QUOTE(keistuole @ 2012 03 21, 21:44)
Taip suintigavot, kad išbandžiau šiandien.
Bet man jie tokie riebūs gavosi.
Kažkai labai jau sviestas man jautėsi.
Ir man visai nepakio, tik į šonus išsiplėtė, o pas Sonatiną tokie storoki nuotraukoj atrodo
Sunku pasakyti kodėl nepakilo, gal aguonos per karštos buvo ir kaip nors nugesino sodą? Na aš čia tik spėlioti galiu. Maniškiai pakilo ir sviesto nesijautė

Vyras net
klausė ar namie čia kepta, patiko visiems. Man net tešla gavosi minkštoka, įlašinau vandens, kad galėčiau formuoti rutuliukus, o iš jų sausainius.
Kątik išsikepiau šias spurgas:
http://www.sonatinos...es-spurgos.html
Skanu, bet man gavosi kietokos, spėju todėl, kad varškė buvo gana sausa, tokia kur po 1 kg būna, tai ji tokia net ne vientisa, o gabalais tiesiog trupa, o miltus sudėjau pagal receptą, turbūt reikėjo varškę dar sublenderiuoti ir miltų dėti mažiau nei 250g

Reiks kitą kartą taip ir daryti. Na, bet ir kietokos man jos patiko
Veido priežiūra turi prasidėti nuo širdies, kitaip jokia kosmetika nepadės. Coco Chanel