Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Renata123 @ 2011 11 28, 21:10)

kepėm ir mes, skanu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anastazas: 29 lapkričio 2011 - 10:19
Dar kepiau Medaus - riesutu kvadratelius
Suuuper skanu! Tie riesutai tokie skanus, panasu i griliaza, tik dar skaniau bigsmile.gif
Tiesa, buvo kai kurie techniniai pakeitimai is mano puses:
- riesutu sluoksniui naudojau migdolu riesutus. Jiems nuemiau skuryte ir susmulkinau.
- cukru naudojau balta.
- tesla paruosiau siek tiek kitaip, nes tingejau terliotis su plaktu sviestu. I kombaina sudejau birius produktus ir gabaliukais pjaustyta sviesta. Patryniau viska, kol gavosi tesla kaip birus smelis, o po to sudejau kitus produktus ir dar trumpam ijungiau kombaina. Viskas, tesla paruosta!
Atsakyti
Prisipažinsiu, visos temos neskaičiau, tik 6 paskutinius psl, bet neradau nieko apie kinder delice pyragaičius... Ruošiuosi daryti tortą pagal šitą repeptą, ir kilo daug klausimų.
QUOTE
Kepiau 24 cm formoje. Biskvito lakštus kepiau iš 6 kiaušinių (ne formoje, o ant kepimo popieriaus nusibrėžusi apskritimus)

Reiškia, tešla gaunasi kieta, nebėganti? kiek blynų išeina iš tokios normos? Ar juos reikia pjauti per pusę?
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2011 12 03, 13:55)
Prisipažinsiu, visos temos neskaičiau, tik 6 paskutinius psl, bet neradau nieko apie kinder delice pyragaičius... Ruošiuosi daryti tortą pagal šitą repeptą, ir kilo daug klausimų.

Reiškia, tešla gaunasi kieta, nebėganti? kiek blynų išeina iš tokios normos? Ar juos reikia pjauti per pusę?

tikrai ne kieta smile.gif Kepiau biskvito formoje ir pjoviau per puse. Skanus pyragaiciai, vaikams labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Tortas jau šalytuve.
Iš pilnos normos gavosi du biskvitai, ploni ploni. Kad gauti normalaus - tradicinio aukščio tortą, kepiau dar tiek pat.
Kremo irgi dariau dvigubai.
Forma 24 skersmens.
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2011 12 05, 21:34)
Tortas jau šalytuve.
Iš pilnos normos gavosi du biskvitai, ploni ploni. Kad gauti normalaus - tradicinio aukščio tortą, kepiau dar tiek pat.
Kremo irgi dariau dvigubai.
Forma 24 skersmens.

Gal pjuvio nuotrauka turesite? Kaip supratau, sluoksniavote ji kelis kartus, t.y. daugiau nei 2 biskvitai ir 1 pertepimas?
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 12 05, 23:43)
Gal pjuvio nuotrauka turesite? Kaip supratau, sluoksniavote ji kelis kartus, t.y. daugiau nei 2 biskvitai ir 1 pertepimas?

Spėjau atimt paskutinį gabaliuką, kad nufotograduot smile.gif bet neturėjau kada išsitraukt fotoaparatą, tik telefoną biggrin.gif
user posted image
Tortas skanus, ne per saldus, bet kitą kartą ant dviguvos normos biskvito daryčiau trigubą normą kremo. Valgėm praėjus parai, tai buvo sausokas... bet pastovėjęs per naktį pasidarė šlapesnis, ir žyyymiai skanesnis. Arba reikėjo stipriau sulaistyt..? bet pabijojau kad išteš biskvitas.
Bet kokiu atveju, tortas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaria: 07 gruodžio 2011 - 09:45
QUOTE(astaria @ 2011 12 07, 09:45)
Spėjau atimt paskutinį gabaliuką, kad nufotograduot  smile.gif

Koks apetitnas gabaliukasssss! thumbup.gif
Dekui uz komentarus! mirksiukas.gif O ar tikrai jis savo skoniu primena, ta Kinder Delice (ar kaip jis ten)? ax.gif
Tokio tipo temos - laaabai gerai! Nes kartais pacios autores per mazai pakomentuoja. O cia gali su kitom forumo dalyvem pasidalinti nuomone, skoniais, ispudziais itt. Tik labai gaila, kad mazai kas cia uzsuka. unsure.gif O ir Sonatina is savo blogo dingo kazkur. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 12 08, 00:18)
Koks apetitnas gabaliukasssss!  thumbup.gif
Dekui uz komentarus!  mirksiukas.gif O ar tikrai jis savo skoniu primena, ta Kinder Delice (ar kaip jis ten)? ax.gif
Tokio tipo temos - laaabai gerai! Nes kartais pacios autores per mazai pakomentuoja. O cia gali su kitom forumo dalyvem pasidalinti nuomone, skoniais, ispudziais itt. Tik labai gaila, kad mazai kas cia uzsuka. unsure.gif O ir Sonatina is savo blogo dingo kazkur. g.gif

Man labai primine Kinder Delice tongue.gif
Aga, Sonatina tikrai kazkur dingusi g.gif
Atsakyti
Skonis panašus, ir gamyba nesudėtinga. Ką daryčiau kitaip? stipriau sulaistyčiau, nes kremas želinis, ir neįsigeria.
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2011 12 08, 07:36)
Skonis panašus, ir gamyba nesudėtinga. Ką daryčiau kitaip? stipriau sulaistyčiau, nes kremas želinis, ir neįsigeria.

As jau pastebejau, kad visi biskvitai man buna per daug sausi, jei idaras su zelatina. Pyrago su abrikosais biskvita, kuri aprasiau anam psl., taip pat sulaistau, nes kai dariau pirma karta, tai biskvitas man buvo per sprangus.

O siandien vel pagaminau tuos medaus - riesutu kvadratelius, apie juos rasiau auksciau keliom zinutem. Nu, kazkoks apsivalgymas doh.gif Per juos, tuoj tos kalorijos pasijus. Bet negaliu sustoti, kaip saulegrazas su arbatyte kramsnoju, bet aisku ir saldu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 08 gruodžio 2011 - 22:49
Laba diena,

Labai gaila, kad Sonatina nebepasirodo nei čia, nei savo bloge....
Mūsų skoniui jos receptai patys pačiausi thumbup.gif

Vakar išbandžiau greitą mielinį pyragą su varške ir avietėmis Kadangi dėl šaldytuvo turinio teko šiek tiek improvizuoti, tai vaikams pyragas neįtiko verysad.gif Bet man jis patiko smile.gif Įtariu originalus variantas būtų išvis thumbup.gif
Atsakyti