Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasišnekėjimai

QUOTE(Mimmi @ 2010 06 10, 18:14)
Man koja visai neskauda, tik siūlai šiek tiek tempia. Daktaras liepė 2-3 dienos po operacijos pradėt mint. Nu tai vakar mint pradėjau, o šiandien vaikščiot ax.gif . Man labiau skauda pažastis ( nuo ramentų), sveikos kojos blauzdos raumenis doh.gif . Su drauge jau suplanavome, kad šeštadienį varom prie ežero, į žvejybą tongue.gif .
Beja, aš kažkaip Evel1 pasigedau ax.gif

oho jau matai net i zvejyba ismaunat?
o tu cia tipo rimtai gal zvejoji????????? ax.gif
aha evel1 laaaaaaaabai jau senai besirode cia unsure.gif kazin kodel????
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 06 10, 16:56)
o jei rebilotolgiai biski pasigerinus nu kanors nunesus gal lengvesne kova bus? ax.gif  blush2.gif mes rugpjuti bandysim irgi del sanatorijos ziuretis,vieta turim ,o del kelialapio neaisku...
Papildyta:

be sansu schmoll.gif ten matai mano klinika turi naujai atodaryta reabilitacijos centra tai jie mieliau ten siuncia visus ambulatoriskai ,bet man ne net nesiule tik pasake buna ir blogiau vaikams ,pas tave dar nera taip blogai ,kad vaziuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 06 10, 21:30)
be sansu  schmoll.gif  ten matai mano klinika turi naujai atodaryta reabilitacijos centra tai jie mieliau ten siuncia visus ambulatoriskai ,bet man ne net nesiule tik pasake  buna ir blogiau vaikams ,pas tave dar nera taip blogai ,kad vaziuot  doh.gif

ot kaip jiem lengva pasakyti buna ir blogiau kitiem,o tai jei priklauso kaip kaip gali taip sakyt,dar nervina doh.gif nepasiduok tik,jei zinai kad tikrai turit gauti
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 06 11, 10:40)
ot kaip  jiem lengva pasakyti buna ir blogiau kitiem,o tai jei priklauso kaip kaip gali taip sakyt,dar nervina doh.gif nepasiduok tik,jei zinai kad tikrai turit gauti

nu tai mums G80 iki 6 metu vaikasm priklauso 2 kart i metus ,as jau neprasau 2 kartu man nors viena 4u.gif
Atsakyti
Hello Lithuania user posted image

Ne nu kaip ir sakiau as isvaziuoju karsciai ateis doh.gif lotuliukas.gif o pas mus lyyyyja,dregna visur fee doh.gif bet nors vienas pliusas cia nei vieno uodo ner thumbup.gif

Vikma ta Hipoterapija superinis dalykas yra kiek girdejus atsiliepimu is mamku thumbup.gif ypac hiperiukams,autistukams ir vcp thumbup.gif vaikai labai pasikeicia,ramesni tampa,susikaupe nu zodziu jei tik yra galimybe bandykit butinai drinks_cheers.gif as norejau Zygiui bet mums vazinet toli artimiausias Kaisiadoris huh.gif
Atsakyti
Labos. 4u.gif

Na merginos berods laimytė mano pusėj. smile.gif Gydytoją mano beveik neturi kelialapių, bet aš šiuo metu kreipiaus kolkas viena dėl jo kaip bebūtu keista, tai turbūt ir gausiu. Sakė dar pirmadienį tarsis dėl manęs su skyriaus vedėja ir jei ji palaimins mane pradės jau ruošt kelialapį. Labai tikiuos teip ir bus, ir gal poros savaičių bėgy jau tepsiu slides į savo birštoniuką. thumbup.gif wub.gif Oj kaip nooooriu. bigsmile.gif

NikeZ, nu dievaž absurdas gryns. doh.gif Iš dalies tai taip, sunkesnėms vaikams gal ir daugiau reabilitacijos reikia, bet bent vieną kartą metuose į sanatoriją tikrai turit teisę važiuot. Juk dabar Gabijai pats tas sanatorijų, reabilitacijų laikas. Kuo daugiau vaikystėj išsimankštinsit, išsitreniruosit, tuo lengviau bus ateityje. Nenuleisk rankų ir kovok iki galo. mirksiukas.gif

Na o aš ruošiuos jau savaitgaliukui. Neužilgo biški aplaistysim mano puskytės pirmajį pasą, šiandien atsiėma, o vakare turbūt pas sesę lėksim, savaitgalį dukterėčia padabot. Ten dar šampo butelys manęs laukia už pagalbą. tongue.gif Vakar turėjau surasti ir atsiūst sesei turbūt kokia kelis šimtus dainų, čiastuškių visokių. doh.gif Mat ryt sesė lekia į draugės vestuves o ją buvo paskyrę atsakingą už baliaus muziką. Pas mane Emulėj labai greit ateina dainos, tai buvau pričiupta darbukui. biggrin.gif karsta.gif

Ramunka, kaip sekės kelionytė? rolleyes.gif Juo pas mus dabar tikra pirtis lauke, net sportuot neįmanomą, nieko. Biški pajudėjus išsyk devyni prakaitai bėga. doh.gif lotuliukas.gif Bet jau ant dienų girdėjau atvės truputi, bus tik + 20. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 06 10, 18:14)
Man koja visai neskauda, tik siūlai šiek tiek tempia. Daktaras liepė 2-3 dienos po operacijos pradėt mint. Nu tai vakar mint pradėjau, o šiandien vaikščiot ax.gif . Man labiau skauda pažastis ( nuo ramentų), sveikos kojos blauzdos raumenis doh.gif . Su drauge jau suplanavome, kad šeštadienį varom prie ežero, į žvejybą tongue.gif .
Beja, aš kažkaip Evel1 pasigedau ax.gif

Ar nepergreit??? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 06 11, 11:52)

Hello,hello uzsieniete mirksiukas.gif user posted imageKaip
Atsakyti
Mimmi ryt jau i ribalke biggrin.gif gero kliovo jums,mes vakar buvom,jau rukyti upetakius kapojam siandien thumbup.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 06 11, 13:54)
Na merginos berods laimytė mano pusėj.

Na o aš ruošiuos jau savaitgaliukui.

Ramunka, kaip sekės kelionytė?

Bet jau ant dienų girdėjau atvės truputi, bus tik + 20.  doh.gif

O liuks naujienos thumbup.gif

Ziurek nepadaugink biggrin.gif

Kelione viskas gerai thumbup.gif vaziavom su broliuko masina daniski nr tai nieks nestabde,visur praleido,o lietuvius krate unsure.gif

QUOTE(izabele111 @ 2010 06 11, 14:16)
Hello,hello uzsieniete mirksiukas.gif user posted imageKaip

friends.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 06 10, 16:39)
pirmas kartas kai gryzom be naujos diagnozes

nu va, puiku

QUOTE(vikma @ 2010 06 10, 16:56)
O kaip suprasti kraujas krenta,tai silpnai jauties? ax.gif  blush2.gif hemoglobinas ar kazkas kitka?

čia taip turi būt, visi kraujo rodikliai, vadinama duobė būna, o paskui per porą dienų atsistato mirksiukas.gif

QUOTE(NikeZ @ 2010 06 10, 21:30)
man ne net nesiule tik pasake  buna ir blogiau vaikams ,pas tave dar nera taip blogai ,kad vaziuot  doh.gif

pyp...., jei tavo vaikui priklauso, tai ir tegu leidžia. Mano Rokui irgi lengva forma, bet paralyžius yra ir viskas ir priklauso sanatorija. Nenusileisk tik.

Ne nu kaip ir sakiau as isvaziuoju karsciai ateis  doh.gif  lotuliukas.gif o pas mus lyyyyja,dregna visur fee  doh.gif bet nors vienas pliusas cia nei vieno uodo ner  thumbup.gif

Hello, hello, how do you do? Nevaidink čia užsienietės, pasakok, kas naujo ir gražaus ten, nesupyktumėm ir už foto su gražiaias vaizdais mirksiukas.gif Ne visos mes čia galim sau leist prabangą atostogaut užsienį schmoll.gif
Linkim gero oro, pučiam karštį pas jus bigsmile.gif

O jau šią naktį kas dėjosi pas mus blink.gif jau net mane griaustinis prikėlė, o jau žaibų žaibų gausybė schmoll.gif

Ernestyta, liuks naujienos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 11 birželio 2010 - 13:59

Ne nu kaip ir sakiau as isvaziuoju karsciai ateis  doh.gif  lotuliukas.gif o pas mus lyyyyja,dregna visur fee  doh.gif bet nors vienas pliusas cia nei vieno uodo ner  thumbup.gif

Vikma ta Hipoterapija superinis dalykas yra kiek girdejus atsiliepimu is mamku  thumbup.gif ypac hiperiukams,autistukams ir vcp  thumbup.gif vaikai labai pasikeicia,ramesni tampa,susikaupe nu zodziu jei tik yra galimybe bandykit butinai  drinks_cheers.gif as norejau Zygiui bet mums vazinet toli artimiausias Kaisiadoris  huh.gif

LABA DIENA
NUVA per anksti isvykot, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet manau ir pas jusu uzeis tie karsciai,bet fuuuuu ir karsta,tikra pirtis lauke doh.gif bet vis ne salciai thumbup.gif

as va irgi pradejau isgirsti geru atsiliepimu apie ta terapija,laaabai sugunde,dabar ieskom artimiausiu zirginu,yra cia aplinkklaipeda ju bent keli,tik neprivazinesi,tai ziuresimkur arciau bus,tai per vasara bandysim lankyti,irgi tikiuosi gal pasikeis,gal biski pataps ramesnis,taprasem apramins jo jautria nervu sistema,gal netycia ir pauksciu kalba prakalbes thumbup.gif o va pas osteopato taip ir nenuvaziuojam,bet planuose yra. ax.gif

Atsakyti
Na merginos berods laimytė mano pusėj.  smile.gif Gydytoją mano beveik neturi kelialapių, bet aš šiuo metu kreipiaus kolkas viena dėl jo kaip bebūtu keista, tai turbūt ir gausiu. Sakė dar pirmadienį tarsis dėl manęs su skyriaus vedėja ir jei ji palaimins mane pradės jau ruošt kelialapį. Labai tikiuos teip ir bus, ir gal poros savaičių bėgy jau tepsiu slides į savo birštoniuką.  thumbup.gif  wub.gif Oj kaip nooooriu.  bigsmile.gif

nu man zinok sviecia kad tu gausi kelalapi ax.gif thumbup.gif to ir linkiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 06 11, 14:57)
O jau šią naktį kas dėjosi pas mus  blink.gif jau net mane griaustinis prikėlė, o jau žaibų žaibų gausybė  schmoll.gif

aha laaabai linksma naktis ir pas musu buvo doh.gif buvo smagu per langa ziureti ax.gif
Papildyta:
Na o aš ruošiuos jau savaitgaliukui. Neužilgo biški aplaistysim mano puskytės pirmajį pasą, šiandien atsiėma, o vakare turbūt pas sesę lėksim, savaitgalį dukterėčia padabot. Ten dar šampo butelys manęs laukia už pagalbą.  tongue.gif Vakar turėjau surasti ir atsiūst sesei turbūt kokia kelis šimtus dainų, čiastuškių visokių.  doh.gif Mat ryt sesė lekia į draugės vestuves o ją buvo paskyrę atsakingą už baliaus muziką. Pas mane Emulėj labai greit ateina dainos, tai buvau pričiupta darbukui.  biggrin.gif  karsta.gif

o tu kazin ar turi kada kokiu laisvu savaitgaliu ax.gif visas kur ismauni pasilinksmint,smagu tau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 06 11, 14:57)
Nevaidink čia užsienietės, pasakok, kas naujo ir gražaus ten, nesupyktumėm ir už foto su gražiaias vaizdais 
Ne visos mes čia galim sau leist prabangą atostogaut užsienį 

Linkim gero oro, pučiam karštį pas jus 

Tai kad ir nevaidinu galva automatiskai persiprogramavimo kitai kalbai doh.gif biggrin.gif viskas cia po senoviai kaip ir pernai,tik labai visi namus remontuojasi g.gif ir kainos smarkiai namu nukrite,o cia jau pliusas thumbup.gif kolkas ner ka fotkint orai neleidzia,o labai gaila nes sodas visas zydi wub.gif
Jokia cia prabanga,seniai visi sako kad uzsieni atostogaut daug pigiau nei musu pajuri cool.gif

Dekui laukisim 4u.gif nugi turi ir pas mus svente i kiema ateit biggrin.gif

QUOTE(vikma @ 2010 06 11, 15:58)
bet vis ne salciai

as va irgi pradejau isgirsti geru atsiliepimu apie ta terapija,laaabai sugunde,dabar ieskom artimiausiu zirginu,yra cia aplinkklaipeda ju bent keli,tik neprivazinesi,tai ziuresimkur arciau bus,tai per vasara bandysim lankyti,irgi tikiuosi gal pasikeis,gal biski pataps ramesnis,taprasem apramins jo jautria nervu sistema,gal netycia ir pauksciu kalba prakalbes thumbup.gif o va pas osteopato taip ir nenuvaziuojam,bet planuose yra. ax.gif

drinks_cheers.gif

Jei tik yra galimybes bandykit thumbup.gif
Atsakyti