Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasišnekėjimai

QUOTE(Nikota @ 2010 05 12, 11:19)
Sveikos  smile.gif

Man nekalbadieniai  verysad.gif  Bet paskaičiiusi paskutinius jūsų postus...apsiverkiau....  wub.gif  wub.gif
Domicele> ar nupirkai savo princesei didesne kedute?

Sveika,

nea, nenupirkau, per ineta lizingu man nedave, nes esu skolininke blush2.gif verysad.gif
tai dabar per SM ieskau kokios pigesnes smile.gif
viena suradau, bet Vilniuje, tai nelabai ji nori transportuoti i pajuri, ieskosiu dar cool.gif

a man zinok irgi kazkokia depresuha doh.gif bet gal cia pavasaris g.gif
darbe ariu dabar uz du, gal pavargau.......
Atsakyti
o cia ziuriu daug tokiu kaip as -visas nekalbadieniai uzpuole.paskaitau kiekviena diena,o parasyti tingiu blush2.gif MIMI -GRAZI SVENTE IR KIEK VAIKU thumbup.gif
Sveika prisijungusi i musu rateli Jolanta_Š 4u.gif
o man katik is raidos centro paskambino-pirmadieni mus guldo thumbup.gif dukra suzinojo- apsiverke,kaip ji be mamos bus doh.gif nors persiplesk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 05 11, 06:11)
Oho koks intensyvus šventimas nusimato, Ernestytaaa bigsmile.gif Bet man tai patinka, kai taip supuola į vieną krūvą viskas, taip laikas greitai lėkt ima bigsmile.gif

Dėja, kaip sakoma planuoji, o dievas tik juokias iš tavo planų. Vakar nuo ryto planavau kaip tik greičiau susisukt centre, ankščiau namo gryžt kad pasiruošt lėkt į gimciuką, o viskas baigės tuo kad turėjom lėkt į pagrabą. Sužinojom kad užvakar mirė tėčio teta. Kaip tolokai ji gyveno mažai palaikėm ryšius, tik vakar šiaip taip susiradus numerį pranešė jo pusseserė. Tai va.
Liūdna. Ankščiau kažkaip dažniau susitikdavom su ta teta, tai labai gera buvo. Gaila kad paskutiniu metu per visa gyvenimo tempa taip aptrūke ryšiai buvo. Bet ką darysi.
Atsakyti
Man irgi nekalbadieniai rolleyes.gif Pas mane viskas gerai, tik ko tai nesinori rašyt mirksiukas.gif

Gero oro ir puikios nuotaikos visom tongue.gif
Atsakyti
O man nekalbadieniai, nes darbadieniai, po mėnesio dumiu atostogaut, tai tiek visko reikia padaryti, kad ramia sąžine išvažiuot cool.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 05 12, 15:56)
Dėja, kaip sakoma planuoji, o dievas tik juokias iš tavo planų. Vakar nuo ryto planavau kaip tik greičiau susisukt centre, ankščiau namo gryžt kad pasiruošt lėkt į gimciuką, o viskas baigės tuo kad turėjom lėkt į pagrabą. Sužinojom kad užvakar mirė tėčio teta. Kaip tolokai ji gyveno mažai palaikėm ryšius, tik vakar šiaip taip susiradus numerį pranešė jo pusseserė. Tai va.
Liūdna. Ankščiau kažkaip dažniau susitikdavom su ta teta, tai labai gera buvo. Gaila kad paskutiniu metu per visa gyvenimo tempa taip aptrūke ryšiai buvo. Bet ką darysi.

Liūdnai susijaukė planai. Užjaučiu...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(*Rita* @ 2010 05 12, 15:17)
O man nekalbadieniai,

po mėnesio dumiu atostogaut, tai tiek visko reikia padaryti, kad ramia sąžine išvažiuot

Ziuriu ne man vienai kalbos dovana ateme biggrin.gif kelios cia tokios biggrin.gif

Ir mes birzelio 8d planuojam islekt is LT,laaaabai tikiuosi kad spesim su neigalumo pratesimu cool.gif visus gydytojus jau praejom liko tik musu gydytojai surasyt viska ir tada komisija musu kaime ir Kaune cool.gif
Bet taip neramu,va neseniai kalbejau su viena pazystama,pirmadieni paeme atsakyma is NDNT jos dukrai sunki negalia ir negavo net prieziuros blink.gif man protu nesuvokiama paskambino verkia visaip bandziau nuramint verysad.gif jetus kas darosi kieno saskaita taupo verysad.gif

Kaip gera skaityt tavo tokius pozityvius postus is sirdies i sirdi wub.gif
Atsakyti
laba visoms smile.gif
Ramunka, tegul tik bėga skūstis ir nelaukia, turi tik 30 dienų. Galiausiai lai rašo į seimą, prezidentei. Manau kai kas nelabai žino, kas darosi neįgalių sąskaita... tikiu, kad lazda turi du galus. Ne visi yra amžinai jauni ir sveiki.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 05 12, 17:34)
laba visoms smile.gif
Ramunka, tegul tik bėga skūstis ir nelaukia, turi tik 30 dienų. Galiausiai lai rašo į seimą, prezidentei. Manau kai kas nelabai žino, kas darosi neįgalių sąskaita... tikiu, kad lazda turi du galus. Ne visi yra amžinai jauni ir sveiki.

Viska sita jai pasakiau,ji dar negali atsigaut po soko ( beje kaip ir as) kad taip gali but,kad vaikui su sunkia negalia nuimama net prieziura!!!!! blink.gif nezinau nesuvokiu kur ritasi pasaulys verysad.gif negi zmogiskumo ir teisybes isvis neliko..... verysad.gif
Dabar ir del Zygio neigalumo pratesimo neramu verysad.gif kas isvis sugalvojo tokia kvaila sistema pratesinet neigaluma kai per 2m NIEKAS nesikeicia doh.gif bent musu atveju sad.gif
Atsakyti
Sėdim vakare su dukra, masažuoju aš jai kojas ir kalbam "moteriškom" temom, kad su nepažįstamais nekalbėt, niekur su jais nevažiuot, saldainių neimt. O jinai man tokiu rimtu veidu "mama, nu ir sunki ta mano vaikystė" blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,
jo dabar su neigalumo pratesimais tikros nesamones.
mano drauge turi stuburo isvarza 70%darbingumas,nedave grupes.sako as negaliu pasilenkus atsitiesti,skauda.o jiems tai nerupi.tai ji pati augina sunu su BA vidutine grupe turi,vyras irgi pusiau ligotas.zodziu teisybe snera niekur.
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 05 12, 16:16)
Bet taip neramu,va neseniai kalbejau su viena pazystama,pirmadieni paeme atsakyma is NDNT jos dukrai sunki negalia ir negavo net prieziuros  blink.gif

eina, sau blink.gif
jetau, as vis galvoju ale kaip man cia tai tipo "pasiseke", kad slauga gavau. Zinau, kad priklauso, bet vat, kad kam ir priklauso, vitiek negauna doh.gif

Kaip pas mus lyja blink.gif blink.gif

Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(Mimmi @ 2010 05 12, 22:31)
O jinai man tokiu rimtu veidu "mama, nu ir sunki ta mano vaikystė"

lotuliukas.gif

QUOTE(plazma @ 2010 05 13, 08:06)
sveikos,
jo dabar su neigalumo pratesimais tikros nesamones.
mano drauge turi stuburo isvarza 70%darbingumas,nedave grupes.sako as negaliu pasilenkus atsitiesti,skauda.o jiems tai nerupi.tai ji pati augina sunu su BA vidutine grupe turi,vyras irgi pusiau ligotas.zodziu teisybe snera niekur.

blink.gif jetus sakau kas darosi verysad.gif

QUOTE(Domicele @ 2010 05 13, 09:38)
Kaip pas mus lyja 

Cia kur? blink.gif negasdink. pas mus saule sviecia silta wub.gif
Atsakyti