Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(keistuole @ 2011 10 08, 10:44)
o miltų ne permažai dedas, kiek ten tie 5 valgomi šaukštai gaunasi  g.gif

pats tas, gaunasi toks tirpstantis burnoj biskvitas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2011 10 08, 10:49)
pats tas, gaunasi toks tirpstantis burnoj biskvitas  tongue.gif

O normos nedidinote?Kokio dydzio skardoje kepete,nes pas mane mazesne,nei pas Sonatina?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2011 10 08, 12:07)
O normos nedidinote?Kokio dydzio skardoje kepete,nes pas mane mazesne,nei pas Sonatina?

nedidinau, kepiau standartineje skardoje, esancioje orkaiteje. Biskvitas gavosi plonutis, bet visumoj kepinys labai vykes thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau šokoladinį cukinijų keksą thumbup.gif 10 balų 4u.gif

Lengva gamyba, skonis tikrai geras thumbup.gif

Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į cukiniją ir šokoladą kartu, bet rezultatas nenuvylė, net ir MB patiko, o jam naujovės ne itin biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau dar vieną keksą - keksą su kriaušėmis ir šokoladu.
Kriaušių parduotuvėje neradau, į didesnę tingėjau keliauti, tai naudojau konservuotus persikus blush2.gif biggrin.gif
Gavosi puikus, nuo stalo išnyko akimirksniu wub.gif
Atsakyti
Dariau Pyragas su abrikosų įdaru
Labai skanus, pakankamai gaivus pyragas. Idara siek tiek pakeiciau. Vietoj grietineles ir jogurto dejau 3 pakelius (po 300gr) kremines, banano skonio, varskes. Atitinkamai ir zelatinos daugiau, o visa kita kaip ir recepte nurodyta. Virsaus cukraus pudra nebarsciau, nes pyragas ir taip pakankamai saldus. Ir mano nuomone, butinai reikia biskvitus nors siek tiek sulaistyti.
Kada nors vel kartosiu ji. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 11 21, 22:33)
Dariau Pyragas su abrikosų įdaru
Labai skanus, pakankamai gaivus pyragas. Idara siek tiek pakeiciau. Vietoj grietineles ir jogurto dejau 3 pakelius (po 300gr) kremines, banano skonio, varskes. Atitinkamai ir zelatinos daugiau, o visa kita kaip ir recepte nurodyta. Virsaus cukraus pudra nebarsciau, nes pyragas ir taip pakankamai saldus. Ir mano nuomone, butinai reikia biskvitus nors siek tiek sulaistyti.
Kada nors vel kartosiu ji.  bigsmile.gif

šiandien kepiau beliašus, super skanu thumbup.gif
http://www.supermama...p;#entry6374097
Atsakyti
Sveikutes, as nesenai dariau Sonatinos 'Balandeliu torta', labai visiems patiko, super skanu ir gana greita! thumbup.gif IMG_8786.jpg1.jpg
Atsakyti
atsiprasau, dar neiseina ikelt savo foto...
Atsakyti
QUOTE(snowlady @ 2011 11 25, 03:08)
atsiprasau, dar neiseina ikelt savo foto...

kelk per radikal.ru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 11 25, 07:48)
kelk per radikal.ru  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Isbandziau nauja recepteli: Kepta paukstiena su sauleje dziovintais pomidorais
Gavosi tikrai skanu, uzkandis bus kartojamas dar nekarta. Net nzn kaip tiksliai ji pavadinti, gal... vyniotinis, desra, pastetas, a'la zuikis? biggrin.gif
Dariau tiksliai pagal recepta, bet galima varijuoti su zalumynais ir darzovemis, kas kart deti vis kitus. Tiesa, kepiau as ji apie valanda. Buvau isemus po 40 min kepimo, siek tiek praplesiau folija, tai mesyte man pasirode zaloka.
Tikrai rekomenduoju! thumbup.gif Darbo mazai, skanu, o ir stala toks patiekalas puosia. rolleyes.gif
Atsakyti