Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*27

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 08 04, 10:57)
O pas mus namie vyrauja maori ir polynesian tattoo dvasia biggrin.gif vyras užsikepė ir viskas, ieškom piešinių...jeigu kas kokių neblogų užmatysit, mestelkit į temutę- dėkui bigsmile.gif  tongue.gif

p.s gal jūsų vyrai turi kokias tattoo, būt įdomu pamatyt rolleyes.gif

Jei nori, galiu atsiųst nemažai idėjų. Parašyk man į a.ž. ir greičiau, kol gera aš ir neišvažiavus biggrin.gif

O vyras...ai, aš neturiu vyro biggrin.gif

Ach, o "tapytos" tatto... Ne, ne. Nenorėčiau tokių ant savo kūno. Nors drobė ir dažai man ir yra kažkas tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lily of the valley @ 2010 08 04, 16:10)
Sveikos  smile.gif Šiaip visuomet tik paskaitau šią temą, bet šįkart nusprendžiau pasidalinti. Labai patiko abstrakčios šios meistrės tatuiruotės (galbūt jau kuri buvot įkėlę kažkur kažkada): http://www.amandawachobtattoo.com/ Žinoma, nuotraukų įkelt nemoku, tai tik nuoroda  blush2.gif

Yra graziu, bet ne tos abstrakcios smile.gif

Net gi radau tokia, kokios pati noriu smile.gif Ir ant tos pacios rankos ir ant to pacio pirshto biggrin.gif Noriu pazenklinti deimanciuku pirshta ir taip iamzinti suzadetuviu zieda, kuri per savo kvaila galva pameciau sad.gif
Atsakyti
GinCherry ta ideja ir man patiko, tik dar ir mb toki pati turetu isigyti biggrin.gif
Atsakyti
Gin, labai gera įdėja mirksiukas.gif

Mergos, o man pronto reikia krumpliams įdėjų.. Ką manot? Haus wife ar Hell cat?
Čia tik tarp kitko biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 08 06, 12:56)
Gin, labai gera įdėja  mirksiukas.gif

Čia tik tarp kitko biggrin.gif

As uz Hall cat first.gif nes dar po vakarykscio filmo : Mona Lisa Smile, isiutus esu smile.gif ir tau manau labiau tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(porcik @ 2010 07 28, 15:22)
user posted image
oo, mano paukstukai, turiu tokius ir neatsidziaugiu, planuoju dar ju pritupdyt, ir ant krutines, ir ant rankos.
man dabar vien tik pauksciukai ir vaidenas visur.

As sitos irgi kazkada norejau biggrin.gif

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 08 04, 10:57)
O pas mus namie vyrauja maori ir polynesian tattoo dvasia biggrin.gif vyras užsikepė ir viskas, ieškom piešinių...jeigu kas kokių neblogų užmatysit, mestelkit į temutę- dėkui bigsmile.gif  tongue.gif

As turiu nemaza folderi, imesiu siandien/ryt/poryt 4u.gif

Tos tapybos tai man nepatiko, seip tapyba patinka, bet jei jau ant savo kuno daryciaus tai ne toki moderna biggrin.gif
Papildyta:

As jau paantrinsiu jau karta sakyta savo nuomone - Hell Cat mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 08 06, 11:56)

Haus wife.... nes jokia hell cat, niekad nebus tokia hell, kaip tikra haus wife.....
Atsakyti
Nekeisiu nuomones, as uz haus wife biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 06 rugpjūčio 2010 - 19:03
Ch Ch as uz Haus Wife thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
haus wife ploja.gif
Atsakyti
biggrin.gif
user posted image

Marse krepšinį irgi žaidžia biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
na va, visigi turiu tuos pauksciukus ant krutines ir jau senokai, bet man gyvai ju atrodo per mazai, tad uzsirasiau pas ta pati meistra Ramas Tattoo salone ir dasidesiu daugiau, gal ir dar kur nutupdysiu.
Atsakyti