Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(agotele1111 @ 2010 05 27, 10:45)
Merginos grazus Jusu auskariukai. Tik gaila, kad as pati negaliu nesioti auskaru. Kol nesiodavau pirktinius tol ausytem nieko nebuvo, o kai tik pradejau nesioti ranku darbo auskariukus po dvieju dienu ausytes uzpuliuoja? ar cia nuo metalo taip? nes netgi nuo pirktiniu sidabriniu kabriuku, ar pasidabruotu ausis pradeda skaudeti. gal zinok koki spec buda? kad galeciau nesioti? nes atrodo ir dezinfekuoju ir viska, bet vistiek.......o taip noriu nesioti ranku darbo auskariukus, nes man jie superiniai smile.gif

O pirktinius auskariukus su sidabriniu įvėrimu gali nešiot? Jei taip, tada tiesiog reikia auskariukų su 925 prabos įvėrimu 4u.gif
Mane taip pat alergizuoja metalas. Net džinsų permuštos metalinės sagos, diržo sagtis ir pan. doh.gif Bet kuo puikiausiai tinka auskariukai su antialerginiu (medicininio metalo) įvėrimu ar tais, kurie be nikelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2010 05 28, 06:10)
Aš taip pat perveriu, kad valo abu galai susitiktų, tada tiesiog darau dvigubą, o jeigu valas plonas - trigubą mazgą. Tada vėl galus perpinu į skirtingas puses ir nutaikau, kad susitiktų kitoje vietoje  biggrin.gif  Ten irgi užrišu mazgiuką, galus dar kartą perveriu per karoliukus (kad nebūtų nukirpti prie pat mazgo) ir jau tada nukerpu. O dėl užkabinimo - perveri per visą burbulą smeigtuką (apačioje reikėtų biseriuko ar kokio mažo karoliuko, kad laikytųsi) ir padarai kilputę. Atrodo tvarkingiau, negu su tom vėrinių užbaigimo detalėmis  rolleyes.gif

bigsmile.gif reiks isbandyt thumbup.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
Aš senokai besirodžiau, tai įdėsiu naujesnių darbelių ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2010 05 28, 11:08)
Aš senokai besirodžiau, tai įdėsiu naujesnių darbelių  ax.gif

bigsmile.gif kaip tu taip tuos kaspinus graziai surisi bigsmile.gif grazu wub.gif

Klausyk, o tie iskeliai iskart su kilputem g.gif nes esu macius tik su skylem, o su kilputem nea g.gif Sau vasarai tokiu noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2010 05 28, 14:27)
bigsmile.gif  kaip tu taip tuos kaspinus graziai surisi  bigsmile.gif  grazu  wub.gif 

Klausyk, o tie iskeliai iskart su kilputem  g.gif  nes esu macius tik su skylem, o su kilputem nea  g.gif  Sau vasarai tokiu noreciau  bigsmile.gif

Nea, ten iš nugaros tokie nedideli metaliniai paskirstytojai, už kurių mažų žiedelių pagalba ir laikosi diskeliai ax.gif Kažkada užsienyje pirkau tokio tipo auskarus, bet seniai sulūžo, tai išardžiau ir atkartojau konstrukciją biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 28 gegužės 2010 - 13:35
QUOTE(Hennessy @ 2010 05 28, 13:32)
Nea, ten iš nugaros tokie nedideli metaliniai paskirstytojai, už kurių ir laikosi diskeliai  ax.gif  Kažkada užsienyje pirkau tokio tipo auskarus, bet seniai sulūžo, tai išardžiau ir atkartojau konstrukciją  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o paskirstytojus tu pati kazkaip tvirtini? g.gif nes labai sauniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Antri auskarai laaaaabai gražus, gali kita puse nufotografuoti? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 28 gegužės 2010 - 14:23
Negaliu, nes nebeturiu jau jų blush2.gif Bet kai padarysiu dar, galėsiu nufotografuoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Vis užsuku i jūsų tema pasižvalgyti. Uj, kokių grožių čia pas jus būna. Neištvėriau ir nutariau parodyti keletą savo darbelių 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agotele1111 @ 2010 05 27, 12:45)
Merginos grazus Jusu auskariukai. Tik gaila, kad as pati negaliu nesioti auskaru. Kol nesiodavau pirktinius tol ausytem nieko nebuvo, o kai tik pradejau nesioti ranku darbo auskariukus po dvieju dienu ausytes uzpuliuoja? ar cia nuo metalo taip? nes netgi nuo pirktiniu sidabriniu kabriuku, ar pasidabruotu ausis pradeda skaudeti. gal zinok koki spec buda? kad galeciau nesioti? nes atrodo ir dezinfekuoju ir viska, bet vistiek.......o taip noriu nesioti ranku darbo auskariukus, nes man jie superiniai smile.gif

as kai prasiduriau ausis nesiojau auskinius ir sidabrinius.... kol nepriprato ausys man visad puliuodavo ir zaizdos net atsirasdavo .o dabar su mielu noru sau darau auskariukus ir paprasti ir pasidabruoti tinka. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hennessy @ 2010 05 28, 13:08)
Aš senokai besirodžiau, tai įdėsiu naujesnių darbelių  ax.gif

labai grazus auskarai
pirmi man lb patiko tokie fantastiski ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agotele1111 @ 2010 05 27, 11:45)

Man drauge gali nesioti tik auksa, bet turi ir sidabro, kuri nori panesioti... cool.gif is kazkur ji suzinojo ir ta buda sekmingai vartoja: ryte atsikelus, dar nevalgius negerus paseilina pirstus ir patepa ausis ties skilute, ir sekmingai isiveria ir nesioja sidabra, o grandieles apspjaudo, delnuose pavolioja. Ir tada viskas ok. Sako seiles turi kazkokiu geru savybiu, pabandykite, nieks per galva neduos... bigsmile.gif
Atsakyti
niu gal ne apie tą galą blush2.gif bet papasakosiu, ką žinau apie metalo "prijaukinimą". Vyrai, kurie nori sau į pasididžiavimą įsišauti šratą gyvenimo paįvairinimui, kažkurį laiką burnoje nešiojasi tą šratą, kad organizmas priprastų prie to metalo
tad gal ir tas paseilinimas sidabro kitoms duoda teigiamos reakcijos
Atsakyti