Na Vilniuj niekur neuzmaciau Bohemia kolekicijai nuolaidu,pardaveja sake kad praitais metais buvo si kolekcijair ja vel pakartojo.
Man siandien Eurokose sake, kad tas kolekcijas ne is sandeliu istrauke, o kad Essence is naujo jas perleido

QUOTE(Orestes @ 2010 05 24, 22:58)
Man siandien Eurokose sake, kad tas kolekcijas ne is sandeliu istrauke, o kad Essence is naujo jas perleido

Tikrai neperleido iš naujo, lakai tikrai jau žiauriai pasenę, matos, nepirks tikrai manau niekas tų prekių, taip ir pasiliks 
Pabaigiau savo mėlynąjį blizgiuką, jau nebeišsispaudžia, nebekankinu, nenoriu nagų nusilaužyt, tai lauksiu dabar surfer babe kolekcijos kad galėčiau vėl panašų papirkt

Pabaigiau savo mėlynąjį blizgiuką, jau nebeišsispaudžia, nebekankinu, nenoriu nagų nusilaužyt, tai lauksiu dabar surfer babe kolekcijos kad galėčiau vėl panašų papirkt

Pagaliau ir aš šiandien nusipirkau daugumos jūsų turimą ir išbandytą šaldantį lūpų blizgį volume & gloss, tik *****, aš jo parduotuvėje neišbandžiau ir parėjusi namo apsižiūrėjau, kad jis bespalvis
, o taip norėjos tokios gaivios rausvos spalvytės, kaip viršelyje...
Na ką, įdomus tas lūpų dilgčiojimas, jaučias man tas šaldukas, gal net per daug

Na ką, įdomus tas lūpų dilgčiojimas, jaučias man tas šaldukas, gal net per daug

Dabar kažkaip kai subaigiau šaldantį, kiekvieną dieną tepdama, smagu naudoti tokį, kuris nešaldo lūpų
Taip šilta pasidaro 
Mėlynasis labai patiko, bet reikia apsimažint kolekciją, tai ir pribaiginėju po vieną įsikąsdama ir naudodama kiekvieną dieną, paskui kai jau turėsiu optimalų skaičių galėsiu vėl pirkaliot, kaip jau minėjau, artimiausias pirkinys vėl šaldantis blizgis, bet naudosiu tik per karščius

Mėlynasis labai patiko, bet reikia apsimažint kolekciją, tai ir pribaiginėju po vieną įsikąsdama ir naudodama kiekvieną dieną, paskui kai jau turėsiu optimalų skaičių galėsiu vėl pirkaliot, kaip jau minėjau, artimiausias pirkinys vėl šaldantis blizgis, bet naudosiu tik per karščius

QUOTE(Kibekė @ 2010 05 25, 14:11)
Na, man, kaip seniai naudojusiai šaldančio poveikio blizgį, keistas toks jausmas dabar, bet nieko, priprasiu

Labai gerai, kad vasarai nusipirkote, kaip tik kai šiltas oras ranka tiesiasi prie šaldančio

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 25, 19:35)
Labai gerai, kad vasarai nusipirkote, kaip tik kai šiltas oras ranka tiesiasi prie šaldančio
Na man dar avono šaldantis liko, tai nepergyvenu, visada pas mane yra kur nors namie toks blizgiukas, bet essence labiau patiko, tik tas mėtinis skonis galėtų būti skanesnis, šitas toks aštrus, o vat turiu kitokį(nešaldantį) kur mėta labai skaniai pateikta
Žiūrėsim kaip bus su surfer babe

Skaičiau apie jūsų lūpdažių kolekciją... aš tai irgi turiu didelę silpnybę lūpų dažams ir blizgiams

Dar vienas atsiliepimas iš mano mamos lūpų... Daviau pabandyti šitą šaldantį, tai atmetė iškart tokį variantą, neišbuvusi su juo nei 10 minučių jį nusivalė - neiškentė

O man tai kaip tik patinka šis naujas potyris ant lūpų

QUOTE(Kibekė @ 2010 05 25, 19:53)
Skaičiau apie jūsų lūpdažių kolekciją... aš tai irgi turiu didelę silpnybę lūpų dažams ir blizgiams
o dar, kai grupiokės platina įvairių firmų kosmetiką, tai atsiranda dar didesnė pagunda pirkti juos, nemąstant ar spėsiu sunaudot iki galiojimo pabaigos
Dar vienas atsiliepimas iš mano mamos lūpų... Daviau pabandyti šitą šaldantį, tai atmetė iškart tokį variantą, neišbuvusi su juo nei 10 minučių jį nusivalė - neiškentė

Nemaža dalis tos kolekcijos yra essence priemonės lūpoms

Su ta platinama tai joo, peilis, bet jau nebesisakau nieko, anksčiau tai reklamos prisižiūrėjus puldavau sakytis, dabar tai neskubu, o labiausiai nervina, kad geriausi daiktai greitai išimami iš prekybos

OT, nekreipkit dėmesio

Dabar jau pradėjau labai mąstyt, kad reikia greičiau išnaudot turimus blizgius, ir tada turėt tikrai protingą kiekį produktų, ir didesnė galimybė spėt išnaudot ir tik tada pirkti naujų

gal man paaiskintumete kam sie produktai reikalingi