Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

Merginos, kurios veriat burbuliukus (šiandien): turbūt, veriat pagal auksarankių schemą?
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2010 05 27, 19:21)
Merginos, kurios veriat burbuliukus (šiandien): turbūt, veriat pagal auksarankių schemą?

taip, as pagal ta drinks_cheers.gif

aciu visom uz pagirymus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laurushka* @ 2010 05 27, 20:11)
man labiausiai patinka ir labiausiai vetinu tokius auskariukus, kur matosi, kad yra ideta daug darbo  thumbup.gif  grazus ir tokie, kur tik sukabinti akmenys ir viskas, bet jau ne tokie mieli  4u.gif

Ačiū, Laurushka. Man pačiai tai akmeniniai gražesni. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 27 gegužės 2010 - 19:42
QUOTE(Lauružė @ 2010 05 27, 20:42)
Ačiū, Laurushka. Man pačiai tai akmeniniai gražesni.  ax.gif

na buna ir akmeniniu graziu tikrai, cia kiekvienam pagal skoni mirksiukas.gif as asmeniskai labiau megstu pasidaryti tokius, kurie reikalauja daugiau darbo ir kruopstumo, tada miela nesioti wub.gif bet kasdienai tai ir paprastuciai labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
[quote=PŪKITAS,2010 05 27, 16:06]
user posted image

Pūkitas - burbuliukai labai simpatiški, dailiai suverti, bet man labai užkliūva čia panaudota vėrinių užbaigimo detalė - man ji čia visai netinka, siūlyčiau kitiems burbuliniams auskarams šių detalių nebenaudoti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2010 05 27, 19:21)

jep 4u.gif 2 pagrindines turiu ax.gif

QUOTE(Dosikas @ 2010 05 27, 20:40)
Pūkitas - burbuliukai labai simpatiški, dailiai suverti, bet man labai užkliūva čia panaudota vėrinių užbaigimo detalė - man ji čia visai netinka, siūlyčiau kitiems burbuliniams auskarams šių detalių nebenaudoti  mirksiukas.gif .

g.gif o ka butu galima naudot, nes kazkaip nekilo minciu kaip vala paslept g.gif
Atsakyti
PŪKITAS: Valą užriši, perpini ir paslepi.
Matau, kad auksarankių schemutė, nes ji žiojasi. Aš pati veriu pagal 5 ir 5 schemą (kai ją suvėriau, tai 4 pradėjau verti pagal ją)
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2010 05 27, 21:16)
PŪKITAS: Valą užriši, perpini ir paslepi.
Matau, kad auksarankių schemutė, nes ji žiojasi. Aš pati veriu pagal 5 ir 5 schemą (kai ją suvėriau, tai 4 pradėjau verti pagal ją)

g.gif o tu gal pavyzduka koki gali imest kaip perpinti vala blush2.gif ax.gif nes cia 2 valo galai gaunas kai uzbaigi g.gif tai dviguba kilpute gausis g.gif

Gal reiks paieskot internete kokios info kaip tas reikalas gaminas biggrin.gif

Aciu uz patarimus thumbup.gif
Atsakyti
Čia 5 ir 5 schema (man pavyko iš karto, bet gali tekti ir pavargti): http://nataliesperle...eaded-bead.html

Vieną valo galą perveriu apvaliai per karoliukus ir abu tada kartu gaunasi - gražus mazgiukas. Po to tuos galiukus perverinėju įvairiai ir nukerpu, kad dingtų karoliuke (nemoku paaiškint)
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2010 05 27, 21:51)
Čia 5 ir 5 schema (man pavyko iš karto, bet gali tekti ir pavargti): http://nataliesperle...eaded-bead.html

Vieną valo galą perveriu apvaliai per karoliukus ir abu tada kartu gaunasi - gražus mazgiukas. Po to tuos galiukus perverinėju įvairiai ir nukerpu, kad dingtų karoliuke (nemoku paaiškint)

ta shemute turiu kompe bigsmile.gif reiks panagrinet thumbup.gif isbandyt thumbup.gif

nu as taip ir darau, perveriu su vienu valo galu ratu, kad jis susitiktu su tuo kitu galu, o paskui ka? g.gif mazgiukas g.gif tu risi kaip batu raisteius risdama su atskirais valo galais? Ar su jais abiem iskart mazga darai? g.gif

Nes jei nenaudot paslepejo tai ant ko ji auskaro vinutej uzkabint? g.gif

Atsakyti
QUOTE(agotele1111 @ 2010 05 27, 10:45)
Merginos grazus Jusu auskariukai. Tik gaila, kad as pati negaliu nesioti auskaru. Kol nesiodavau pirktinius tol ausytem nieko nebuvo, o kai tik pradejau nesioti ranku darbo auskariukus po dvieju dienu ausytes uzpuliuoja? ar cia nuo metalo taip? nes netgi nuo pirktiniu sidabriniu kabriuku, ar pasidabruotu ausis pradeda skaudeti. gal zinok koki spec buda? kad galeciau nesioti? nes atrodo ir dezinfekuoju ir viska, bet vistiek.......o taip noriu nesioti ranku darbo auskariukus, nes man jie superiniai smile.gif

QUOTE(salomejaxx @ 2010 05 27, 11:21)
Ta pati problema ir pas mane, po to labai sunkiai gyja ir taip sujautrėja tos skylutės, kad nei sidabro, nei aukso negaliu įsiverti, turiu vaikščioti su tais gydomaisiais, kur pirmakart praduria.  verysad.gif

Merginos, o nebandėte šios problemos spręsti su tais medicininio metalo kabliukais? pati jų nebandžiau, bet jie kaip ir turėtų nealergizuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2010 05 27, 22:58)
ta shemute turiu kompe  bigsmile.gif  reiks panagrinet  thumbup.gif  isbandyt  thumbup.gif 

nu as taip ir darau, perveriu su vienu valo galu ratu, kad jis susitiktu su tuo kitu galu, o paskui ka?  g.gif  mazgiukas  g.gif  tu risi kaip batu raisteius risdama su atskirais valo galais? Ar su jais abiem iskart mazga darai?  g.gif

Nes jei nenaudot paslepejo tai ant ko ji auskaro vinutej uzkabint?  g.gif

Aš taip pat perveriu, kad valo abu galai susitiktų, tada tiesiog darau dvigubą, o jeigu valas plonas - trigubą mazgą. Tada vėl galus perpinu į skirtingas puses ir nutaikau, kad susitiktų kitoje vietoje biggrin.gif Ten irgi užrišu mazgiuką, galus dar kartą perveriu per karoliukus (kad nebūtų nukirpti prie pat mazgo) ir jau tada nukerpu. O dėl užkabinimo - perveri per visą burbulą smeigtuką (apačioje reikėtų biseriuko ar kokio mažo karoliuko, kad laikytųsi) ir padarai kilputę. Atrodo tvarkingiau, negu su tom vėrinių užbaigimo detalėmis rolleyes.gif
Atsakyti