Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Laba Sonatinos gerbejos! 4u.gif

Ar matete, Sonatina i savo bloga idejo kelis naujus receptus!!! bigsmile.gif Kaip smagu, kad ji atsirado!!! bigsmile.gif

V&E Mamytė jusu tortukas atrodo stulbinanciai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2012 03 01, 18:21)
Laba Sonatinos gerbejos! 4u.gif

Ar matete, Sonatina i savo bloga idejo kelis naujus receptus!!! bigsmile.gif Kaip smagu, kad ji atsirado!!! bigsmile.gif

Matem ir sokoladinius pyragelius jau isbandem tongue.gif Skanu be galo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2012 03 01, 17:21)

V&E Mamytė jusu tortukas atrodo stulbinanciai!  thumbup.gif

Ačiū už pagyras, bet iki stulbinančio grožio man oi kiek toli dar... blush2.gif
Sonatinos receptai yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2012 03 01, 17:27)
Matem ir sokoladinius pyragelius jau isbandem  tongue.gif Skanu be galo  wub.gif

Oho, kokie jus greiti! bigsmile.gif
Tikiu, kad skanu. tongue.gif Ar ka nors keistumete is savo puses siame recepte, ar viskas idealu pagal ji? O sutepinejote formoje?
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2012 03 02, 15:36)
Oho, kokie jus greiti! bigsmile.gif
Tikiu, kad skanu. tongue.gif Ar ka nors keistumete is savo puses siame recepte, ar viskas idealu pagal ji? O sutepinejote formoje?

Nieko nekeiciau. Sutepinejau be formos, viskas puikiai laikesi biggrin.gif
Atsakyti
Esu gerbeja, viskas ka gaminau pavyko puikiai. Paskutinis gaminys - morengai, tik cukriuko pamazinu, nes net sirdis apsala rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 02 28, 09:29)
Kas mėgsta čiokoladą, tam labai tūrėtų patikti tortas "Triufelis", kepu jau penktą kartą: pakankamai lengvai pasigaminamas
user posted image

Nu gražu wub.gif Aš kažkaip iki tortų dar nepriaugau blush2.gif
Atsakyti
as irgi lenkiu galva pries Sonatinos receptus)Ypac esu dekinga uz si)

user posted image

http://www.sonatinos...arameliniu.html

kepu gal jau kokia penkta karta .. nerealaus skonio tortas mano receptoriams( ir beje ne tik mano))
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2012 03 03, 14:43)

user posted image

http://www.sonatinos...arameliniu.html

kepu gal jau kokia penkta karta .. nerealaus skonio tortas mano receptoriams( ir beje ne tik mano))
ACIU 4u.gif

nu fantastika, bet o kiek laiko trunka jums tas morengo sluoksnio dziovinimas? g.gif jauciu, kad tai ne mano nervams ir kantrybei... doh.gif
Atsakyti
Aš šiandien kepiau štai šitą vyniotinį - biskvitinis su obuoliais labai skanus, nors kai pirmas blynas, tai visad prisvilęs, t.y. negražiai susisukęs, tad nerodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2012 03 03, 15:01)
nu fantastika, bet o kiek laiko trunka jums tas morengo sluoksnio dziovinimas?  g.gif  jauciu, kad tai ne mano nervams ir kantrybei...  doh.gif

aciu)tikrai labai skanu ir verta))
5 val.pas mane dziovinasi ax.gif smile.gif
Siaip maciau Rimi uz 6 lt iskepti lakstai( du berods g.gif ) yra .tai gal ir apsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2012 03 03, 14:43)

ACIU 4u.gif

OMG,nu nežinau, atrodo tai labai skaniai, bet kiek darbo doh.gif 4u.gif
Atsakyti