Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(fairynlovely @ 2010 06 11, 08:15)
esu turejusi essence tusa, tokioj pilkoj pakuotej (lb seniai, net paveiksliuko neradau ideti), manau tai buvo tas tusas, kuris mane itikino, kad renkantis tusa sumoketi reikia truputi daugiau, nes pasidazius ryte iki pietu jau "pasipuosdavau" emo makiazu - tusas nutrupedavo ir pasiskleisdavo po akimis  doh.gif

o ka man galvot, jei man ir su dioru ir lancome taspats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 07, 16:56)

ruzavai truksta ryskumo, mazai pigmentuota, o va ruda visai nieko, man patiko,ryski tik aisku kaip visada su blizguciais ruda, o ruzava matine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 12 birželio 2010 - 13:09
QUOTE(dilgelyt @ 2010 06 11, 09:29)
o ka man galvot, jei man ir su dioru ir lancome taspats?  g.gif

Man irgi su visais tusais taspats doh.gif pajuode paakiai po keliu valandu. Tad renkuosi rozini essence uz 10lt ir dazo taip pat kaip dioras uz 100lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 06 12, 14:08)
ruzavai truksta ryskumo, mazai pigmentuota, o va ruda visai nieko, man patiko,ryski tik aisku kaip visada su blizguciais ruda, o ruzava matine.

O labai daug blizgučių rudoj?
Buvau Klaipėdoj eurokose, tai to spalvų dueto nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 13, 21:09)
O labai daug blizgučių rudoj?
Buvau Klaipėdoj eurokose, tai to spalvų dueto nebuvo  doh.gif

Šiandien kaiptik apžiūrinėjau šiuos šešėlius, bet vis mastau reikia man jų ar ne g.gif
Atsakyti
Aš tai kai susidomėjau šešėliais peržiūrėjau kokius namie turiu, tai ruda su blizgučiais yra, o norisi matinės smile.gif
Apskritai kiek gėrybių atradau šešėlių srity namie, kai pradėjau domėtis biggrin.gif
Atsakyti
daug blizguciu
Atsakyti
Blogai tada sad.gif
Nu reikės dar nueit pažiūrėt gyvai biggrin.gif
O dar kiek žinau catrice yra tamsiai ruda matine
Atsakyti
Dėkui už perspėjimą ohmy.gif
Buvau nuėjus iki Eurokoso, tai nepatiko gyvai man tos spalvytės ruda ir šviesi, man reikia grynai šokoladinės, o pirkt tik tam kad pirkt jau atpratau, taip kad paieškose, lauksiu kokios pas mus trend editions bus, geriau palaukt negu pirkt kas pakliūva smile.gif
Blizgių rudų šešėlių ir namie turiu, tai pataupysiu pinigus raudonam blizgesiui iš eclipse kolekcijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 14 birželio 2010 - 18:04
QUOTE(green-air @ 2010 06 14, 19:07)
o man kaip tik jie labai patiko, iki siol naudoju!  biggrin.gif  tongue.gif  ax.gif

Na dar biškį OT, aš iš Catrice noriu tų matinių violetinių baisiai, dar viena spalva dėl kurios mirštu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 14, 19:09)
Na dar biškį OT, aš iš Catrice noriu tų matinių violetinių baisiai, dar viena spalva dėl kurios mirštu biggrin.gif

Aš kaip tik matinius violetinius ir turėjau ax.gif Ir dar kūno spalvą (matinius), ir 4 spalvyčių paletę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 14, 19:38)
Aš kaip tik matinius violetinius ir turėjau  ax.gif  Ir dar kūno spalvą (matinius), ir 4 spalvyčių paletę  ax.gif

Na, matinių nebandžiau, bet iš blizgesnių turiu vienus tai nėr nusiskundimų. Bent jau dienai man liuks, o ir nesubeginėja, gerai laikosi. smile.gif
Atsakyti