Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Almost, sakiau pasikalbėt noriu biggrin.gif
Tai va, turiu keletą klausimukų asmeniškų biggrin.gif :
1. Kaip tau bronzatas, jau po ilgesnio naudojimo? Ar kvepia šokoladu?
2. Lapukai įdomu kaip, jie labai maži atrodo, pas mane uma tai malyg irgi nedideli, bet ne tokie maži, nebent pudra ne tokia maža kaip manau smile.gif
3. Kaip panaudoji moonlight blizgučius? smile.gif Nu lyg viskas, ai dar norėjau paklaust ar gerai paima plaukelius pincetai?
Atsakyti
Mano žadėta Essence kolekcija biggrin.gif
Lūpoms:
user posted image
Akims:
user posted image
Veidui:
user posted image
Nagams:
user posted image
Kas liko už kadro:
user posted image
Atsakyti
Pavydziu Creamy Gloss blizgesio wub.gif cia Limited Edition buvo ? maciau kaip ant lupu atrodo, labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 20, 16:43)
Pavydziu Creamy Gloss blizgesio  wub.gif  cia Limited Edition buvo ? maciau kaip ant lupu atrodo, labai  thumbup.gif

Ne limitkė unsure.gif Lyg matau visą laiką esančiame stende juos smile.gif
Man jis toks sunkokas, labiau rudeniui/žiemai, vasarai reikia lengvo,nelipnaus ir vėsinančio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 20, 16:51)
Ne limitkė  unsure.gif  Lyg matau visą laiką esančiame stende juos smile.gif
Man jis toks sunkokas, labiau rudeniui/žiemai, vasarai reikia lengvo,nelipnaus ir vėsinančio  ax.gif

O as klausinejau apie juos tai man makiazu temoj pasake, kad neber ju doh.gif
O ammn patinka sunkus blizgesiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 20, 17:01)
O as klausinejau apie juos tai man makiazu temoj pasake, kad neber ju doh.gif
O ammn patinka sunkus blizgesiai  mirksiukas.gif

Yra yra, tik reik paieškot, va dabar kaip tik neatkreipiau stende į juos dėmesio, bet tikrai būna visada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 20, 16:01)
Mano žadėta Essence kolekcija biggrin.gif
Lūpoms:
user posted image

Kokie blizgesiai grazus wub.gif as turiu ta is Cream gloss, bet be blizguciu.. noooooooriu tokio kaip pas tave verysad.gif ir tie pirmieji 2 is kaires kokie faini.. man uznesa i MAC Dazzelglass lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 20, 17:29)
Kokie blizgesiai grazus wub.gif as turiu ta is Cream gloss, bet be blizguciu.. noooooooriu tokio kaip pas tave verysad.gif ir tie pirmieji 2 is kaires kokie faini.. man uznesa i MAC Dazzelglass lotuliukas.gif  4u.gif

Dėkui dėkui 4u.gif wub.gif
Efektas ant lūpų jaučiu panašiai atrodo, tik jausmas kitoks, "dėvint" essence ir mac biggrin.gif
Patinka man visi Essence blizgesiukai, labai norėčiau, kad tokius, koks prie mano telefono yra, realizuotų ir didelėse pakuotėse, nes nėra tokio asortimente, o mažiukas tai greitai išsinaudos, bet superinis, taupau bais aš jį biggrin.gif
XXXL shine, tie 2 kur iš kairės, labai patinka, nelipnūs, skaniai kvepia, ant lūpų gražiai atrodo, nedaug reikia smile.gif
Cream gloss kaip jau minėjau, lipnus, bet patinka, šitas beveik bespalvis, blizgučiai nelabai ryškūs ant lūpų bet ir neatrodo kaip kreminis, nors toks yra wub.gif
Papildyta:
Ai apie mėlynąjį pamiršau pasakyt, nors dabar tepliojuos biggrin.gif
Man jis labai patinka, tik kad jau baiginėjas, o aš jam padedu užsibaigt, kai tokios karštos dienos biggrin.gif
Jau visai prie pabaigos, tai lauksiu kolekcijos surfer babe, kur bus toks pat, irgi šaldantis, na pastebėjau, kad man labiau patinka blizgiai be šepetėlių, nes anyway viena naudoju, su niekuo nesidalinu, tai ir bakterijos savos, o naudot patogiau iš tūbelės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 20 gegužės 2010 - 16:41
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 20, 13:55)
Ka tik apziurejau Bohemian kolekcija, zinau, Gaila galiojimo nepaziurejau , nes kolekcija tai 2008 metu...
tai nieks nenusviliojo doh.gif

aš specialiai paveizėjau galiojimo laiką biggrin.gif
tai parašyta,kad galioja 12mėn.nuo atidarymo
Atsakyti
O Bohemia visa labai blizganti linija,ane? Bent jau bronzatas?
O kaip tie duminiai seseliai?Matiniai, pigmento uztenka? Lupu blizgiu spalvos labai grazios, bet jauciu ant lupu perlamutrines ( man lb negrazu tai) ? g.gif Nera meginiu pardese. ju

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 20 gegužės 2010 - 19:25
jei jau įkišo Bohemia tai matyt nebus ir Crazy about colours:[
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 05 20, 21:23)
O Bohemia visa labai blizganti linija,ane? Bent jau bronzatas?
O kaip tie duminiai seseliai?Matiniai,  pigmento uztenka? Lupu  blizgiu spalvos labai grazios, bet jauciu ant lupu perlamutrines ( man lb negrazu tai)  ?  g.gif  Nera meginiu pardese. ju

user posted imageuser posted image

turėjau iš tos serijos pačios šviesiausios spalvos blizgesį, tai jis man laaabai patiko thumbup.gif wub.gif spalva ne perlamutinė, o tokia baltumo suteikianti lūpoms, nežinau kaip paaiškint ax.gif seniai jau ieškau panašaus blizgesio, bet gaila nerandu
Atsakyti