Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*27

QUOTE(taram-param @ 2010 05 03, 18:08)
mane tai paukščiukai vilioja...

Bliam... jaučiu pribres tuoj reikalas ir man tatuiruote pasidaryt g.gif

Ir man labai gražu wub.gif Pamenu, kai tik susvaigau , kad noriu tatoo, tai net sapnavau, kad pasidariau su dviem žuvėdrom - gražiai atrodė. Bet paskui aišku pradėjau ieškoti žuvėdrų reikšmės, kažkur užtikau, kad jas darosi kaliniai doh.gif lotuliukas.gif ...Nors nesvarbu, vistiek labai gražu...O pasidariau toli gražu ne paukščius biggrin.gif Matyt liks ateičiai cool.gif
Atsakyti
sveikos,

vis svajoju apie tatiruotę, bet vis kažkaip nedrįsau pasidaryti.

Labai gaila, kad nėra senesnių temų, perskaičiau visą 26 smile.gif - apmaudu, kad neliko tikros nuotraukos bee happy. Labai norėjau pamatyti.

Sužinojau, kad negalima sportuoti porą savaičių po tatiruotės darymo, kad nesuprakaituotų g.gif . O gal, sakau, priklauso nuo to, kaip gija g.gif .

Ir dar - pagrindinė bėda - niekaip neįsivaizduoju, ko noriu. Noriu ant rankos (dilbio) kažkokio pailgo (ne pagal rankos ilgį) daikto - ar tai užrašo, ar tai kokio paveiksliuko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 04 gegužės 2010 - 15:08
Mano tatoo jau 10 dienų. Meistras pasakė, nuimsi plėvelę po 3-4 val., tada nuplauti su muiliuku ir užtepti bepanten plius. Taip tepti 3-4 kartus per dieną visą savaitę. Dar kitas kokias dvi savaites patepti bent kartą per dieną. Šlapinbti - jokių problemų. Sakė gali maudytis poi dušu nors ir pirmą dieną, tik aišku greit, kad nemirkyti tatoo, na, kad neišbrinktų nuo vandens. Tai vat, laikausi nurodymų ir tatoo jau sausa, graži wub.gif Dar truputį niežti, bet pasitepu tepaliuku ir viskas thumbup.gif

O buvau prisiskaičiusi įv. nuomonių, kad negalima vos ne 2 savaites šlapint ir t.t... doh.gif

Linnn - drąsiau mirksiukas.gif Ir aš ilgai nežinojau ko noriu...Ir dabar garantuotai pamatysiu kažką dar gražesnio rolleyes.gif Čia turbūt visoms taip g.gif Bet pasidariau ir laaaabai džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Betukas 4u.gif

Man dėl šlapinimo - jokių problemų - greit nusiprausi ir viskas. Man dėl sporto problema. Man reikia sportuoti - o tai reiškia, kad būni šlapia apie valandą.

O pati pagrindinė problema - nežinau ko noriu - kokio pavaiksliuko/užrašiuko.
Atsakyti
Linnn,juk nėra nustatyto kokio įstatymo iki kurio laiko turi turėti tattoo,neskubėk,dėliok mintis,ieškok paveiksliukų,galbūt tattoo su kokia reikšme nori...ateis laikas,kai būsi tikra dėl to,ką norėtum ant savęs matyti,tada ir pasidarysi smile.gif .....Betuk,gal pasirodysi? bigsmile.gif
Atsakyti
Betuk, tikrai, laukiam tavo grozio ax.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Kišeninis laikrodis ant pėdos - bloga idėja unsure.gif

Tie paukščių/žuvėdrų siluetai ir man gražu rolleyes.gif
Atsakyti
Kišeninis laikrodis turi būti ant rankos plaštakos - tada įsikiši ranką į kišenę, vat tau ir "kišeninis" laikrodis lotuliukas.gif

Pritariu Ramzytei. Aš jau irgi tiek noriu tiek noriu tatuiruotės, bet vis nesugalvoju ką. Kažkaip be ryšio man ant savęs paišyt TIK gražų paveikslėlį. Norisi, kad jin turėtų reikšmę, kad jos mintis man būtų tiek svarbi, kad būčiau pasiryžus su ja visą gyvenimą gyvent ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif O as turiu "tiesiog grazu paveiksleli" ir esu baisiai juo patenkinta tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi nenoriu nieko reikšmingo. Nes nežinau, kas taip gali būti reikšminga, kad reikšminga išliktų visą likusį gyvenimą. Nes, kas prieš 10 metų atodė reikšminga, dabar gali taip ir neatrodyti. Man patiko pas Angelina Joly ant beveik peties surašytos jos vaikų koordinatės, kur gimė. Tokio reikšmingumo įvykių neturiu verysad.gif , tai nieko daugiau ir nesugalvoju.
Atsakyti
mano draugė viena ant peties turėjo ramunę, nes jos vardas Ramunė - vat tau ir reikšmė visam gyvenimuj biggrin.gif

Man dar gražu kai ant rankos išilgai va taip kas nors ištatuiruota wub.gif
user posted image
Kažkada savo drauguj sakiau, kad per vestuves jo varda išsitatuiruosiu va taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 05 gegužės 2010 - 08:05