Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(asmon @ 2010 05 14, 10:33)
Sveikutes, ilindau syryt paskaitinet naujienas ir minsiu vel vartytis. O man vakar idejo du, visus kitus uzsalde, tik nesupratau kodel atsisake augint iki blastocistu. O siaip norejo viska nukelt menesiui, nes kiauside lab isdidejus, bet nesutikau, nes ZINAU VISKAS BUS GERAI.
Inero stiprybes! Akedite ramybes!

O kur dareis g.gif jei nebuvai aptarus,kad nori blastų, tai galėjo neturėt terpės ar gal matė, kad silpni ir gali neužaugti iki jų, priežaščių gali būti įvairių, reikia visada nebijoti klausti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 14 gegužės 2010 - 09:44
QUOTE(asmon @ 2010 05 14, 10:33)
Sveikutes, ilindau syryt paskaitinet naujienas ir minsiu vel vartytis. O man vakar idejo du, visus kitus uzsalde, tik nesupratau kodel atsisake augint iki blastocistu. O siaip norejo viska nukelt menesiui, nes kiauside lab isdidejus, bet nesutikau, nes ZINAU VISKAS BUS GERAI.
Inero stiprybes! Akedite ramybes!

Neaugino iki blastocisto, nes bijojo, tikriausia, kad gali neuzaugti. Juk sviezus nevisada uzauga, tai ka jau kalbeti apie snaigutes mirksiukas.gif Na laikyk kojytes dabar suspaudus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 05 14, 09:57)
na taip, puslyte paasimato tik nuo hcg 1000 4u.gif Ir vel nervai iki antradienio, bet ka padarysi, reik eit iki galo, kad paskui nesigailetum ir nesakytum, kad galejai pakeist padeti....Kaip bebutu, linkiu tau stiprybes 4u.gif

Ačiū už palaikyma
Atsakyti
Del blasto motyvacija, buvo pagrindine, kad uzsaldo dar 9 jei ka, atsarga yra, o dar sodinam du, tai tikimybe didesne. Na, nesv, belieka laukt
Atsakyti
Labas rytas, mano nautjienos tokios pat, mmm neateina, rytoj is ryto varau HCG darytis, crenonas jau baltas jau neiskrenta o jai iskrenta tai baltas kaip turi buti.
Kaip tu laikaisi munytte?
Atsakyti
Inero, labai džiugios naujienos 4u.gif Super wub.gif Manau tikrai viskas bus gerai drinks_cheers.gif

QUOTE(inero @ 2010 05 17, 08:59)
Labas rytas, mano nautjienos tokios pat, mmm neateina, rytoj is ryto varau HCG darytis, crenonas jau baltas jau neiskrenta o jai iskrenta tai baltas kaip turi buti.
Kaip tu laikaisi  munytte?

Atsakyti
Jei skaiciai rytoj bus mazi, tai reiks valyma daryti, as kazkaip jau pasiruosus
Atsakyti
Labukas, Inero 4u.gif
Tiek jau prisinervavus, tai turbūt ta dienelė iki rytdienos ir neprailgs, šaunuolė, kad taip greitai susitaikai su situacija tiesiog tokia, kokia yra. Džiaugiuosi už Tave, kad turi drąsos pažvelgti tiesai į akis 4u.gif
Bet gal dar koks stebukliukas bus ir vienas stipruoliukas bus likęs pas Tave smile.gif
O jei ne, tai vis tiek jau morališkai pasiruošusi, tai susikaupsi visas jėgas, teigiamas emocijas ir lauksi kito, sėkmingo jau mėginimo mirksiukas.gif
Lauksime žinių iš Tavęs ir su geriausiais norais, kad gal dar kažkas gražaus ryt paaiškės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2010 05 17, 09:36)
Labukas, Inero  4u.gif
Tiek jau prisinervavus, tai turbūt ta dienelė iki rytdienos ir neprailgs, šaunuolė, kad taip greitai susitaikai su situacija tiesiog tokia, kokia yra. Džiaugiuosi už Tave, kad turi drąsos pažvelgti tiesai į akis  4u.gif
Bet gal dar koks stebukliukas bus ir vienas stipruoliukas bus likęs pas Tave smile.gif
O jei ne, tai vis tiek jau morališkai pasiruošusi, tai susikaupsi visas jėgas, teigiamas emocijas ir lauksi kito, sėkmingo jau mėginimo  mirksiukas.gif
Lauksime žinių iš Tavęs ir su geriausiais norais, kad gal dar kažkas gražaus ryt paaiškės mirksiukas.gif

Ačiū už palikyma, as jau dabar galvoju, jei bus negimdibinis tai gal kiausintakius salinti, nes treisas siule ir pries sita ivf ir dar klausymelis, jei dabar padarys operacija, tai po kiek laiko galyma vel bandyti?
As noreciau rugpjuti.
Atsakyti
Kiek žinau, tai reomenduoja 3-6 mėn. neplanuoti smile.gif
Bet gal kas tiksliau žino ir pakomentuos, nes buvo panaši situacija draugei, tai jai pasiūlė pusę metelių palaukti, kad vėl pilnai drąsiai bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 05 17, 09:43)
Ačiū už palikyma, as jau dabar galvoju, jei bus negimdibinis tai gal kiausintakius salinti, nes treisas siule ir pries sita ivf ir dar klausymelis, jei dabar padarys operacija, tai po kiek laiko galyma vel bandyti?
As noreciau rugpjuti.

Man po pirmo , kai paklausiau kada tai sake po trijų ciklų,tikiuos kad tau to neprireiks ir rytoi bus visai kitos mintys ,sėkmės ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 05 17, 12:14)
Man po pirmo , kai paklausiau kada tai sake po trijų ciklų,tikiuos kad tau to neprireiks ir rytoi bus visai kitos mintys ,sėkmės ir stiprybės 4u.gif

Ačiū
Atsakyti