Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Emila @ 2010 05 31, 23:26)
Ar pražiopsojau, ar neradau? Nejau nebus nuotrauku iš parodos?

Šiek tiek nuotraukų yra Rojaus sodų forume. Emila, nuostabūs žiedeliai, gražios nuotraukos, žiedai labai gerai atrodo tamsiame fone. 'Parnikovy Efekt' iškart tokie žiedai buvo, ar tiesiog išsiskleidė?
lialkaa, 'EK- Boginia krasoty' pagal šį žydėjimą tikrai atrodo kaip sportas. Gal antrąkart žydės teisingai, palūkėkite. Iš E.Koršunovos veislių sportų, deja, pasitaiko dažnokai.
QUOTE(half @ 2010 06 01, 02:17)
kai susodinsiu keliu spalvu sanpaulijas kazi kokios spalvos jos prades daugintis.ar jums kuriai nors taip buvo.ar pavyko?pasidalinkit patirtimi,busiu pamaloninta.

Nemanau, kad kartu susodintos skirtingų spalvų sanpaulijos "pradės daugintis" kitokiomis spalvomis. Nebent kažkiek keis spalvą priklausomai nuo aplinkos sąlygų ir substrato ypatumų. Šiaip sanpaulijoms geriau augti vazonėlyje po vieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 01 birželio 2010 - 07:07
user posted image,
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 05 31, 19:47)
Arrivederici, vaikiukai dar tik kalasi biggrin.gif Turiu pora augaliuk, bet buvo tokie šiaipsau, persodinau, gal atsigaus g.gif

kai turesit duokit zinot, noreciau blush2.gif
Atsakyti
[quote=ausrazs,2010 06 01, 08:06]
'Parnikovy Efekt' iškart tokie žiedai buvo, ar tiesiog išsiskleidė?

Na, kai tik iškėlė žiedus, šie kurį laiką buvo labiau "susičiaupę", tačiau įsižydėjus prasiskleidė... unsure.gif Tikėjausi, kad ir liks neprasiskleidę, bet... Na, žiūrėsiu, kaip ji toliau pas mane žydės...
Atsakyti
Emila, bet ir tokie labai gražūs wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, neseniai tik pradejau auginti sanaulijas ir užpuole jau kažkokie maži parazitai skraidantys help.gif pamaciau vienoj, tai ja ishnešiau nuo kitų. patarkyte ka daryt?kaip išnaikynt juos?
Atsakyti
Reikėtų detalesnio aprašymo, kaip parazitai atrodo. Nuo įvairių kenkėjų naudojami insekticidai.
Atsakyti
Jei gerai suprantu, tai tie skraidantys parazitai galėtų būt juodos muselės. Pas mane kai kada ir taip atsitinka ir įtariu, kad pas mane jos parkeliaja su parduotuvine žeme sad.gif Kažkaip niekaip jų nenaikinau, nes po kiek laiko jų nebebūna. Tačiau girdėjau, kad padeda silpnas permanganato tirpalas (bent mano anyta taip daro)
Atsakyti
Susilaukiau pirmuju vaiku biggrin.gif Ar jau galima juos atskirti,ar vistik dar paauginti? g.gif
user posted image
Atsakyti
*finy*, , dar gerokai paaugti reikia. Atskirti ne anksčiau, nei bus 4 lapeliai.
Atsakyti
Gerai,laukiam smile.gif Tik man baisiai gaila tu lapeliu,vienas ant kito lipa,raitosi.Baisiai mazai vietos,suskaiciavau 4-5vaikus unsure.gif
Atsakyti
Kai paaugs didesnieji, juos galima atskirti, o mažesnius dar palikti augti prie lapo.
Atsakyti