jauciu jau ir man akim kazkas nelabai gerai.as tai visada nuo vaiku uzsikreciu
jau buvo gydytoja,paklause ,sake ne plauciu uzdegimas bet netoli
prirase antibijotiku.Mantas paklausyt normaliai neleido,tiek reke,dabar miega.
mamytes man labai ydomu pasidare.israse Mantui antibijotiku,bet sako kad nepriklauso kpmpensuojami.kazkaip keista,dabar trinu tabletes ir taip suduodu.atseit tik vaikam iki 6 metu antibijotikai kompensuojami priklauso
QUOTE(vmm32 @ 2010 05 31, 19:29)
mamytes man labai ydomu pasidare.israse Mantui antibijotiku,bet sako kad nepriklauso kpmpensuojami.kazkaip keista,dabar trinu tabletes ir taip suduodu.atseit tik vaikam iki 6 metu antibijotikai kompensuojami priklauso 
labas rytas
kaip jus jauciates?
nu geras del antibijotiku,nesu susidurus tai net nieko negaliu pasakyti
Mano Tomui ,kai pirkau neseniai,tai kompensavo..nezinau tiksliai kiek,bet tikrai kompensavo....
Labadiena mamytukai
QUOTE(vikma @ 2010 05 31, 15:25)
nu mes tuos padarus juos kniuisiais,bimabalais vadinam
tokie vabaliukai o kiek zalos pridaro
labai aciu uz tiek daug patarimu,viskas uzrasyta kad nepamirsciau
o tas kur zveju parduotuvej pirkot labai brangus yra?
jei neklystu - 22 litai buvo pernai.
mano dičkei reikėjo žiemą, tai kompensavo, kiiek procentų nepasakysiu, bet rašė tikrai į komp. vaistų knygelę.
ai man jau nusibodo del visko aiskintis
svarbiausia,kad jau kiek geriau jauciasi,jau linksmesnis,juokiasi ,buciuoja visus.
o sesei tai taip ausi skaudejo,net verke.sekmadieni galvojau isprotesiu-Mantas nuo ranku nenulipa,sese verkia ,abiem temperatura vos ne 39 
Papildyta:
aciu
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2010 06 01, 12:11)
aciu
sveikos mamytes, kaip laikotes? buvau islekus negalejau prisijungti prie jusu prisijungti. seniai cia buvau
QUOTE(vmm32 @ 2010 06 01, 14:56)
ai man jau nusibodo del visko aiskintis
svarbiausia,kad jau kiek geriau jauciasi,jau linksmesnis,juokiasi ,buciuoja visus.
o sesei tai taip ausi skaudejo,net verke.sekmadieni galvojau isprotesiu-Mantas nuo ranku nenulipa,sese verkia ,abiem temperatura vos ne 39 
Papildyta:
Papildyta:
nu tikrai nepavydetina situacija
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2010 06 01, 17:13)
sveikos mamytes, kaip laikotes? buvau islekus negalejau prisijungti prie jusu prisijungti. seniai cia buvau 
tai pasipasakok kur isvykus buvai?
as tai biski kaip sakant kovojau su direktore,bet pasiekiau pergale
Sveikos
nu bet nieko sau
reik manyt kad neturi kur savo jėgų/ energijos dėt kad su ta dirike "šaltąjį karą" žaisti... Jomajo kad per žmonės..o juk pagalba turėtų būti tėvams
Laikykis
QUOTE(vikma @ 2010 06 01, 17:26)
as tai biski kaip sakant kovojau su direktore,bet pasiekiau pergale
tiesa mano pusej
tik snd ponia direktore darzelio pasake,jei jus izeidziau paduokit mane iteisma
cia tai geras galvoju,ne kad atsiprasau,o paduokit iteisma,jau net juokas paemes buvo,o praeita savaite pravirkde....bet nieko svarbu issiaiskinau ir irodziau kad mano tiesa 
nu bet nieko sau
Laikykis
QUOTE(Nikota @ 2010 06 01, 17:32)
Sveikos
nu bet nieko sau
reik manyt kad neturi kur savo jėgų/ energijos dėt kad su ta dirike "šaltąjį karą" žaisti... Jomajo kad per žmonės..o juk pagalba turėtų būti tėvams
Laikykis
nu bet nieko sau
Laikykis
jauciu atejo iki jos mano siusti laiskai svietimo ministrui,i savivaldybei ir dar keliem atstovam issiunciau
turiu klausimeli ,kaip su darzeliais priemimu su neigaliukais ,juos priima be eiles ar kaip ? na gal kas usidure su sia beda
na dar ne beda ,bet aktulu .... esam uzsirase nuo gimi i sveiku darzely "atzalele" bet mastau ir apie "zolynelis "ir "dobilelis " darzelius
QUOTE(NikeZ @ 2010 06 01, 17:46)
turiu klausimeli ,kaip su darzeliais priemimu su neigaliukais ,juos priima be eiles ar kaip ? na gal kas usidure su sia beda
na dar ne beda ,bet aktulu .... esam uzsirase nuo gimi i sveiku darzely "atzalele" bet mastau ir apie "zolynelis "ir "dobilelis " darzelius 
na mes stovejom eilej,tik netycia pavyko metais anksciau pakliuti,nes suzinojau ,kad atsirado viena laisva vieta,o taip butume tik po metu eje,nes eile buvo. kaip del sveikuju vaiku grupes nzn,gal ten kitokiso nuolaidos,gal tad priima beeiles