Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 13, 18:18)
Nu va del to tai nezinojau,buvo minciu uzklausima rasyt ar eit konsultacijai,bet su valdisku greit reikalai pajudejo,tai atidejau kol kas si klausima.
Buvo ir man klausima kiles,kiek ir ko jiem ten reikia atseiket?Kas jei tik 1 gaunasi ir kam pirmenybe?Juk siaip tai gaunasi "dvipusis eismas"....

Na aš ir 100% nežinau kas ten ir kaip,BET įtariu,kad pirmenybę teikia porai uzsakovei(jie moka) o tu lieki tik donoru-ir pats pasisiules..žodžiu skaudus žaidimas...kad visom butų pvz kaip man ispunktavo18 apsivaisino15...tada dar uzsidirbt išeina smile.gif sorry juodas humoras..bet realybėje yra,kad gali likt ant ledo..bet jei kas sužinos info tikros,parašykit-idomu..
Aš ryt susitinku su midwife pirma kart,tikiuos greit paskirs antra skana(si sestad mum 10savaiciu bus) tai kiek žinau 12 savaičių vėl turi daryti..oi nesulaukiu kada tu lradesi badytis,vedi tokius mini uzrasiukius,kad lietuvaitės uk daro ivf ir pavyksta IS pirmo karto,tai idomu kaip toliau,todėl linkiu begalines sekmės tau mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 05 13, 15:40)
Na aš ir 100% nežinau kas ten ir kaip,BET įtariu,kad pirmenybę teikia porai uzsakovei(jie moka) o tu lieki tik donoru-ir pats pasisiules..žodžiu skaudus žaidimas...kad visom butų pvz kaip man ispunktavo18 apsivaisino15...tada dar uzsidirbt išeina smile.gif sorry juodas humoras..bet realybėje yra,kad gali likt ant ledo..bet jei kas sužinos info tikros,parašykit-idomu..
Aš ryt susitinku su midwife pirma kart,tikiuos greit paskirs antra skana(si sestad mum 10savaiciu bus) tai kiek žinau 12 savaičių vėl turi daryti..oi nesulaukiu kada tu lradesi badytis,vedi tokius mini uzrasiukius,kad lietuvaitės uk daro ivf ir pavyksta IS pirmo karto,tai idomu kaip toliau,todėl linkiu begalines sekmės tau mergyt  4u.gif

Aciu,sekmes tikrai reikes smile.gif
Vakar gavau savo pack'a,nu ir ten visa,aisku realistai pabrezta nesekmes variantas.Kazko jau ir trizniot pradejau.Jauciu,uzsirasysiu dar tiems siulomams 4 akupunkturos seansams.Ne tiek kiek man realiai kraujotaka pades teigiamam rezui,kiek ramesniem saltesniem nervam.
Pries naujus ejau i akupunktura,nu tokia ramiakiska is jos iseidavau,kad sakes..
O kam dar is uk pasiseke?Tau,Astai,YUB4...?Ar yra dar merginu?
Gero susitikimo ryt 4u.gif
Tikiuosi greitu metu,mes visos apie tokius susitikimus rasysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 13, 18:50)
Aciu,sekmes tikrai reikes smile.gif
Vakar gavau savo pack'a,nu ir ten visa,aisku realistai pabrezta nesekmes variantas.Kazko jau ir trizniot pradejau.Jauciu,uzsirasysiu dar tiems siulomams 4 akupunkturos seansams.Ne tiek kiek man realiai kraujotaka pades teigiamam rezui,kiek ramesniem saltesniem nervam.
Pries naujus ejau i akupunktura,nu tokia ramiakiska is jos iseidavau,kad sakes..
O kam dar is uk pasiseke?Tau,Astai,YUB4...?Ar yra dar merginu?
Gero susitikimo ryt 4u.gif
Tikiuosi greitu metu,mes visos apie tokius susitikimus rasysim smile.gif

yra dar viena mergaite,kuri čia nedilanko,aišku mūsų anglišku-ivf praktikuotoju dar nedaug,bet kiek žinoma visom pavyko(beveik,nes dar juk reik isnesiot,bei pagimdyti)..
Truputi jaudulio į sveikata,tik tikėk sėkme,tikėk savim,tikėk kažkiek daktarais,ir ką jie daro... Ir bus nestuke.gif
Papildyta:
Veli-kaip tu!? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija L.: 13 gegužės 2010 - 17:26
QUOTE(Baltija L. @ 2010 05 13, 18:19)
Veli-kaip tu!? 4u.gif

sveikute sunglasses2.gif, as gerai. gyvenu laukime nuo vizito iki vizito ax.gif

Inero, kaip tau? vis dar laikau kumstelius 4u.gif

T.P.Keberiokst doh.gif bet jie su tuo nesekmiu variantu stresa varo...nekreipk demesio irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 05 13, 15:41)
Tai va lekiu, bet nemanau, kad kazka gero pasakys, matot kaip buna iš tokiu dideliu skiaciuku nieko gero nesigavo

Inero, laikau už tave kumstukus, labai norisi tikėti, kad bus viskas tik labai gerai 4u.gif

Aš mergaitės vėl su klausimu blush2.gif
Šiandien man 12 dpi ir HCG yra 255,6.
Aš pati tuo džiaugiuosi. Bet kadangi man pasakyta tik tiek, kad nėštumas tikrai yra, gal jūs man galit paaiškinti - šitie skaičiukai geri, ar gal reikia sunerimti g.gif

Na visai nieko neišmanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2010 05 13, 20:00)
Aš mergaitės vėl su klausimu  blush2.gif
Aš pati tuo džiaugiuosi. Bet kadangi man pasakyta tik tiek, kad nėštumas tikrai yra, gal jūs man galit paaiškinti - šitie skaičiukai geri, ar gal reikia sunerimti g.gif

Zuzii, idedu nuoroda apie HCG skaiciuku normas:

My Webpage

tau dabar 12d.p.i., taigi antra nestumo savaite. 2-3 nestumo savaiciu HCG normos yra 101-4870, taip kad tavo skaiciukai kuo puikiausi thumbup.gif

Papildyta:
dar viena HCG reiksmiu lentele:

HCG kitais duomenimis
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 13, 22:20)
Zuzii, idedu nuoroda apie HCG skaiciuku normas:

My Webpage

tau dabar 12d.p.i., taigi antra nestumo savaite. 2-3 nestumo savaiciu HCG normos yra 101-4870, taip kad tavo skaiciukai kuo puikiausi  thumbup.gif

Papildyta:
dar viena HCG reiksmiu lentele:

HCG kitais duomenimis

ACIUUUUUU wub.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2010 05 13, 20:00)
Inero, laikau už tave kumstukus, labai norisi tikėti, kad bus viskas tik labai gerai 4u.gif
Aš mergaitės vėl su klausimu  blush2.gif

Na visai nieko neišmanau blush2.gif

Nuostabus skaiciukai! thumbup.gif

Po keliu savaiteliu pamatysi puslyte, o dar po keliu - ir sirdute thumbup.gif
O gal net ne viena... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 05 13, 17:40)
Aš ryt susitinku su midwife pirma kart,tikiuos greit paskirs antra skana(si sestad mum 10savaiciu bus) tai kiek žinau 12 savaičių vėl turi daryti..oi nesulaukiu kada tu lradesi badytis,vedi tokius mini uzrasiukius,kad lietuvaitės uk daro ivf ir pavyksta IS pirmo karto,tai idomu kaip toliau,todėl linkiu begalines sekmės tau mergyt  4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif pagaliau sulaukei skambucio mergyt bigsmile.gif , dabar jau ledai pajudes, busi ramesne, ko tau labiausiai ir reikia.

Mergaites uz visas laikau kumscius o visoms kurioms bandymai ateity sekmes 4u.gif 4u.gif

Keberiokst, kaip[ tau faina kad jau reraliai taip greitai pradzia, nes as dar vis po laporoskopijos laukiu laisko kalbetis, kaip pavyko operacija ir tikiuosi apie IVF. Jau trys savaites o is ju jokios zinios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2010 05 13, 21:51)
bigsmile.gif  bigsmile.gif pagaliau sulaukei skambucio mergyt bigsmile.gif , dabar jau ledai pajudes, busi ramesne, ko tau labiausiai ir reikia.

Mergaites uz visas laikau kumscius o visoms kurioms bandymai ateity sekmes  4u.gif  4u.gif

Keberiokst, kaip[ tau faina kad jau reraliai taip greitai pradzia, nes as dar vis po laporoskopijos laukiu laisko kalbetis, kaip pavyko operacija ir tikiuosi apie IVF. Jau trys savaites o is ju jokios zinios  doh.gif

labukas mažytė, kaip tu?! O nemeginai skambinti Del to laiško?suprantu,kaip sunku laukti,ir jokie žodžiai nepalengvins ar nepagreituns,bet tai įvyks ir žinai kad busi happy happy happy visko pabaigoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 05 13, 21:10)
labukas mažytė, kaip tu?! O nemeginai skambinti Del to laiško?suprantu,kaip sunku laukti,ir jokie žodžiai nepalengvins ar nepagreituns,bet tai įvyks ir žinai kad busi happy happy happy visko pabaigoje  4u.gif

Bandziau bet vel viskas pasibaige autoatsakikliu blink.gif, sestadieni eisiu tardyti GP, gal ten kokios info istrauksiu g.gif Nu pirmiausiai reikia uz keberiokst kumstukus laikyti, o tada gal ir mano laikas ateis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2010 05 13, 22:43)
Nuostabus skaiciukai!  thumbup.gif

Po keliu savaiteliu pamatysi puslyte, o dar po keliu - ir sirdute  thumbup.gif
O gal net ne viena...  wub.gif

Tą dieną busiu labai laiminga, ka ir besakyt wub.gif

labai ačiū už grazias mintis, kurias tu man pasiuntei wub.gif
Atsakyti