Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

QUOTE(Tina* @ 2010 05 06, 23:32)
Musiskiai  smile.gif
[attachmentid=197796]

Lb grazus, turi nemazai panasumo i musisikius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 05 07, 14:23)
Na taip, ir as taip pradedu mastyt, gal nereikia kreipti demesio i ta derinima g.gif  kazkaip linkstu as prie visiskai klasikiniu, tik storesniu, noreciau 6mm. Reikia sukt smegeneles biggrin.gif siaip MB labiau patinka vienos spalvos ziedai, o man tas derinimas uzstriges, tai del to ir sakiau, kad darysim pusiau, bet dbr jau pradedu abejoti ax.gif
Papildyta:
Beje, mano suzadetuviu ziedas irgi balto aukso  4u.gif  dar pamasciau, kad ant desines rankos tikrai nenesiosiu kitu ziedu, tik ant kaires, o kadangi ten tupes suzadetuviu baltas ziedelis, tai ir sidabras ten deres jei noresi dar koki ziedeli uzsidet. Bet kol kas tai suzadetuviu ziedas istume visus kitus i spinta ir tik vienas jis karaliauja ant mano ranku wub.gif

drinks_cheers.gif

musu tai bus vienodi - 7 mm wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 07, 21:45)

Priminkite, kokio Jusu ziedai plocio ax.gif

niu man jie labai grazus...
Atsakyti
O gal kas zino kur dar butu galima rasti graziu zieduku pvz.? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 08, 20:34)
O gal kas zino kur dar butu galima rasti graziu zieduku pvz.?  g.gif  ax.gif

jei kombinuotu metalu, turbut daugiausia yra cia: Aukso gija

cia daugiau link klasikos ziedeliu: Fashiongold

Dar cia nemazai nuolaideliu paskelbta: e-juvelyrika
Atsakyti
merginos, o kur patartumete Kaune graviruoti ziedus? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Auksiniam velniuke graviruoja, dar graviruoja juvelyrai, kurie gamina ziedus.
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 07, 20:45)

Primink kokie jusiskiai, net idomu pasidare.
Atsakyti
O as zinau , kas daro ziedus Siauliu apskrityje, ir gaunasi tikrai pigau nei parduotuvese. Jei idomu rasykite AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matti: 09 gegužės 2010 - 08:10
QUOTE(Matti @ 2010 05 09, 08:55)
O as zinau , kas daro ziedus  Siauliu apskrityje, ir gaunasi tikrai pigau nei parduotuvese. Jei idomu rasykite AZ

Ir padaro labai gražiai 4u.gif Kai tik galėsiu,parodysiu nuotrauką.
Atsakyti
Dekui starrgirl, tikiuosi patiko.... Man tai asmeniskai patiko Jusu pasirinktas modeliukas, labai skoninga, neperkrauta, subtilu... Ciupinejau ir as jusu grozi.. Tikiuosi jie jums suteiks laimes akimirku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivulka7 @ 2010 05 08, 22:23)
jei kombinuotu metalu, turbut daugiausia yra cia: Aukso gija

cia daugiau link klasikos ziedeliu: Fashiongold

Dar cia nemazai nuolaideliu paskelbta: e-juvelyrika

Dekinga aciuks.gif
Atsakyti
nu va,siauliskes rolleyes.gif kur jus anksciau buvot?? laukiu foto bigsmile.gif

mano aukso lauzas jau lietuvoj,drauge uz savaites ves i vilniu,o siauliai butu zymiai patogiau buve,bet ne su visais pavyksta intiku viska suderinti doh.gif ...

tikiuosi nenusivilsiu ir ju darbu,atsiliepimai geri thumbup.gif ax.gif gal kas daresi ARGEYA BRYONI?

mergiukai,o sakykit,koks storis pagrinde eina ziedu,mes norejom storesniu,tai patare biski paploninti,iki 1,8-1,9mm,nors nesioju zieda apie 2,5 storio,tai visai patogiai man jis,tik jis ne aplink visas tokio storio,apie puse ziedo,ploniau yra...tai as sukineju sukineju,niu ir nejauciu nieko nepatogaus doh.gif
dar kol nepradejo daryti tai vis pasvarstau ax.gif nors brezinukas jau pasirasytas ax.gif
Atsakyti
mes visad cia buvom ir esam, o ziedelius darem vilnietei,..
Atsakyti