Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Na Vilniuj niekur neuzmaciau Bohemia kolekicijai nuolaidu,pardaveja sake kad praitais metais buvo si kolekcijair ja vel pakartojo.
Atsakyti
Siandien eurokoj maciau essence Colur addict kolekcija. galvojau kokia nauja, biggrin.gif pasiziuriu- 2008 metu. doh.gif
Atsakyti
Man siandien Eurokose sake, kad tas kolekcijas ne is sandeliu istrauke, o kad Essence is naujo jas perleido g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 05 24, 22:58)
Man siandien Eurokose sake, kad tas kolekcijas ne is sandeliu istrauke, o kad Essence is naujo jas perleido  g.gif  rolleyes.gif

g.gif nu gal, nors as tai abejoju. Bent jau tos kolekcijos lakai tai tragiskai atrode, kazkokie susisluoksniave. Nepasakyciau, kad naujas daiktas. unsure.gif
Atsakyti
Tikrai neperleido iš naujo, lakai tikrai jau žiauriai pasenę, matos, nepirks tikrai manau niekas tų prekių, taip ir pasiliks doh.gif
Pabaigiau savo mėlynąjį blizgiuką, jau nebeišsispaudžia, nebekankinu, nenoriu nagų nusilaužyt, tai lauksiu dabar surfer babe kolekcijos kad galėčiau vėl panašų papirkt biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš šiandien nusipirkau daugumos jūsų turimą ir išbandytą šaldantį lūpų blizgį volume & gloss, tik *****, aš jo parduotuvėje neišbandžiau ir parėjusi namo apsižiūrėjau, kad jis bespalvis doh.gif , o taip norėjos tokios gaivios rausvos spalvytės, kaip viršelyje...
Na ką, įdomus tas lūpų dilgčiojimas, jaučias man tas šaldukas, gal net per daug laugh.gif
Atsakyti
Dabar kažkaip kai subaigiau šaldantį, kiekvieną dieną tepdama, smagu naudoti tokį, kuris nešaldo lūpų biggrin.gif Taip šilta pasidaro biggrin.gif
Mėlynasis labai patiko, bet reikia apsimažint kolekciją, tai ir pribaiginėju po vieną įsikąsdama ir naudodama kiekvieną dieną, paskui kai jau turėsiu optimalų skaičių galėsiu vėl pirkaliot, kaip jau minėjau, artimiausias pirkinys vėl šaldantis blizgis, bet naudosiu tik per karščius biggrin.gif
Atsakyti
Na, man, kaip seniai naudojusiai šaldančio poveikio blizgį, keistas toks jausmas dabar, bet nieko, priprasiu irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 25, 14:11)
Na, man, kaip seniai naudojusiai šaldančio poveikio blizgį, keistas toks jausmas dabar, bet nieko, priprasiu  irnesakyk.gif  biggrin.gif

Labai gerai, kad vasarai nusipirkote, kaip tik kai šiltas oras ranka tiesiasi prie šaldančio biggrin.gif Na man dar avono šaldantis liko, tai nepergyvenu, visada pas mane yra kur nors namie toks blizgiukas, bet essence labiau patiko, tik tas mėtinis skonis galėtų būti skanesnis, šitas toks aštrus, o vat turiu kitokį(nešaldantį) kur mėta labai skaniai pateikta smile.gif Žiūrėsim kaip bus su surfer babe
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 25, 19:35)
Labai gerai, kad vasarai nusipirkote, kaip tik kai šiltas oras ranka tiesiasi prie šaldančio biggrin.gif Na man dar avono šaldantis liko, tai nepergyvenu, visada pas mane yra kur nors namie toks blizgiukas, bet essence labiau patiko, tik tas mėtinis skonis galėtų būti skanesnis, šitas toks aštrus, o vat turiu kitokį(nešaldantį) kur mėta labai skaniai pateikta smile.gif Žiūrėsim kaip bus su surfer babe

Skaičiau apie jūsų lūpdažių kolekciją... aš tai irgi turiu didelę silpnybę lūpų dažams ir blizgiams blush2.gif o dar, kai grupiokės platina įvairių firmų kosmetiką, tai atsiranda dar didesnė pagunda pirkti juos, nemąstant ar spėsiu sunaudot iki galiojimo pabaigos bigsmile.gif

Dar vienas atsiliepimas iš mano mamos lūpų... Daviau pabandyti šitą šaldantį, tai atmetė iškart tokį variantą, neišbuvusi su juo nei 10 minučių jį nusivalė - neiškentė laugh.gif
O man tai kaip tik patinka šis naujas potyris ant lūpų rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 25, 19:53)
Skaičiau apie jūsų lūpdažių kolekciją... aš tai irgi turiu didelę silpnybę lūpų dažams ir blizgiams  blush2.gif o dar, kai grupiokės platina įvairių firmų kosmetiką, tai atsiranda dar didesnė pagunda pirkti juos, nemąstant ar spėsiu sunaudot iki galiojimo pabaigos  bigsmile.gif

Dar vienas atsiliepimas iš mano mamos lūpų... Daviau pabandyti šitą šaldantį, tai atmetė iškart tokį variantą, neišbuvusi su juo nei 10 minučių jį nusivalė - neiškentė  laugh.gif
O man tai kaip tik patinka šis naujas potyris ant lūpų rolleyes.gif  biggrin.gif

Nemaža dalis tos kolekcijos yra essence priemonės lūpoms smile.gif Patinka man ši firma, mano lengvieji blizgesiukai tie xxxl shine, o kai reik drėkinimo, cream gloss, bet mažai jie spalvos tesuteikia, todėl tenka rinktis tirštesnius ir labiau pigmentuotus lūpų produktus, skystus lūpų dažus/blizgesį, kokio essence neturi, ir net ryški lūpų blizgio spalva ant lūpų beveik nesimato, tai ant to dalyko manau jie turėtų daryti pažangą, nes tenka rinktis kitas firmas smile.gif
Su ta platinama tai joo, peilis, bet jau nebesisakau nieko, anksčiau tai reklamos prisižiūrėjus puldavau sakytis, dabar tai neskubu, o labiausiai nervina, kad geriausi daiktai greitai išimami iš prekybos doh.gif
OT, nekreipkit dėmesio biggrin.gif vienintelis patikęs lūpų blizgis iš avono jau nebe prekyboj, o man jau jis įpusėjo

Dabar jau pradėjau labai mąstyt, kad reikia greičiau išnaudot turimus blizgius, ir tada turėt tikrai protingą kiekį produktų, ir didesnė galimybė spėt išnaudot ir tik tada pirkti naujų
Atsakyti
user posted image
user posted image
gal man paaiskintumete kam sie produktai reikalingi 4u.gif
Atsakyti