Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

QUOTE(*didi* @ 2010 05 01, 21:10)
musu tokie
http://www.ipix.lt/desc/88748118/
gal tik nelabai matysis blush2.gif

lb grazuciai wub.gif beje, lb grazi jusu puokste, lb jau grazi rozyciu spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Misija-vestuves @ 2010 05 03, 10:47)
radau ir išverčiau galimų tekstukų rinkinį, įdėjau į savo blogą, tik bijau dėti nuorodą, o tai dar kas pagalvos, kad reklamuoju smile.gif

nagi idekit, manau kad tikrai nieko neatsitiks mirksiukas.gif smalsu gi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 03, 15:04)
lb grazuciai wub.gif beje, lb grazi jusu puokste, lb jau grazi rozyciu spalvyte wub.gif

dekui ax.gif
Atsakyti
Man irgi ne ziedai demesi patrauke, o puokste. Labai grazi wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
vakar puse nakties skaiciau jusu temas doh.gif lb daug graziu zieduku maciau wub.gif moony (toks berodz nikas) lb lb grazus wub.gif kad ir daug nervu padeta,bet rezultatas pasakiskas!!!
gaila neberodo kazkurios is jusu,kur visos labai gyret rolleyes.gif

o mes irgi uzsisakem,kad pagamintu,nors jau vestuves senai buvo,bet labai senai kirbejo mintis,kad keisim turimus ziedus ax.gif issirinkom,kur kelis metus seile varvinau i juos biggrin.gif sutaris,brezinys jau pasirasyti,beliko priduoti ir su kantrybe laukti wub.gif nzn nei kaip nesiosis...nieko nzn,bet ir nenoriu zinoti biggrin.gif todel,kad jie man labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 04 gegužės 2010 - 13:17
Musu bus tokie, kaip virsuje 4u.gif
http://www.ipix.lt/images/95648192.jpg
Atsakyti
user posted image

as situ labai noriu. seniai susirade buvom siuos, ir dabar niekaip is galvos neiseina, tai nusprendem kad siuos ir darysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 04, 17:56)

grazus bigsmile.gif

...tik labai nepraktiska...kai plaisite rankas su muilu, reikes nusiimti... blush2.gif
mes daremes tokius, kaip pas @leja - tai uzteko 3 d. panesioti namie, kad pajausti neigiamas puses tokiu ziedu... tai dabar perdarome i klasikinius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinas79: 05 gegužės 2010 - 07:36
QUOTE(EdAn @ 2010 05 04, 14:16)
sveikos  4u.gif
vakar puse nakties skaiciau jusu temas  doh.gif lb daug graziu zieduku maciau  wub.gif moony (toks berodz nikas) lb lb grazus wub.gif kad ir daug nervu padeta,bet rezultatas pasakiskas!!!
gaila neberodo kazkurios is jusu,kur visos labai gyret  rolleyes.gif

o mes irgi uzsisakem,kad pagamintu,nors jau vestuves senai buvo,bet labai senai kirbejo mintis,kad keisim turimus ziedus  ax.gif issirinkom,kur kelis metus seile varvinau i juos  biggrin.gif sutaris,brezinys jau pasirasyti,beliko priduoti ir su kantrybe laukti  wub.gif nzn nei kaip nesiosis...nieko nzn,bet ir nenoriu zinoti  biggrin.gif todel,kad jie man labai patinka  biggrin.gif

svarbiausia, kad jums patiktu, o kitu nuomone cia neturetu nieko reiksti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 05 05, 09:35)
mes daremes tokius, kaip pas @leja - tai uzteko 3 d. panesioti namie, kad pajausti neigiamas puses tokiu ziedu... tai dabar perdarome i klasikinius...

blink.gif gal galima tiksliau? daretes lygiai tokius?? ir kokios tos neigiamos puses? nes as kiek panesiojau tai nieko nejauciau, jokiu neigamu pusiu
Atsakyti
[quote=rasabraske,2010 04 30, 15:56]
[quote=Mazgelis,2010 04 28, 14:47]
maniskis.. paprastutis ax.gif

Kur pirkote, kiek kainavo, kokio plocio? Man labai grazus, super 4u.gif
[/quote]

aciu.. daremes pas juvelyre.. mb plotis 5 mm, mano 4.. auksas buvo musu (surinkta pagrinde raudono rusisko aukso).. tai mokejom viso 420..

p.s. vaje tik dabar paskaiciau, kad daugeliui labai patiko ziedukas lotuliukas.gif aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 05 gegužės 2010 - 09:38
@leja,gal gali savo parodyti,berods anoj tavo temoj ir nemaciau ax.gif

mergiukai,o nezinot,vezantis auksa rankiniam bagaze,nesupakuos,kaip kontrabandos? doh.gif jau kiek klausiau,tai dauguma speja,jei ne kg jo-nieko tada rolleyes.gif
Atsakyti