Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*27

QUOTE(Mustachio @ 2010 08 03, 10:16)
Man norėtųsi dar galiuko tos juostelės viršuj.Kad matytusi,kad ji perverta per tavo odą,nes dabar kaip iš niekur ji išlindus  smile.gif

Agne,konkretaus atsakymo į tavo klausimą nėra  smile.gif  Viskas priklauso nuo tavo organizmo,odos tamprumo .... Ir ko gero nuo tatuiruotės dydžio smile.gif Jei ji nedidukė tai nebus ten ir kam tampytis...

as butent norejau kad tarsi is odos ir tarsi is niekur butu juostele islindus biggrin.gif blush2.gif meistras padare;DDD
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2010 08 02, 17:22)
antrasis mano piesinukas smile.gif 

Dailu thumbup.gif gražiai vyšniukės įpaišytos wub.gif tik man kaip Mustachiui,norisi tų galiukų kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2010 08 02, 21:50)
na as pati turiu  kairiam pilvo sone, toje pacioje vietoje kur buna apendicitas desineje..ir po gimdymo niekas neisitampe... mirksiukas.gif

lucky You mirksiukas.gif 4u.gif
aš kaip nujausdama nesidariau, nes mano oda po dviejų gimdymų taip išsitampė, strijom apėjo, kad tattoo atrodytų baisiai, gerai, kad ir nesidariau...mano draugė krūtinės srityje turi- irgi atrodo klaikiai rolleyes.gif apmąstymuose naikintis, nes nesimato net piešinio, tik kažkokia sudribusi tamsi dėmė rolleyes.gif šiaip aš asmeniškai nesidaryčiau, nes niekada negali žinoti...

O pas mus namie vyrauja maori ir polynesian tattoo dvasia biggrin.gif vyras užsikepė ir viskas, ieškom piešinių...jeigu kas kokių neblogų užmatysit, mestelkit į temutę- dėkui bigsmile.gif tongue.gif

user posted image
kažko panašaus nori, bo jei nerasim gražių piešinukų, grasina, kad kaukolę išsitatuiruos doh.gif lotuliukas.gif o kaukolės nenorėč aš blush2.gif

Valenthe, man pažiūrėt gražu (pati sau tokių nesidaryčiau blush2.gif beje, toks stilius turi gal pavadinimą? g.gif

p.s gal jūsų vyrai turi kokias tattoo, būt įdomu pamatyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 04 rugpjūčio 2010 - 09:59
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 08 04, 09:57)
p.s gal jūsų vyrai turi kokias tattoo, būt įdomu pamatyt rolleyes.gif

Pusė kūno. Praktiškai vien kaukolės.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Šiaip visuomet tik paskaitau šią temą, bet šįkart nusprendžiau pasidalinti. Labai patiko abstrakčios šios meistrės tatuiruotės (galbūt jau kuri buvot įkėlę kažkur kažkada): http://www.amandawachobtattoo.com/ Žinoma, nuotraukų įkelt nemoku, tai tik nuoroda blush2.gif
Atsakyti
tos abstrakcios tikrai kazkas tokio
Atsakyti
Na atsiprašau.. Visam gyvenimui ant savęs užsidėti "klecką" tai jau tikrai "kažkas tokio" fool.gif mastau.gif
Atsakyti
man tai asocijuojasi su tapyba, potepiais ir tt, maciau ta meistre turi ir tapybos darbu
Atsakyti
nu man irgi gražiai žiūrisi,bet visą laiką lyg dažais apibuzotai vaikščiot unsure.gif tada geriau kasdien pačiai pasimuzot vis skirtingom spalvom blush2.gif ....o kur normalūs piešinukai,tai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2010 08 03, 12:06)
as butent norejau kad tarsi is odos ir tarsi is niekur butu juostele islindus biggrin.gif  blush2.gif meistras padare;DDD

aciu 4u.gif 4u.gif
Odora zinoma atrodo orginaliai... bet mano nuomone abstrakciniai darbai turi likti drobeje.
Atsakyti
na gal mane del to potraukio drobem ir uzveze smile.gif
siaip jei jau tokia stilistika ant saves sugalvociau pamatyti, tai jauciu tektu paciai tapyti/paisyti man tose foto ideja liuks, bet potepiai per grubus ir kazkokios pusiau ornamentikos, lengvumo noretusi, nu bet cia jau svaigstu, pirmiau reik sugalvot ka su turima tattoo daryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 05 rugpjūčio 2010 - 12:48
Polinizietisko stiliaus tattoo :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti