Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 04, 19:36)
Indecence-LT nėra šios linijos

Kaip gaila unsure.gif Norėjau...
Atsakyti
Galbūt kada nors ir pasirodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 04, 22:35)
Galbūt kada nors ir pasirodys smile.gif

kazkodel abejoju... biggrin.gif
Atsakyti
Viltis durnių motina, aš tikiu biggrin.gif
Jėėėzau, kaip aš to laukiu raudono blizgio, tikiuos spalvą suteiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 05 birželio 2010 - 13:44
mano essence kolekcija kolekcija bet daug kas nenaudojama, guli spinteleje ir tik vieta uzima. yra 3 nuotraukos.
Atsakyti
Šaunu Myglle kad sukėlėt smile.gif
Daugmaž viskas matyta ar bandyta, bet patraukė akį nagų lako valiklis, gaila pas mus su mangu nėra sad.gif
Labai graži kolekcija, pavydžiu Cream gloss, kur 2 indelius tos spalvos turite smile.gif
Atsakyti
nagu lako valiklis tai nelabai man patinka, nes seip esu turejusi su kokosu riesuto kvapu tai labai kvepejo, o va sis valiklis neduoda mango kvapo tik acetono. o Cream gloss nenaudoju, man nepatinka,tai bus dziauksmo mano dukterecioms, nes as viska joms isvezu ko nenaudoju, cia jau pusia nagu laku,lupdaziu isvesta kiek esu turejusi.ir sia vien tik per SM foruma doh.gif prisiperku visokiu man nereikalingu dalyku
Atsakyti
Aš įjungiu dažnai valios režimą biggrin.gif
Na Vokietijoj gal šiek tiek pigiau?
Juk ten eurais trigubai pigiau nei pas mus litais
Atsakyti
seip man atrodo brangiausia is essencia preke iki 3,60 euro. seip nezinau kiek lt essence kainuoja tai negaliu palyginti.kiek pamenu uz nagu lako nuemeja mokejau 50 ct euro.vakar pirkau ta blizgi xxl tai mokejua 1,79 euro
Atsakyti
Išvertus gaunas panašiai, bet atlyginimus palyginus Vokietijoj pigiau smile.gif Bet įperkama ir pas mus biggrin.gif
Atsakyti
kas tan Ethno couture, skaistalai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreabtf: 05 birželio 2010 - 18:26
user posted image
tipo skistalai,irgi nenaudoju, nes spalva labai stipri ir ryski ir su blizguciais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 05 birželio 2010 - 18:32