Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

QUOTE(Jolancik @ 2010 05 04, 17:56)

dauluciai thumbup.gif tik del praktiskumo, tai nepraktiskai verysad.gif nes juk vestuvinis ziedas ne siaip koks ziedelis, kuri nusiimi ir pasidedi kai atsibosta.. tad tokiai progai, patarciau gamintis ar pirkti ne tik grazius, bet ir praktiskus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 05, 12:11)
dauluciai thumbup.gif  tik del praktiskumo, tai nepraktiskai verysad.gif  nes juk vestuvinis ziedas ne siaip koks ziedelis, kuri nusiimi ir pasidedi kai atsibosta.. tad tokiai progai, patarciau gamintis ar pirkti ne tik grazius, bet ir praktiskus mirksiukas.gif

Pritariu thumbup.gif
Tik sie patogus, nes ornamentas visai netrukdys, vyras turi zieda su panasiu ornamentu tik kitos reiksmes, tai visas super nesiojasi, patogus 4u.gif
Atsakyti
vakar pamaciau musu ziedukus, rezultatu patenkinta smile.gif Tik plotis 5,5 mm man truputuka neiprastas.
Papildyta:
MB juokdamasai pasakiau (nes jis pats sumaste aukso papildomai dapirkt): oho kaip tu cia mane suzieduot nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 05, 13:39)
Pritariu  thumbup.gif
Tik sie patogus, nes ornamentas visai netrukdys, vyras turi zieda su panasiu ornamentu tik kitos reiksmes, tai visas super nesiojasi, patogus  4u.gif

Tuomet thumbup.gif Svarbiausia yra patogumas, o jei kaip sakote, jie yra patogus, tai lb puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 05, 14:26)
Tuomet thumbup.gif  Svarbiausia yra patogumas, o jei kaip sakote, jie yra patogus, tai lb puiku thumbup.gif

Tiesiog sis simbolis vyrui didele reiksme turi, kas rupi jam tas man 4u.gif
Manau viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 05, 16:39)
Tiesiog sis simbolis vyrui didele reiksme turi, kas rupi jam tas man  4u.gif
Manau viskas bus gerai  wub.gif

Lb teisingas jusu poziuris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 05, 16:10)
Lb teisingas jusu poziuris mirksiukas.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 05 05, 10:40)
blink.gif gal galima tiksliau? daretes lygiai tokius?? ir kokios tos neigiamos puses? nes as kiek panesiojau tai nieko nejauciau, jokiu neigamu pusiu

taip, lygiai tokius pacius, tik raudono - balto aukso...
Neprilipo man tas kampuotumas - kabinasi...ir pagalvojai...jei turesime leliuka, tai tikrai reikes be ziedo but, nes bijosiu uzkabinti, nudraskyti... blush2.gif

dar labai nepatogu, kad plaunant rankas su muilu, griovelyje muilo lieka...reikia kaskart dar zieda "sutvarkyti"... blush2.gif

bet cia mano tokia patirtis... MB tai tas netrukde... lotuliukas.gif

tai dabar turesime klasikinius, suapvalintais krastais... wub.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 05, 13:11)
dauluciai thumbup.gif  tik del praktiskumo, tai nepraktiskai verysad.gif  nes juk vestuvinis ziedas ne siaip koks ziedelis, kuri nusiimi ir pasidedi kai atsibosta.. tad tokiai progai, patarciau gamintis ar pirkti ne tik grazius, bet ir praktiskus mirksiukas.gif

pritariu 100 proc. !!! drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 05, 16:39)
Tiesiog sis simbolis vyrui didele reiksme turi, kas rupi jam tas man  4u.gif
Manau viskas bus gerai  wub.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 05 05, 21:39)
taip, lygiai tokius pacius, tik raudono - balto aukso...
Neprilipo man tas kampuotumas - kabinasi...ir pagalvojai...jei turesime leliuka, tai tikrai reikes be ziedo but, nes bijosiu uzkabinti, nudraskyti... blush2.gif

g.gif keista. Man tikrai nebuvo tokiu problemu schmoll.gif o kur jus juos daret? gal pas jus skirtumas ryskesnis tarp dvieju daliu ?
Atsakyti
@lejos ziedukai labai labai grazus,nelabai isivaizduoju,kas ten gali buti nepatogu ax.gif siaip,tai pvz,kitos negali vaiku pasirupinti ir nagais ilgesniais...nuo zmogaus priklauso 4u.gif man butu buve gaila perdaryti blush2.gif na,bet kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 05 05, 23:05)
g.gif keista. Man tikrai nebuvo tokiu problemu  schmoll.gif o kur jus juos daret? gal pas jus skirtumas ryskesnis tarp dvieju daliu ?

taip, mes biski storesnius dareme doh.gif
gal del to... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(EdAn @ 2010 05 06, 02:15)
@lejos ziedukai labai labai grazus,nelabai isivaizduoju,kas ten gali buti nepatogu ax.gif  siaip,tai pvz,kitos negali vaiku pasirupinti ir nagais ilgesniais...nuo zmogaus priklauso  4u.gif man butu buve gaila perdaryti  blush2.gif na,bet kiekvienam savo  mirksiukas.gif

tai del grozio - viskas tvarkoj, labai grazus gavosi thumbup.gif

tik man asmeniskai buvo su jais nepatogu verysad.gif
gal del to, kad biski storesnius dareme...
todel dabar perdarinejame i klasikinius...
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 05 06, 09:43)
taip, mes biski storesnius dareme doh.gif
gal del to...  blush2.gif

aa va, dabar prisiminiau kaip raset kad darysit tokius pat tik storesnius. Na, o mes pasimatavom pavyzdi pas juvelyra labai patogus buvo ir nieko nei storinom nei ploninom.
Gaila kad jum tenka perdaryti 4u.gif
Atsakyti