Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

QUOTE(agnera_jewellery @ 2010 05 09, 20:04)
as planuoju isgaviruot vestuviu data smile.gif

esu maciu variantu  "amzinai kartu.." ir pan. Cia kas kaip sugalvoja  4u.gif

Mes irgi galvojam apie datą,gal būtų geriausia g.gif arba kažką tokio,kas yra artima tik mums,kažkokie žodžiai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 05 09, 21:00)
Matti, noriu tada patarimo 4u.gif As irgi norejau tokiu ziedu, kaip tavo idetoje foto - labai deretu prie mano suzadetuviu. BET - ar sitie praktiski? Pvz keletas menesiu praejo, o balto aukso juotele mano ziede jau reikalauja slifavimo g.gif Deimanciukai tinka vestuviniam ziedui?

As supratau, kad jeigu jau praktiskas - tai tik lygus vieno aukso ziedas g.gif

Hottea[COLOR=blue]
Taip tie praktiski, siaip baltas ir raudonas auksas vienodai braizosi... paieskosiu nepraktisku ziedu foto , ikelsiu kazka... veliau
Deimanciukai tinka,(jie naturalus , bet kainuoja nemazai) , galima i ziedus deti ir cirkonio akutes( sintetinis pakaitalas- bet blizga irgi biggrin.gif ir ne taip brangu) , ir t.t cia jau nuo finanu priklauso
Papildyta:
QUOTE(Matti @ 2010 05 09, 21:13)
Hottea[COLOR=blue]
Taip tie praktiski, siaip baltas ir raudonas auksas vienodai braizosi... paieskosiu nepraktisku ziedu foto , ikelsiu kazka... veliau
Deimanciukai tinka,(jie naturalus , bet kainuoja nemazai) , galima  i ziedus deti ir cirkonio akutes( sintetinis pakaitalas- bet blizga irgi  biggrin.gif  ir  ne taip brangu) , ir t.t cia jau nuo finanu priklauso

user posted image
nepraktiska.... atlieti formose, su daug tarpeliu, grioveliu ir t.t juk rankos nevisad svarios ar ne? Ir daug dar niuansu. ... aisku savotiskai grazu, bet ir nerealius pinigelius tokie ziedukai kainuoja..
Jergau, reiks keist profesija doh.gif as gi keramike, bet patarsiu kuo galesiu , o ir pasoneje juvelyras thumbup.gif
vis pasiklausiu, jei ko nezinau, thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matti: 09 gegužės 2010 - 19:27
Dekui, Matti smile.gif Tai tie su israizymais, tarpeliais/grioveliais tai faktas, kad grazu, bet nepraktiska.. Tik siaip svarstau, ar darytis vestuvini is 2 rusiu aukso? g.gif O tu deimanciuku tai gyvenime dar bus progu gauti irnesakyk.gif tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
nereikia manyti, kad reikia nesioti paprastus, vientysus auksinius ziedus, kaip nesiojo musu mamos, mociutes.. doh.gif
.user posted image
Ikeliu dar kitokius ziedukus, gal kiek paprasciau atrodo panasus variantas ,nei kur anksciau buvau ikelus.....
Bent man brilijantukai ar cirkonis kazkiek pagyvina moteriska ziedeli... bet variantu yra daug, kiekvieno skoniui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matti: 09 gegužės 2010 - 19:51
QUOTE(Matti @ 2010 05 09, 20:48)
nereikia manyti, kad reikia nesioti paprastus, vientysus auksinius ziedus, kaip nesiojo musu mamos, mociutes.. doh.gif
.user posted image
Ikeliu dar kitokius ziedukus, gal kiek paprasciau atrodo panasus variantas ,nei kur anksciau buvau ikelus.....
Bent man  brilijantukai ar cirkonis kazkiek pagyvina moteriska ziedeli...  bet variantu yra daug, kiekvieno skoniui...

moteriskas labai simpatiskas bigsmile.gif
Atsakyti
Hottea, nera uz ka. .. Cia jau tau sprsti, ko sirdele nori, o is praktiskos puses- tinka abu variantai, ir is 2 rusiu aukso ir is vieno..Cia skonio reikalas.
Zinoma, bus tu brangakmeniu , bet galima , kaip ir rasiau panaudoti cirkonio akutes..
Atsakyti
Su cirkoniu i vestuvinius ziedus turbut nerizikuociau unsure.gif

O man tai grazu klasika. Ypac vyrisku ziedu ax.gif
Atsakyti
Papildyta:
tie grazus kur Tina ikele
QUOTE(Tina* @ 2010 04 26, 00:16)
Pagaminta pagal siuos du:
[attachmentid=197313]
[attachmentid=197314]

o tie visai paprastuciai..
Papildyta:
O siaip paskaitykite , gerai raso apie ziedus pirmuose puslapiuose..
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matti: 09 gegužės 2010 - 20:12
QUOTE(Katinas79 @ 2010 05 08, 00:04)
drinks_cheers.gif

musu tai bus vienodi - 7 mm  wub.gif
Papildyta:
Priminkite, kokio Jusu ziedai plocio  ax.gif

niu man jie labai grazus...

6mm. man taip pat jie grazus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 05 09, 00:27)
Primink kokie jusiskiai, net idomu pasidare.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 23, 13:51)
Jus isivaizduojate kiek kartu yra paidinti tie ziedeliai ir aisku, visagalis Fotosopas. juvelyras yra visiskai teisus. jo pareiga yra pasakyti visa tiesa, kad veliau kai jau bus pagaminti ziedeliai ir jus juos pamaciusi dar labiau nusivilsite verysad.gif

Realiai parasyta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 09, 22:27)
6mm. man taip pat jie grazus wub.gif
Papildyta:
user posted image

Labai grazus pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Matti @ 2010 05 09, 22:31)
Realiai parasyta 4u.gif
Papildyta:

Labai grazus pasirinkimas thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
O dabar prisiminiau. Labai grazuciai.

O kas liecia uzrasus. Kaip sakaiu palikau MB galvot (kadangi perdaug organizaciniais rupesciais neapkrautas, negi kankinsi vyra dar pries vestuves lotuliukas.gif ). Tai va - galvojo galvojo anas, visai graziu posmu prisirinko, o juvelyras pasake, kad ant zieduku geriausiu atveju tilps tik data ir vardai doh.gif lotuliukas.gif matot kaip paprastai viskas issisprendzia kartais smile.gif
Atsakyti