Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

O kokie atsiliepimai apie mineralinę kompaktinę pudrą? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 24 balandžio 2010 - 14:18
QUOTE(moliugele @ 2010 04 24, 10:58)
As turiu SunClub blondinems, nors pati esu brunete, bet oda prie sviesesniu, tai man patinka, veiduka padaro graziai irudusi, nera jokiu nereikalingu blizguciu  thumbup.gif  O naudojasi man irgi pakankamai skalsiai, nes pirkau kazkur pries metus, tai gal koks ketvirtadalis ir nunaudotas (nors naudoju jo nedaug ir ne kiekviena diena)  4u.gif

Labai užsimaniau šitos pudrytės, bet jaučiu reikėtų imt tą blondinėm, nes pas mane irgi šviesi oda ax.gif

QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 24, 11:16)
o kiek panasiai kainuoja? 4u.gif  ir as noriu isbandyti ax.gif  turiu dabar bourjois sokolado plytele,bet jis su blizguciais,o as noriu matinio

Aš pirksiu kai atsiras Essence šokolado plytelę biggrin.gif Ir šitą būtinai, tiek prisiklausiau pagyrų, kad dar bus užėjimas Essence prekyčių pas mane, dekoratyvinė tuoj išsigrynins ir bus tik Essence, nes mane labai tenkina ir kaina ir kokybė thumbup.gif wub.gif Nagai jau visiškai įsimylėjo Essence priemones, veidas ir lūpos irgi wub.gif Dar blakstienos turi įsimylėt, nes gausiu tušą naują biggrin.gif

QUOTE(moliugele @ 2010 04 24, 11:25)
Mokejau kazkas apie 11lt, nelabai pamenu  blush2.gif bet dabar jo pardavime nera,man atrodo,bet turetu buti su naujom kolekcijom kazkada  4u.gif

Tai prieš vasarą tikrai turi būt blush2.gif Gal su sun delicious pareis, nes ten ant jų parašyta ir sun club mirksiukas.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 24, 15:18)
O kokie atsiliepimai apie mineralinę kompaktinę pudrą? smile.gif

Labai geri thumbup.gif Man ji super, naudoju rečiau (kai baltąją turiu biggrin.gif ) bet labai gera, tik nelabai maskuoja, tik ant viršaus arba tada kai reikia matiškumo ir natūralios silpnos spalvytės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 24 balandžio 2010 - 14:39
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 24, 15:37)
Labai geri  thumbup.gif  Man ji super, naudoju rečiau (kai baltąją turiu  biggrin.gif ) bet labai gera, tik nelabai maskuoja, tik ant viršaus arba tada kai reikia matiškumo ir natūralios silpnos spalvytės  blush2.gif

Reikia tada ir man jos doh.gif bigsmile.gif dėl maskavimo nesvarbu, kaip tik noriu ant virašsu blizgesiui slėpti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 24, 15:40)
Reikia tada ir man jos  doh.gif  bigsmile.gif  dėl maskavimo nesvarbu, kaip tik noriu ant virašsu blizgesiui slėpti smile.gif

Galiu iškart pasakyt, kad jinai kietoka tokia, todėl ilgai nesibaigia ir nebyra, bet užtat jei nukris, gali sudužt lengvai, taip kad atsargiai, o normaliai naudojant tai jos žiauriai ilgam užtenka ax.gif Su šepetėliu eina paimt, tik pamakaluot reikia daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 24, 15:43)
Galiu iškart pasakyt, kad jinai kietoka tokia, todėl ilgai nesibaigia ir nebyra, bet užtat jei nukris, gali sudužt lengvai, taip kad atsargiai, o normaliai naudojant tai jos žiauriai ilgam užtenka  ax.gif  Su šepetėliu eina paimt, tik pamakaluot reikia daugiau 4u.gif

O kokia jos parduotuvinė kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 24, 15:53)
O kokia jos parduotuvinė kaina? smile.gif

8,90Lt jei neklystu, tikrai nebrangi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu paklaust ar Essence turi "nude" spalvos blizgiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 04 24, 19:26)
Sveikos merginos, noriu paklaust ar Essence turi "nude" spalvos blizgiu?  4u.gif

Sveika, turėtum pažiūrėt Cream gloss kažkas panašaus ax.gif Bet su blizgučiais, o šiaip ir lūpdažių yra nude mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 24, 20:27)
o šiaip ir lūpdažių yra nude  mirksiukas.gif

Rimtai? bigsmile.gif bėgsiu ieškot biggrin.gif
Nusipirkau tą pudrą mineralinę kompaktinę, belieka sulaukti ir ateisiu su atsiliepimais savais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 24, 20:43)
Rimtai?  bigsmile.gif  bėgsiu ieškot biggrin.gif
Nusipirkau tą pudrą mineralinę kompaktinę, belieka sulaukti ir ateisiu su atsiliepimais savais wink.gif

Na mačiau kad yra, lūpdažis nude, bet malyg žėri kažkiek ax.gif Ir blizgesys pieštukinis toks pusiau nude ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 24, 22:08)
Na mačiau kad yra, lūpdažis nude, bet malyg žėri kažkiek  ax.gif  Ir blizgesys pieštukinis toks pusiau nude  ax.gif

Tokie jie ten ir nude...net nepanasus i tokius schmoll.gif Apskritai yra sunku atrasti normalu tikra nude lupdazi is pigesniu firmu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 24, 21:10)
Tokie jie ten ir nude...net nepanasus i tokius schmoll.gif  Apskritai yra sunku atrasti normalu tikra nude lupdazi is pigesniu firmu doh.gif

Na man bent tiek gerai, kad nemėgstu nude dalykų biggrin.gif
Geriausias nude lūpų efekto pasiekimas-šiek tiek pudros užtepti kreminės, labai gerai atrodo wub.gif Tokia vistiek pas mane rožinė šviesiai prasimuša, bet gerai atrodo, tik labai sausina doh.gif
Atsakyti