Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasišnekėjimai

QUOTE(Domicele @ 2010 05 06, 10:35)
Sveikos,

Vikma, gavai jau pinigelius is mokesciu?  as kazko dar ne  blink.gif

sveika,vis zadu taves paklaust,bet tu pirmoji tai padariai,ne dar negavau,nu sake 1-2men begyje perves,tai gal sy men perves,na iki liepos 1d tikrai bus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš ir dar negavau nors kovo pabaigoj deklaravau. Turi pervest virš 800, dukrai gimtadienį suplanavau. O dabar gaunasi taip, kad gimtadienis jau šeštadienį, Akropolio žaidimų šalis užsakyta, reiks mokėt apie 400lt, o pas mane kišenėj vos pora litų doh.gif . Nu vat ir suplanuok tu žmogau blush2.gif . Jei ryt neperves algos, teks skubom skolintis blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 05 06, 13:41)
Sveikos, aš ir dar negavau nors kovo pabaigoj deklaravau. Turi pervest virš 800, dukrai gimtadienį suplanavau. O dabar gaunasi taip, kad gimtadienis jau šeštadienį, Akropolio žaidimų šalis užsakyta, reiks mokėt apie 400lt, o pas mane kišenėj vos pora litų doh.gif . Nu vat ir suplanuok tu žmogau blush2.gif . Jei ryt neperves algos, teks skubom skolintis blink.gif  doh.gif

Mum su vyru uz 2009m jau senokai pervede.Vyrui gal pries 3 savaites man praeita savaite.kovo 31d pateiktos buvo,bet yra draugu kurie kartu ta pacia diena pateike dar irgi dabar negavo g.gif o mes su domicele negaunam uz ankstesnius metus as uz 2005-2006m.
Na tikiuosi kad nesugadins jums sventes niekas ir pavyks graziai atsvesti 4u.gif
Atsakyti
Pas mane bendradarbiai balandžio vidury deklaravo, ir jau seniausiai gavo. Nu kai man jau nereiks, tada perves doh.gif
Atsakyti
Vaiku su VCP (ir su smegenu pazeidimais) reabiletacija pagal G.Doman metodika, forumas:
http://www_rodim_ru/...s...5&start=585
Atsakyti
Algą gavau thumbup.gif , gimtadieniui pakaks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 05 06, 23:29)
Algą gavau thumbup.gif , gimtadieniui pakaks doh.gif

Labas rytas
nuva kaip gerai,svente vadinas ivyks 4u.gif thumbup.gif happybday.gif
Atsakyti
Sveikos, tai kaitinatės saulutėj visos, kad čia tuščia ?

Aš deklaravau už 4 metus, tai už paskutinius pervedė, o už ankstesnius dar ne g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
MIMMI ,SVEIKINU TAVO DUKRIUKA SU GIMTADIENIU(nes savaitgali neprisijungsiu) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 07 gegužės 2010 - 14:27
QUOTE(GREK @ 2010 05 07, 14:51)
Sveikos, tai kaitinatės saulutėj visos, kad čia tuščia ?

Aš deklaravau už 4 metus, tai už paskutinius pervedė, o už ankstesnius dar ne  g.gif

GERS kurs cia saule sviecia blink.gif klaipeda tai nuo lietaus slepias smile.gif
Taiva ir mes su Domicele uz ankstesnisu nesulaukiam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 07 gegužės 2010 - 15:28
QUOTE(vikma @ 2010 05 07, 16:28)
GERS kurs cia saule sviecia blink.gif klaipeda tai nuo lietaus slepias smile.gif

Alytuj mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Sveikinu su praejusiais gimtadieniais jus mergaites Plazma ir Audratum happybday.gif

...Sako, kad gėles dovanoja tik tiems,
kuriuos labiausiai gerbia.
...Sako, kad ten, kur daug gėlių,
nelieka vietos skausmui.
...Sako, kad ten, kur žydi gėlės,
viešpatauja meilė.
Tad gimtadienio proga dovanoju Jums
Viso pasaulio gėles ir linkiu,
Kad Jumyse amžinai žydėtų gėlės,
O gyvenimas neštų džiaugsmą
.

user posted image

Fantastiska diena siandien wub.gif wub.gif wub.gif gryzinejom su Zygimantu is sildymu ir mankstu pasivaiksciodami tai taip silta,kad teko issirenkti biggrin.gif lakstau per gydytojus doh.gif del Zygio neigalumo pratesimo,kazkoks kosmaras talonu laukt teko vos ne menesi,atostogauja kai kurie gydytojai doh.gif nu bet viska jau surinkau ko reik liko tik viska surasyt ir i komisija cool.gif

Atsakyti