Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(indreabtf @ 2010 06 07, 20:10)
Žiūrėkit, merginos, kas įdomi Eclipse kolekcija, tai čia daugaiu apie ją parašyta wink.gif pasirodo produktų bus daug daugaiu tongue.gif
http://www.parokeets...t-saga-eclipse/

ooooo, noreciau sito raudono wub.gif , na bet kitu spalvu noreciau pamatyt
Atsakyti
na ką, radau dar, ir mano nusivylimui, jei čia tikrai tiksliai viskas aprašytas, tai tie blizgaii nešaldys sad.gif biggrin.gif
http://www.polishgal...ga-eclipse.html
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 07, 16:56)

Manes sitie nesuviliojo, nei viena palete, nepatrauklios spalvos blush2.gif Gal tik as cia tokia "islepinta" po savo 50 spalvu paletes blush2.gif

As nusipirkau kur viena spalvyte, tai pigmenacijos truksta. Butent tokios spalvos, kuria pirkau testeriuko nebuvo, pabandziau kita spalva ant pirsto, tai pasirode pigmentuoti, tas toks tepliojimas ant rankos daznai apgauna. unsure.gif

Vilnietes, sakykit ar tikrai Flagmane dabar yra Eurokos, kurioj ten vietoje? g.gif Nuo mano namu visi Eurokos'ai labai toli doh.gif Tai bent jau Flagmanas butu arciausiai smile.gif
Atsakyti
flagmane yra eurokos smile.gif pirmame aukste, jis ten uz laiptu slepiasi iejus per terra nova iejima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 06 08, 05:34)
flagmane yra eurokos smile.gif pirmame aukste, jis ten uz laiptu slepiasi iejus  per terra nova iejima  ax.gif

Aciu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indecence @ 2010 06 04, 22:18)
Kaip gaila unsure.gif Norėjau...

Aš irgi ieškojau šios linijos produktų, neradau niekur.. verysad.gif O įdomu užsisakyt parsisiųst iš kur nors imanoma ar ne?.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 06 08, 00:08)
Manes sitie nesuviliojo, nei viena palete, nepatrauklios spalvos  blush2.gif Gal tik as cia tokia "islepinta" po savo 50 spalvu paletes  blush2.gif

Man šitų būtent spalvų reikia ax.gif
Prie vienos spalvos lūpų blizgio derinsiu makiažą biggrin.gif
Ir jam būtent reikia tamsios šokoladinės ir šviesios spalvytės, jeigu jos būtų tokios ant akies, būtų toobula wub.gif
Na jei neišeis tokios spalvos, tai pirksiu šešėlių pagrindą ir tada mėginsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 07, 17:56)

Atrodo va taip:
user posted image

Aš turiu violetinės spalvos duetą (kažkur ankščiau kėliau fotkę) tai tamsi spalva visiškai nuvylė, lb blogai ir tepasi ir visiškai galima sakyti nesilaiko..Ko nepasakyčiau apie šviesią.. Ši ir tepasi ir laikosi gerai..Tiesa tepiau be šešėlių pagrindo..Sakiau pabandysiu violetinę, tada imsiu arba tokią rudą arba juodą, bet dabar kažkaip abejoju ar imti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 07, 21:42)
user posted image
pakuotė tokia, dar yra spalvų smile.gif

O kurios spalvos geriausias? Jūs čia lyg apie geltoną kalbėjot? Ar kažką maišau g.gif
Atsakyti
Neapsiprendziu pirkti man ta sepeteli ar ne g.gif
kaip ir reikalingas, bet ar gerai ima pudra, ar svelnus ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 06 09, 13:16)
Neapsiprendziu pirkti man ta sepeteli ar ne  g.gif
kaip ir reikalingas, bet ar gerai ima pudra, ar svelnus ir pan  4u.gif

as turiu ir nesigailiu! labai svelnus... wub.gif
Atsakyti
šiandien pagriebiau tokį aliejuką sausiems ir sluoksniuotiems nagams iš tos dėžutės kur nukainuota būną. Žiūrėsiu, gal ką padės mano nagučiams ax.gif user posted image
Atsakyti