Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(VELI @ 2010 05 10, 09:48)
sveikos mergytes 4u.gif 
gal aks Sella matet? ar jau buvo pas daktaryte? musu HCG buvo panasus  ax.gif gal ir pas ja dvigubas dziaugmas?  flirt.gif

VELI ar teisingai supratau,kad pas Tave dvynukai su snaigutėmis wub.gif 4u.gif Nu VALIO VALIO VALIO 4u.gif 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
julija r, del IMSI LV negaliu atsakyti, taciau niekas ir is nieko nesu girdejusi, kad LV ji taikytu. taciau aisku tai, jog embriologine LV puse ir patirtis tikrai yra didele 4u.gif labai uzjauciu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 05 10, 09:24)
inero, Liucina75, kaip dziaugiuosi  wub.gif  wub.gif kaip oro gusius gaudau LV pasisekimus  ax.gif
Liucina, o tau irgi keliu dienu isodino, ne blastocistas? visoms kurios si menesi darot LV isodino ne blastocistas - akedite, zuzzi, Liucina, inero?  4u.gif
zuzzi, isodinimo diena nesiskaiciuoja, tai tau HCG diena yra rytoj, 11d, t.y. 10d.p.i.  4u.gif  wub.gif

Sveika
taip, man isodino 3 dienu embrionus, nes Treisas pamane kad iki blastocistu jie nedaaus. Jau rasiau kad is 7 liko tik 2 (8 ir 7 lasteliu), kuriuos ir isodino.
Pridaviau kraujuka, dabar laukiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
Oj Liucina linkiu dideliu skiaciuku, as siandien pridaviau pakrtotinai 12 val, bus atsakymas, paziuresim kaip augame
Atsakyti
QUOTE(Liucina75 @ 2010 05 10, 10:46)
Sveika
taip, man isodino 3 dienu embrionus, nes Treisas pamane kad iki blastocistu jie nedaaus. Jau rasiau kad is 7 liko tik 2  (8 ir 7 lasteliu), kuriuos ir isodino.
Pridaviau kraujuka, dabar laukiu atsakymo  smile.gif

laikau kumstelius uz dideliausius skaicius

Dijav, teip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man jau antra diena crenonas ikrenta juodas, net baisu, nuo ko jis tamseja?
Atsakyti
Mano skaiciukai 169, labai mazai padidejo,oj nezanau ar taip buna? ar vyskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 05 10, 11:16)
Dijav, teip  drinks_cheers.gif

dvynukai is snaiguciu??? wub.gif wub.gif wub.gif nerealiai... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 05 10, 12:27)
Mano skaiciukai 169, labai mazai padidejo,oj nezanau ar taip buna? ar vyskas gerai?

Sveikutes,
O kokie buvo anksciau skaiciai ir pries kiek dienu daryti?
Jie kas 2-3 dienas turi dvigubeti 4u.gif
Atsakyti
VELI, fantastika wub.gif wub.gif Va, kokios šaunuolės tavo snaigutės wub.gif wub.gif

Liucina, dideli sveikinimai wub.gif
Atsakyti
10 c.d. buvo 122
Atsakyti
Veli wub.gif stebuklu buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totorija: 10 gegužės 2010 - 12:07