Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Turiu klausimą - tie blizgiai iš Ibisa Lounge kolekcijos abu šaldantys? Ir mėlynas, ir oranžinis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste95 @ 2010 06 02, 22:06)
Turiu klausimą - tie blizgiai iš Ibisa Lounge kolekcijos abu šaldantys? Ir mėlynas, ir oranžinis?  smile.gif

Abudu šaldantys smile.gif Jau pasiilgau savo mėlynojo verysad.gif
Atsakyti
ta diamont pudra
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 06 02, 22:12)

Ale tikrai viens prie vieno biggrin.gif
Atsakyti
tai sakau as ja net turiu, bet ne karto nesu naudojusi.
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2010 06 02, 09:47)
Sveikutės Essence gerbėjos norėjau paklausti gal esate mačiusios pirkti štai tokį rinkinuką? Kažkaip nesu mačius jų Eurokose g.gif
user posted image
"Nepaprasti ir ekstravagantiški nagai su nagų dailės lipdukų rinkiniu! Rinkinyje rasi šabloną su septyniais skirtingais piešiniais, skutiklį ir antspaudą. Išsirink norimą piešinį ir nagų  lako pagalba užklijuok ant savo nagučio. Galimi du rinkiniai su skirtingais šablonais." 

mačiau tokius kitų firmų nete, labai papasta su tuo štampu perkelt piešinuką ant nagų, noriu tokio wub.gif
Atsakyti
Sveikos, senokai buvau uzsukusi i sia tema ax.gif
pastebejau, kad atsidare nauja eurokos parduotuve flagmane, tai nusprendziau uzsukti.
nusipirkau ta 3 in 1 maskuokli ir sepeteli pudrai rolleyes.gif
reiks ryt isbandyti, ypac patiko sepetelis, laaaabai minkstas, tik siek tiek dvokiantis, idomu ar visi tokie? g.gif
Atsakyti
nu mano jau kvepia pudra biggrin.gif
Bet nejaučiau jokio dvoko lyg ir g.gif
Gali būt nuo plastikinės pakuotės
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 06 03, 13:39)
nu mano jau kvepia pudra biggrin.gif
Bet nejaučiau jokio dvoko lyg ir g.gif
Gali būt nuo plastikinės pakuotės

na, gali buti, kad nuo pakuotes, tikiuosi isgaruos g.gif
Atsakyti
QUOTE(justicija @ 2010 06 01, 20:38)
rausva neutralizuoja melynus paakius

QUOTE(FoxLady @ 2010 06 01, 21:06)

Geras g.gif visada kai tokie rinkiniai buna tai buna parasyta, kad ruda tepti paakiams, bet gal cia tik essence rozini reikia tepti paakiams g.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 06 03, 16:06)
Geras g.gif visada kai tokie rinkiniai buna tai buna parasyta, kad ruda tepti paakiams, bet gal cia tik essence rozini reikia tepti paakiams g.gif

hmmm, aš pirmą kart girdžiu gėl rudo, nes kiek esu skaičius ir oriflam ir catrice berots, tai visur rožinis arba geltonas paakiam, žalias raudonom dėmėm, o smėlio spalvos arba rudas odos trūkumams
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2010 06 03, 17:08)
hmmm, aš pirmą kart girdžiu gėl rudo, nes kiek esu skaičius ir oriflam ir catrice berots, tai visur rožinis arba geltonas paakiam, žalias raudonom dėmėm, o smėlio spalvos arba rudas odos trūkumams

Nezinau del oriflame ir catrice, bet kiek skaicius esu tai atrodo rudas budavo g.gif nu nezinau, dabar pasimeciau, ai koks skirtumas.
Atsakyti