Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

QUOTE(Jollysiup @ 2010 04 23, 00:21)
bet po mano brangiojo siandienos vizito pas juvelyra verkt noris, sugriove visas iliuzijas, pasake, kad tik internete su fotoshopu taip graziai atrodo, istikruju tie uzrasai gausis labai smulkus, kad ne nesimatys beveik, ir kad bet koks matinis pavirsius po kiek laiko pasidarys blizgus, o brangusis dar pasake, kad kazkokia nesamone atrodo baltas su geltonu kartu.. verysad.gif  Ir pamates juvelyro darbus uzsimane geriau kokiu nors simboliu, piesinuku issiraizyt.. unsure.gif

Jus isivaizduojate kiek kartu yra paidinti tie ziedeliai ir aisku, visagalis Fotosopas. juvelyras yra visiskai teisus. jo pareiga yra pasakyti visa tiesa, kad veliau kai jau bus pagaminti ziedeliai ir jus juos pamaciusi dar labiau nusivilsite verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 23, 12:51)
Jus isivaizduojate kiek kartu yra paidinti tie ziedeliai ir aisku, visagalis Fotosopas. juvelyras yra visiskai teisus. jo pareiga yra pasakyti visa tiesa, kad veliau kai jau bus pagaminti ziedeliai ir jus juos pamaciusi dar labiau nusivilsite verysad.gif

tai aisku kad visi pagrazinti, del to pries darant pagal nuotrauka, butina pamatyti realius panasius pvz, kad zinotum ko tiketis, pvz kad ir dvieju spalvu maisymas raudono aukso ir balto, nuotraukose kontrastas tarp spalvu labai ryskus, o va realybeje, taip ryskiai jos neissiskiria smile.gif ir aisku po to nusivili, nes tikiesi vaizdo kaip foto is neto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Vasarė~: 24 balandžio 2010 - 09:20
QUOTE(~Vasarė~ @ 2010 04 24, 11:20)
tai aisku kad visi pagrazinti, del to pries darant pagal nuotrauka, butina pamatyti realius panasius pvz, kad zinotum ko tiketis, pvz kad ir dvieju spalvu maisymas raudono aukso ir balto, nuotraukose kontrastas tarp spalvu labai ryskus, o va realybeje, taip ryskiai jos neissiskiria smile.gif ir aisku po to nusivili, nes tikiesi vaizdo kaip foto is neto  ax.gif

Taip, jus teisi drinks_cheers.gif bet vat kitos mergaites prisisvajoja, o veliau kai pasako juvelyras, kad nebus vaizdo, tai gal net suabejoja, kad jis isvis ar moka graziai gaminti tuos ziedelius lotuliukas.gif na bet geai, jei veliua jos supranta, kad taip graziai atrodo tik pakoreguotose foto. nes irgi nesem pas juvelyra foto, prie kurios buvo padirbeta, kad isgauti toki grozi, bet mes zn, kad tikrai nebus taip, kai nufotografuota, bet skyresi tik tuo, kad neblizgejo taip kaip foto lotuliukas.gif
Atsakyti
Del to mes atsisakem visokiu israizymu, paglamzymu ir uzsisakem gana paprastus.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 24, 14:37)
Del to mes atsisakem visokiu israizymu, paglamzymu ir uzsisakem gana paprastus.

na paprasti yra klasikiniai, tai jsu kaip tik tokie?
Atsakyti
Beveik, anksviau buvau ikelus kokius daromes. MB skambino, tai jau padaryti, tik dar prabos neuzdejo. O graviravimo ideja palikau MB - tegul isgraviruoja ka nors, kad butu brangu biggrin.gif o tai ir taip as viska organizuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 24, 23:42)
Beveik, anksviau buvau ikelus kokius daromes. MB skambino, tai jau padaryti, tik dar prabos neuzdejo. O graviravimo ideja palikau MB - tegul isgraviruoja ka nors, kad butu brangu  biggrin.gif o tai ir taip as viska organizuoju  biggrin.gif

kaip fainai..reikejo ir man palikti SB kazka sugalvoti graviruoti wub.gif
Atsakyti
Kartais vert nusimest nuo saves rupescius, bent mazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 24, 21:42)
Beveik, anksviau buvau ikelus kokius daromes. MB skambino, tai jau padaryti, tik dar prabos neuzdejo. O graviravimo ideja palikau MB - tegul isgraviruoja ka nors, kad butu brangu  biggrin.gif o tai ir taip as viska organizuoju  biggrin.gif

tikrai puiki ideja, kartu ir staigmenele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 25, 00:42)

o gal galetumete dar karta ideti foto?... blush2.gif

merginos, kas turi gera patirti Vilniuje daryti ziedus is savo aukso pagal paveiksleli - prasau parasykit kur darete arba i AZ 4u.gif
...nera laiko is naujo temele skaityti... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinas79: 25 balandžio 2010 - 21:54
Pagaminta pagal siuos du:
[attachmentid=197313]
[attachmentid=197314]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 26, 00:16)
Pagaminta pagal siuos du:
[attachmentid=197313]
[attachmentid=197314]

kokios spalvos jusu ziedai? ax.gif