Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(lady_m @ 2010 05 19, 19:49)

beja gal pameni kokia jo kaina? smile.gif

gavau dovanų, tad tikrai nežinau... lankstinuke rašo 6.95Lt. aprašymas:
kreminiai lūpų dažai su vitaminu e drėkina ir apsaugo lūpas 4u.gif
Atsakyti
Almost, o kokie atsiliepimai apie ta oranzini piestuka nagams? g.gif
Atsakyti
Almost,koks tamsesnio lupdaziuko numeris?
sauni kolekcija:)
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2010 05 19, 19:53)
Almost, o kokie atsiliepimai apie ta oranzini piestuka nagams? g.gif

nežinau, tiesiog karts nuo karto patepu nagus ir tiek... smirda jis man unsure.gif bet šiaip blizga nagučiai paskui...

QUOTE(zydrune0916 @ 2010 05 19, 20:59)
Almost,koks tamsesnio lupdaziuko numeris?
sauni kolekcija:)

ačiū 4u.gif 42 fairytale
Atsakyti
Užsimaniau ir aš įkelt savo "kolekciją" biggrin.gif
Rytoj jei prisiruošiu, gausit, o su Almost pakalbėsim kai netingėsiu, jau prie miego traukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 19, 23:05)
Užsimaniau ir aš įkelt savo "kolekciją" biggrin.gif
Rytoj jei prisiruošiu, gausit, o su Almost pakalbėsim kai netingėsiu, jau prie miego traukia smile.gif

ką gi tamsta kalbėt su manim ruošiatės? hihihi.gif cool.gif biggrin.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 05 19, 23:08)
suprasciau, kad butu pusnuogius vyrukus padare..  lotuliukas.gif  4u.gif o cia..

nu taip taip... ai bet žinai, nebūčiau pirkus pati tikrai. bet kai dovanų, tai ką čia ir bežiūrėsi į arklio dantis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 05 19, 18:53)
kadangi laaabai tingiu ruošt konspektą egzaminui, tai nusprendžiau sufotkint visas turimas Essence priemones:

Kokia kolekcija bigsmile.gif bet gal visgi geriau reikėjo egzaminui ruoštis biggrin.gif pincetai įdomūs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 05 18, 16:49)
ale norėčiau tikrai išbandyt, bet kad siųsti/siųstis nelabai ir apsimokės jaučiu...

eiii,Tau mergyte nereikes siustis,as turiu man rodos numeriuka 2,galesiu padovanot,nes nenaudoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
arba galesim keistis,manau zinai i kaaa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 19, 23:15)
Kokia kolekcija  bigsmile.gif  bet gal visgi geriau reikėjo egzaminui ruoštis  biggrin.gif  pincetai įdomūs  lotuliukas.gif

spėjau viską hihihi.gif

QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 05 19, 23:18)
eiii,Tau mergyte nereikes siustis,as turiu man rodos numeriuka 2,galesiu padovanot,nes nenaudoju  4u.gif  4u.gif  4u.gif
arba galesim keistis,manau zinai i kaaa  lotuliukas.gif

nesisiųsiu jau cool.gif smile.gif bet ten dėl to žinau ko tai dar neskubėk, palūkėk, mieloji hihihi.gif 4u.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 05 19, 19:51)
gavau dovanų, tad tikrai nežinau... lankstinuke rašo 6.95Lt. aprašymas:
kreminiai lūpų dažai su vitaminu e drėkina ir apsaugo lūpas  4u.gif

Berods daba 7,50 kainuoja, bent jau tiek buvo uzvakar kai ziurejau. Pati irgi pirkau pries kelias savaites uz 6.95 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 05 20, 10:37)
Berods daba 7,50 kainuoja, bent jau tiek buvo uzvakar kai ziurejau. Pati irgi pirkau pries kelias savaites uz 6.95  ax.gif

tikrai gali būt. tiesiog po ranka turėjau lankstinuką, tai pažiūrėjau ir pamačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka tik apziurejau Bohemian kolekcija, zinau, Gaila galiojimo nepaziurejau , nes kolekcija tai 2008 metu...
tai nieks nenusviliojo doh.gif
Atsakyti