Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Jaučiu biškutuką netvarkingai man nuotraukytės susidėstys, bet vis tiek pasirodau... blush2.gif smile.gif pagaliau ir maniškės "pagavo kablį" žydėt smile.gif

user posted image Alamo stranger user posted image Alamo stranger user posted image Red latern

user posted image Šaltis user posted image Šaltis user posted image Optical illusion user posted image Labas rytas

user posted image Ciornaja zemciuziniauser posted image Heartlands lime sherbet
Atsakyti
eya, thumbup.gif

Laukiu, kada mano šviežienos pradės žydėt biggrin.gif
Atsakyti
eya, dailučiai žiedeliai clap_1.gif
Atsakyti
man smagu kad sios gelytes-sanpaulijos pradejo zydeti ir ziedu tiek daug.nusipirkau ir kitos spalvos,bet tokiais aplauzytais lapeliais,bet manau,jog ji mane lepins isskleisdama naujus ziedelius.pernai pasodinau tris nupjautus lapelius ir siemet jau matau kad joms taip patiko pas mane augti tai vienas po kito lapeliai lenda.tai siemet dar ikisau i zeme 4 lapelius nukosetus 4u.gif is parduotuves.ar jus taip nedarot? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(half @ 2010 06 04, 15:27)
tai siemet dar ikisau i zeme 4 lapelius nukosetus  4u.gif is parduotuves.ar jus taip nedarot? tongue.gif

blink.gif Nu ne, aš bent jau tai taip nedarau....... O kaip Jums atrodo, kaip paskui tuos augaliukus parduoti reiks apskainiotus? g.gif
Kita priežastis, dėl ko taip nedarau, tai kad parduotuvinės gan ribotos savo įvairove...

ausrazs, dzūke, ačiuks smile.gif
Atsakyti
o jus ka nezinojot,kad pavogtos labiausiai ir auga namuciuose,tai yra nuo senoliu zinoma.taip kad as nepadariau didelio nusikaltimo tik vienas lapelis vienai gelytei.
Atsakyti
half, kaip kas supranta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(half @ 2010 06 04, 18:11)
o jus ka nezinojot,kad pavogtos labiausiai ir auga namuciuose,tai yra nuo senoliu zinoma.taip kad as nepadariau didelio nusikaltimo tik vienas lapelis vienai gelytei.

Jums atrodo, kad vienas lapelis - ne nusikaltimas, o jeigu dar dešimčiai taip atrodytų, kokia liktų parduotuvinė gėlė? Tai savigarbos reikalas. Del vogtų gėlių gero augimo - prietarai, kas jais tiki, tas jų paiso. O jūs pati norėtumėt, kad pardavėja Jums kaip nors gudriai įsiūlytų tokią apskabytą?
Auginu sanpaulijas vien iš pirktų ir dovanotų lapelių, puikiausiai užauga. Manau, kitų kolekcininkių - taip pat.
Atsakyti
manykit kaip norit,bet toks ispudis kad jus nieko blogo gyvenime nesat padariusios.teko ir man nusipirkti sanpaukija su aplauzytais lapeliais,na ir nieko,nereisliau jokiu pretenziju.
Atsakyti
half, žmogus - ne šventasis, turbūt nėra tokių, kurie nieko blogo gyvenime nepadaro. Bet tiesiog galima stengtis nedaryti...
Atsakyti
QUOTE(half @ 2010 06 05, 16:10)
manykit kaip norit,

Tai bent nėr ko didžiuotis tokiais "žygiais" doh.gif lotuliukas.gif

Gal kas Vilniuj turite Frozen in time? šią žiemą 2 supūdžiau verysad.gif
Atsakyti
Aš turiu Frozen in time. Galėčiau lapą nuskinti.
Atsakyti