Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(inero @ 2010 05 10, 12:27)
Mano skaiciukai 169, labai mazai padidejo,oj nezanau ar taip buna? ar vyskas gerai?

turi buti viskas gerai, laikykis 4u.gif
Atsakyti
inero, neprarask vilties, tikek kad viskas bus gerai 4u.gif nestuke.gif wub.gif
liucina tyliai tyliai snabzdu sveikinimus 4u.gif nestuke.gif

Atsakyti
inero, skaiciukai turi dvigubintis ne kasdien, o kas antra-trecia diena 4u.gif tai 122tavo buvo penktadieni, tai nuo 169 atsilieka, taciau 122 10d.p.i mano manymu labai nemazas, todel manau, kad tikrai vienas salinasi... unsure.gif dabar tikimes ir laukiam porytojaus, kad bent antras liktu 4u.gif kazkaip laikykis wub.gif
Liucina, wub.gif
Atsakyti
Ačiū labai už palaikyma
Papildyta:
Rosita o tu nepameni kaip pas YUB4 augo skaičiukai? Nes rase Keberiokst kad YUB4 buvo panasi situacija
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 05 10, 14:21)
Rosita o tu nepameni kaip pas YUB4 augo skaičiukai?

nea, neturiu jos info unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 10 gegužės 2010 - 14:18
Inero, stiprybes ir laimingos pabaigos, mergyt 4u.gif

Liucina75 - sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariwom: 10 gegužės 2010 - 15:03
Ačiū tau Ariwon, siandien visa diena nedirbu sedziu i kompa bukai ziuriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 05 10, 16:06)
Ačiū tau Ariwon, siandien visa diena nedirbu sedziu i kompa bukai ziuriu verysad.gif

inero nono.gif . Tau reikia kuo maziau buti prie kompiuterio, tu gi nestuke.gif . Laikykis, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Ate rytoj neturesiu galimybes but prie kompo, trečiadieni pasasysiu skaiciukus kaip jie pas mane ar mazeja ar dideja
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 05 10, 16:06)

Sesitai negerai augo HCG (ne pagal normas)...kiek žinau dabar jau jai virš 20sav....lelius kiek žinau biški atsilieka pagal dienas..bet nieko blogo lygtais nemato nei daktarai nei genetikai....
Gal pas tave vienas implantavosi veliau.......Bet kokiu atveju reikia islikti kuo ramesnei.....ir kartoti po dvieju dienu HCG.Pekeisti nieko nebegali...todėl pasistenk nestresuoti....Labai Tave suprantu...pati buvau tokioje situacijoje....nors mano augo HCG kaip priklauso...gerai nesibaigė...
Labai sunku aišku tokiu atveju...bet reiškia kaškas buvo negerai.....o jei negerai juk pati supranti koks gali būti finalas......................
Kai man sakydavo tuos žodžius negalėdabau klausyti...labai pikta budavo...dabar po kaškiek laiko suprantu, kad mes padarom viską kas nuo mūsų priklauso....o jei pabėga žirniukai....tai tikrai kaškas su jais buvo ne taip.
Genetikė sakė,kad dauguma moterų turi stiprų organizmą....kuris priešinasi, jei tik kas tiems žirniams negerai.......Labai skaudu taip šnekėti.....bet kodėl negerai???......ji man negalėjo atsakyti...ir kodėl visiems gerai, o man ne?....sako čia jau likimas...taip lemta............
Sekmės sekmės sekmės..... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Paskambino ka tik is klinikos,kita antradieni eisiu i konsultacija kas per biesas tas ivf yra (kazin ka naujo pasakys? g.gif ) ir susirinkti vaistuku.Kaip supratau taikys ilga protokola,ir kazkur birzelio viduryje turetu prasidet pirmieji pasibadymai(laukiu nesulaukiu) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 10 gegužės 2010 - 16:46
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 17:44)
kazkur birzelio viduryje turetu prasidet pirmieji pasibadymai(laukiu nesulaukiu)  bigsmile.gif

smagu 4u.gif tai gal i birzeli ir ikeliu? ax.gif
Atsakyti