Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(*charite* @ 2010 05 16, 19:29)
išbandžiau šiandien naują tušą multi action blink.gif  blink.gif  grynas nesusipratimas  doh.gif tepė net ne tušą,o kažkokius sulipusius trupinius ant blakstienų blink.gif  pagalvojau,gal ir vėl man nesiseka tepti su dideliu šepetėliu,bet iššukuoti nėjo blink.gif  tai nusiprausiau ir pasidažiau su senuoju multi action,kur tokių problemų nėra biggrin.gif  kaži ar čia dėl naujumo jis toks g.gif jaučiu reiks mesti laukan unsure.gif

man irgi vasai šitas tušas ne patiko, ir bira jis man,ir su trupiniais padažė, senesnis multi action man 100 kart geresnis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2010 05 21, 19:41)
man irgi vasai šitas tušas ne patiko, ir bira jis man,ir su trupiniais padažė,  senesnis multi action man 100 kart geresnis. smile.gif

Aš irgi jį nusipikau, tai normaliai atrodo tik tada kai padažai vieną sluoksnį, jeigu dažai antrą tai kažkaip apsivelia jau blakstienos. Kaip jis laikosi tai net nežinau, nes nusivaliau ir pasidažiau senu multi actionu smile.gif ...žodžiu nesąmonė kažkokia, arba atiduosiu sesei, arba jaučiu teks išmest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2010 05 21, 20:39)
Aš irgi jį nusipikau, tai normaliai atrodo tik tada kai padažai vieną sluoksnį, jeigu dažai antrą tai kažkaip apsivelia jau blakstienos. Kaip jis laikosi tai net nežinau, nes nusivaliau ir pasidažiau senu multi actionu  smile.gif ...žodžiu nesąmonė kažkokia, arba atiduosiu sesei, arba jaučiu teks išmest  smile.gif

tai , kad man vienas sluoksnis, tas pats kaip ir be tušo, tik spalva duoda. Eisiu pirkt seną multi action, man jis thumbup.gif
Atsakyti
Kuriai cia kolekcijai 60% nuolaida? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adidamm: 21 gegužės 2010 - 20:54
QUOTE(adidamm @ 2010 05 21, 21:49)
Kuriai cia kolekcijai 60% nuolaida?  blush2.gif

Bohemian smile.gif

Gal kas gali palyginti sena multi action ir black mania tusus ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 22, 03:36)
Bohemian smile.gif
Gal kas gali palyginti sena multi action ir black mania tusus ? 4u.gif

Kai nusipirkau Black Mania - buvo gal prasuktas, bet tepe koses kaip reikiant smile.gif gal del to kad buvo naujas ar prasuktas, bet dabar tai kai jau panaudojau truputi, tai super. pries pora metu turejau multi action, tai ziauriai patiko, bet tusus daznai keiciu ir noriu vis kazka nauja pabandyt , tai ir nebenusiperku.... bet tikrai nusipirksiu thumbup.gif ir turesiu du smile.gif gal multi action buvo kiek geresnis, tikrai nustebau sio produkto kokybe ir tik jo sudarytu pirmu ispudziu nusipirkau black mania... abu man geri drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2010 05 21, 20:39)
Aš irgi jį nusipikau, tai normaliai atrodo tik tada kai padažai vieną sluoksnį, jeigu dažai antrą tai kažkaip apsivelia jau blakstienos. Kaip jis laikosi tai net nežinau, nes nusivaliau ir pasidažiau senu multi actionu  smile.gif ...žodžiu nesąmonė kažkokia, arba atiduosiu sesei, arba jaučiu teks išmest  smile.gif

Ateinu ir as pasiguosti.... Isbandziau naujaji multi action tusa. Vakar ryte pasidaziau, nepatiko, kad apvele blakstienas koses gumulais, po keliu valandu pastebejau, jog dar ir trupa, ko niekada man nebudavo su senuoju multi action blink.gif ... Zodziu, nusivyliau verysad.gif Dar pora kartu pabandysiu, jei ir toliau taip, tai keliaus i siuksliu deze... rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek daug neigiamu atsiliepimu g.gif jauciu vel kartosiu ruzava multiaction 4u.gif
Atsakyti
O man vat žaliasis geras visai pasirodė, nenurašau, kaip tik patinka thumbup.gif
Atsakyti
Siandien neatsispyriau ir nusipirkau Bohemia lupu blizgi, spalva tobula wub.gif

Tik tokia nuotrauka pavyko rasti doh.gif Paciam virsuj blizgis.

user posted image

Tik kazkodel Panoramos Eurokose nebuvo 60% nuolaidos siai kolekcijai blink.gif
Atsakyti
Koki efekta suteikia Bohemia blizgis?Kaip laikosi?kaina?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 24, 21:41)
Koki efekta suteikia Bohemia blizgis?Kaip laikosi?kaina?smile.gif

Mano spalva labai susvelnina lupas, jos tokios neryskios gaunasi. Pats blizgis turi blizguciu, kurie nuostabiai zvilga pries saule wub.gif Del laikymosi - mazai dar bandziau, bet pasirode, kad visai neblogai laiko. Kaina - 8.45, bet merginos cia kazka kalbejo, kad turetu buti 60 proc nuolaida g.gif
Atsakyti