ 2010 05 18, 16:23)
as turiu sviesiausia spalva,  nr 01, soft beige vadinasi, deja, ji man per tamsi, kazkokia per morkava  blush2.gif O neiseme tos mineralines pudros is prekybos? Gal is naujo pradejo gamint ir spalvos normalesnes?

Soft beige yra 02 numeris, mano spalvytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*i*k*a: 18 gegužės 2010 - 16:41
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 05 18, 17:42)

Atsiprašau ne tą spalvą parašiau, na mano ir išsiblaškymas  doh.gif Turiu 04 Perfect beige. Gal kas naudoja, gaila būtų išmesti  rolleyes.gif

ale norėčiau tikrai išbandyt, bet kad siųsti/siųstis nelabai ir apsimokės jaučiu...
Atsakyti
Radau, ko ieskojau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 18 gegužės 2010 - 17:58