Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*27

Paminėsiu tą pačią Jolie, kur paskui turėjo užtušuoti buvusio vyro vardą biggrin.gif - dabat kaip tik ten rašo jau mano minėtas koordinates smile.gif
Aišku, aš neteigiu, kad jums nutiks kas nors panašaus, tik sakau, kad aš taip nenoriu 4u.gif

su vyro vardu:
My Webpage

su koordinatėmis:
My Webpage

Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2010 05 05, 07:41)
biggrin.gif  O as turiu "tiesiog grazu paveiksleli" ir esu baisiai juo patenkinta  tongue.gif  biggrin.gif

Bet bent žinojai kokio nori,tu jį įsivaizdavai.Pirmiausia pamatei tinkamą ir tada jau lėkei darytis g.gif ar žinojai tik kokioj vietoj nori,o dėl piešinio nulis minčių? 4u.gif ..........Dėl mylimųjų vardų,tai aš nerizikuočiau niekad schmoll.gif Net vardo pirmos raidės niekur nedėčiau gal biggrin.gif jei vardų norisi,tada galima vaikų smile.gif
Atsakyti
nu Jolie tai daug vaikų reiks turėt kad visa drakona užmaskuot tongue.gif Viena pažistama rodė savo vyro varda, tai ten taip supinta, kad vos iskaityt gali, atrodo tiesiog kaip ornamentas toks abstraktus. Jeigu išsiskirs (tfu tfu tfu) tai nieks ir nesuuos kad ten vardas buvusio vyro, tik tiek kad pati žinos biggrin.gif
Atsakyti
Na manau butent paciai ir nera malonu zinot, kad tau to zarazos diedo vardas kur nors uzpaisytas yra biggrin.gif biggrin.gif

siaip vardams nepritariu ir as... ir mastau mastau, kad kazkas is musiskiu kazkokiu turejo vyro varda ant rankos g.gif maisau?
Atsakyti
O kodel jus reiksminga ivyki suprantat tik kaip kazkoki zmogu? smile.gif Na tai iamzinimo esme ir yra tame, kad iamzinat ivyki, kuris tuo momentu jums atrodo svarbus ir reiksmingas ir nesvarbu, kad po 10 metu jis toks neatrodys, bet tattoo visada primins, kad nutiko taip ir taip smile.gif

Mylimojo vardo neistatuiruociau niekad, o va vaiku - noreciau smile.gif Ar bent jau kazkaip "pazymet" vaiku gimima ant savo kuno.Nebutinai visu vardu, gal uztektu raide.Nors visai butu smagu savo antrai pusei skirti kazkokia tattoo. be vardo.Dabar tai kazkaip laikau savo voratinkli tokia tatuiruote, nes pas abu yra voratinkliai ir panasiose vietose smile.gif

Insa, Nestle, berods g.gif Arba ash irgi maishau nika, bet tikrai turejo, ant vienos vaiku varda/us, o ant kitos vyro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 05 gegužės 2010 - 10:00
tai o man dėl to sporto ir tatuiruotės derinio niekas daugiau nieko nepatars. Ar čia nėra ko patarti biggrin.gif .
Kokios pasekmės gali atsitikti g.gif .

Ir dar. Ar ilgai juoda lieka juoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 05 05, 10:52)
tai o man dėl to sporto ir tatuiruotės derinio niekas daugiau nieko nepatars. Ar čia nėra ko patarti  biggrin.gif .
Kokios pasekmės gali atsitikti g.gif .

vat mane šitas irgi domina. Kiek ilgai tatuiruote išlieka "graži". juk tikrai po kiek laiko keičia spalvą ir nebeatrodo taip gražiai kaip šviežia. unsure.gif
Atsakyti
Gin nu va smile.gif mano kvietkai ant kojos mazhu diedui skirti biggrin.gif nzn biggrin.gif dar nenusprendziau smile.gif

linnn na ka čia patart, geriau būtų nesportuot,nes sugis prastai.. Su sasu kokia daly tattoo nulupsi- reiks taisyt.

O juoda.. na juoda kaip juoda. Nzn, mano juodziausiai kadangi tik trys kokie metai, tai viskas jai ok biggrin.gif
Atsakyti

Kazkiek pasvieseja ta juoda, bet melyna nepasidaro, kaip prastose tattoo darytose armijoj biggrin.gif Mano seniausiai tattoo 6 metai berods, bet pas mane ten buvo naudota labiau pilka nei juoda tai ir yra pilka, tik tiek, kad pablukus jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 05 05, 09:52)
tai o man dėl to sporto ir tatuiruotės derinio niekas daugiau nieko nepatars. Ar čia nėra ko patarti  biggrin.gif .

Na negi negalima savaitei to sporto mažiau naudot ar nutraukti g.gif gi gerai tattoo prižiūrint manau ir savaitės sugyti užtektų g.gif ......o dėl juodumo,tai aš manau,kad vistiek praėjus kokiems dešimt metų,reiktų gal korekciją padaryti,atnaujinti 4u.gif

QUOTE(Insa @ 2010 05 05, 09:59)
Gin nu va smile.gif mano kvietkai ant kojos mazhu diedui skirti biggrin.gif nzn biggrin.gif dar nenusprendziau smile.gif

lotuliukas.gif įsivaizdavau kaip galima bus iš tos puokštės jam į šikną spirti,jei ką lotuliukas.gif
Atsakyti
tai jau tada ant krumplių "LOVE" užsirašyt, kad galėtum užtvot gerai atsisveikinant lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Linn, o kas per sportas? Ash tai manau, kad labai viskas priklauso ir nuo vietos ir nuo sporto rusies biggrin.gif
Atsakyti