QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 13, 18:18)
Nu va del to tai nezinojau,buvo minciu uzklausima rasyt ar eit konsultacijai,bet su valdisku greit reikalai pajudejo,tai atidejau kol kas si klausima.
Buvo ir man klausima kiles,kiek ir ko jiem ten reikia atseiket?Kas jei tik 1 gaunasi ir kam pirmenybe?Juk siaip tai gaunasi "dvipusis eismas"....
Buvo ir man klausima kiles,kiek ir ko jiem ten reikia atseiket?Kas jei tik 1 gaunasi ir kam pirmenybe?Juk siaip tai gaunasi "dvipusis eismas"....
Na aš ir 100% nežinau kas ten ir kaip,BET įtariu,kad pirmenybę teikia porai uzsakovei(jie moka) o tu lieki tik donoru-ir pats pasisiules..žodžiu skaudus žaidimas...kad visom butų pvz kaip man ispunktavo18 apsivaisino15...tada dar uzsidirbt išeina

Aš ryt susitinku su midwife pirma kart,tikiuos greit paskirs antra skana(si sestad mum 10savaiciu bus) tai kiek žinau 12 savaičių vėl turi daryti..oi nesulaukiu kada tu lradesi badytis,vedi tokius mini uzrasiukius,kad lietuvaitės uk daro ivf ir pavyksta IS pirmo karto,tai idomu kaip toliau,todėl linkiu begalines sekmės tau mergyt