Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(indreabtf @ 2010 04 23, 20:51)
Jei neklystu, tai kažkas api 3,50 LT, nu žodžiu, 3 lt su centais biggrin.gif

Aišku, nu visu litu pigiau nei Colour&go ax.gif

QUOTE(Rebeld @ 2010 04 23, 21:15)
Gal zinote kai kainuoja liquid eyeliner (akiu piestukas skystas su plunksnele) Eurokose?

Apie 8 Lt jei teisingai atsimenu 4u.gif
Atsakyti
Kitą penktadienį gausiu keletą Essence dalykėlių wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Jeigu viską gaus Vokietijoj parduotuvėj, tai pareis biggrin.gif
Atsakyti
siandien uzejau i eurokos, bet deja, dar nebuvo fashonista kolekcijos. bet pastebejau, kad yra neblogas pasirinkimas tu XXXL shine blizgiu, gal kuri mergina pakomentuotu,kuri spalva labiausiai patinka? as turiu ta pacia ryskiausia rozine, patinka man ji, bet maciau ten grazesniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 23, 23:52)
Na tikrai lauksiu atsiliepimų, ypač apie tušą  smile.gif

Būtinai parašysiu blush2.gif

QUOTE(zydrune0916 @ 2010 04 24, 00:08)
siandien uzejau i eurokos, bet deja, dar nebuvo fashonista kolekcijos. bet pastebejau, kad yra neblogas pasirinkimas tu XXXL shine blizgiu, gal kuri mergina pakomentuotu,kuri spalva labiausiai patinka? as turiu ta pacia ryskiausia rozine, patinka man ji, bet maciau ten grazesniu smile.gif

Pas mane 3 spalvytės yra, ta ryškiausia rožinė tikriausiai labiausiai patinka wub.gif
nr 04 rising star tai man šviesoka, bet gražiai iš esmės ant lūpų atrodo, bus sunaudotas ( jo nuotrauką ant lūpų, darytą 6Combo9 galite rasti kelis psl atgal)
ir 01 bespalvis clear tai patinka, kad tik tokį drėgnų lūpų efektą suteikia, o kai pas mane jos ryškios tai atrodo labai gražiai blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, anoj žinutėj nepasisveikinau, tai čia suskubau, ir noriu paklaust ar būtų atsiliepimų apie šiuos matinius bronzatus, ir brunetėm ir blondinėm įdomu smile.gif
user posted image
user posted image
Dėkui iš anksto 4u.gif Nes aš ruošiuos pirkti arba šitą vasarai arba tą iš gegužės mėnesio vasarinės kolekcijos šokoladinį wub.gif
Atsakyti
Sun club brunettes turiu,jau beveik pribaigiau,naudoju antrus metus lotuliukas.gif iš esmės patenkinta,spalva graži,ant veido taip pat puikiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *charite*: 24 balandžio 2010 - 09:44
QUOTE(*charite* @ 2010 04 24, 10:44)
Sun club brunettes turiu,jau beveik pribaigiau,naudoju antrus metus lotuliukas.gif iš esmės patenkinta,spalva graži,ant veido taip pat puikiai atrodo mirksiukas.gif

Ar labai tamsi? Nes pvz aš esu šviesiaodė bet brunetė, tai nebus per tamsus? ax.gif
Tai labai skalsiai naudojas jeigu jau antrus metus biggrin.gif Nu bet vasarą tai netepsi juk biggrin.gif
Atsakyti
Na mano oda tokia vidutinio tamsumo,tai man nėra per ryšku,tuo labiau,kad daug netepu g.gif bet kiek pamenu kai rinkausi,ši spalva man gražesnė pasirodė biggrin.gif palaukim,gal atsiras kas turi šviesesnę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 24, 10:47)
Ar labai tamsi? Nes pvz aš esu šviesiaodė bet brunetė, tai nebus per tamsus?  ax.gif
Tai labai skalsiai naudojas jeigu jau antrus metus biggrin.gif Nu bet vasarą tai netepsi juk biggrin.gif

As turiu SunClub blondinems, nors pati esu brunete, bet oda prie sviesesniu, tai man patinka, veiduka padaro graziai irudusi, nera jokiu nereikalingu blizguciu thumbup.gif O naudojasi man irgi pakankamai skalsiai, nes pirkau kazkur pries metus, tai gal koks ketvirtadalis ir nunaudotas (nors naudoju jo nedaug ir ne kiekviena diena) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 04 24, 09:58)
As turiu SunClub blondinems, nors pati esu brunete, bet oda prie sviesesniu, tai man patinka, veiduka padaro graziai irudusi, nera jokiu nereikalingu blizguciu  thumbup.gif  O naudojasi man irgi pakankamai skalsiai, nes pirkau kazkur pries metus, tai gal koks ketvirtadalis ir nunaudotas (nors naudoju jo nedaug ir ne kiekviena diena)  4u.gif

o kiek panasiai kainuoja? 4u.gif ir as noriu isbandyti ax.gif turiu dabar bourjois sokolado plytele,bet jis su blizguciais,o as noriu matinio
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 24, 11:16)
o kiek panasiai kainuoja? 4u.gif  ir as noriu isbandyti ax.gif  turiu dabar bourjois sokolado plytele,bet jis su blizguciais,o as noriu matinio

Mokejau kazkas apie 11lt, nelabai pamenu blush2.gif bet dabar jo pardavime nera,man atrodo,bet turetu buti su naujom kolekcijom kazkada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 04 24, 11:25)
Mokejau kazkas apie 11lt, nelabai pamenu  blush2.gif

drinks_cheers.gif manau tiek ir kainavo
Atsakyti