Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

[quote=Tina*,2010 04 26, 17:06]
Negi jau tikrai nesusigyvensi su juo? maniskiai kokie gausis - tokie bus gerai. Tikrai nekeisiu ju, nes turbut tokie man jau buvo lemti smile.gif
[/quote]

na, kazkaip noriu kad tas ziedas butu vienas ir paskutinis!
vat, MB tokio labiau norejo - nusileidau... tai dbr as nepatenkinta... schmoll.gif

[quote=inguska..28,2010 04 26, 22:29]
[quote=Katinas79,2010 04 26, 16:40]
Katine79,o gal uztektu kazka pakeisti is jau padarytu ziedu,pav.ziedu pavirsiaus faktura pakeisti,padaryti matinius ar slifuotus.Ziedai vel kitaip atrodytu,ar butent del spalvos labiausiai ir nepatiko ?

www.tavostudio.lt
[/quote]

nelimpa raudona spalva... verysad.gif
ir tas kampuotumas... verysad.gif ...MB pyksta...
noriu perdaryti i klasikinius geltonus...bet pas ta juvelyra MB sako neis - tipo "...jam geda del manes..." blink.gif
ai, kazkaip ner nuotaikos... verysad.gif
Atsakyti
Niu tikrai nepergyvenkite 4u.gif Gal geriau metiniu proga pasigaminkite kitus - dbr tegul tie puosia jus. Bet jei finansai leidzia - tai kodel gi ne 4u.gif

As dar noriu paklausti tokio klausimo tu, kurios perka auksa is lombardu ir pan - ar jums tas pats, kas nesiojo tuos ziedus? Nes mums truks aukso, o pirkti is lombardu atkalbineja viena pazistama unsure.gif Atseit ji buvo pas kazkokia bioenergetike ir si uzdraude nesioti perdaryto aukso zieda, nes auksas sugeria zmogaus isgyvenimus ir tai turi itakos naujam savininkui doh.gif

Tikite tuo? unsure.gif g.gif
Atsakyti
netikiu. Koks skirtumas ar jis is lombardo ar is juvelyro ar atiduotas kokiu tai seneliu, visas kazkieno nesiotas. Juk kunigas ziedus pasventis ir todel as del to visiskai nepergyvenu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš irgi nusprendžiau savo žiedus parodyti blush2.gif gaminomės žiedų valdovuose 4u.gif
Šiaip tokių, kaip norėjome, gavome tik iš antro karto, nes iš pradžių padarė matinius.. Bet labai greitai savo klaidą ištaisė ir jau kitą darbo dieną atsiemėm žiedus thumbup.gif
[attachmentid=197362]

QUOTE(Hottea @ 2010 04 27, 00:11)
Tikite tuo? unsure.gif  g.gif

Kad ir būtų tiesos, manau tai sunkiai išvengiama, kadangi nemanau, kad ir kokie saint maurice tiesiai iš aukso kasyklų ima auksą hihihi.gif skirtumas tik tas, kad papuošalus iš to aukso nešiojo vokietis, o ne lietuvis biggrin.gif
Atsakyti
Kaune tai labai rekomenduoju juvelyrą Giedrių iš "Ametisto" .
Nunešėm keletą foto atsispausdinę, papasakojom ko norim ir gavom kaip patys sakom tobulus žiedus smile.gif
Ir išgraviravo ko norėjom, ir auksą likusį atidavė, o ir kaina labai prieinama.
Žodžiu likom labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelligent @ 2010 04 27, 11:29)
Sveikos  4u.gif
Aš irgi nusprendžiau savo žiedus parodyti  blush2.gif gaminomės žiedų valdovuose  4u.gif

Nuostabus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu tikrai gerai sakote, kad pasventinti ziedai bus - ot nesugalvojau sitaip atsakyti doh.gif biggrin.gif

Intelligent, niu tiesiog nuostabus ziedai jusu bigsmile.gif O deimanciukas koks didelis atrodo bigsmile.gif Kiek jums kainavo viskas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 27, 00:11)
Nes mums truks aukso, o pirkti is lombardu atkalbineja viena pazistama unsure.gif Atseit ji buvo pas kazkokia bioenergetike ir si uzdraude nesioti perdaryto aukso zieda, nes auksas sugeria zmogaus isgyvenimus ir tai turi itakos naujam savininkui doh.gif
Tikite tuo? unsure.gif  g.gif

Visur gali buti bent kruplelyte tiesos... Mums irgi truko, dasipirkom, tai man irgi tokia mintis buvo kilus, bet gerai sako - kunigas pasventins ir kerus isvaikys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 27, 11:16)
Intelligent, niu tiesiog nuostabus ziedai jusu bigsmile.gif O deimanciukas koks didelis atrodo  bigsmile.gif Kiek jums kainavo viskas? ax.gif

Ačiū biggrin.gif
Nemažai sumokėjom - 1550 (savo auksą turėjome)
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 27, 12:20)
Visur gali buti bent kruplelyte tiesos... Mums irgi truko, dasipirkom, tai man irgi tokia mintis buvo kilus, bet gerai sako - kunigas pasventins ir kerus isvaikys smile.gif

As tai netikiu tuo prietaru schmoll.gif Tuo labiau,kaip ir kitos sako..ziedai pries juos uzsidedant yra pasventinami kunigo ax.gif As tai tu prietaru su vestuvem susijusiu kai paklausau,tai jau net nebezinau g.gif Mano mama visokiu prietaru is draugiu atsinesa,gerai kad man nebando ju pritaikyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrutyte: 27 balandžio 2010 - 10:44
As prietarais netikiu. Tiesiog manau, kad metalas turi savo energija, kuria atiduoda ir kuria kaupia.
Atsakyti
Mums teks pirkti kazkiek to aukso, todel tiesiog tikesiu tuo, kad ziedu pasventinimas "nuims" visa susikaupusia aukse informacija ax.gif

Intelligent, o tavo suzadetuviu ziedo briliantukas panasaus dydzio kaip vestuvinis? Nes as irgi noreciau su akmenuku, taciau ziedai praktiskai niekuo nesiskirtu tada g.gif Todel galvoju ant vestuvinio deti 3 mazesnius gal g.gif

Atsakyti