Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(evers @ 2010 06 07, 20:29)
IR AS TOKIOS NORECIAU

Turiu atliekamą žydinčią 'Golden Autumn', bet nėra kaip perduoti, siuntimui jau per didelė.
ERUGE, apie sanpaulijų vaikučius pardavimui ar mainams paprastai skelbiama pardavimų temoje.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 08, 09:16)

ERUGE, apie sanpaulijų vaikučius pardavimui ar mainams paprastai skelbiama pardavimų temoje.

žinau,ir ten rašiau,laukiu unsure.gif

bet pagalvojau,kad ir čia gal kas pasiūlys cool.gif

supratau,kad čia užsukti,tik kai turėsiu ką parodyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 06 07, 22:12)
nejaugi niekam tai nėra buvę unsure.gif Prie motininio lapo  vos pasirodo pora lapelių ir centre išsyk žiedynkočiai unsure.gif

g.gif man taip nera buve unsure.gif labai idomu, nuo ko cia taip g.gif
Papildyta:
QUOTE(ERUGĖ @ 2010 06 08, 08:17)
labas rytas 4u.gif

pabūsiu įkyri blush2.gif nes jokio atsakymo iš nieko negaunu,nu nors pavarykit po velnių g.gif

nejaugi niekas nenori pasidalinti savo grožiais,neturit vaikučių(sanpaulijų) unsure.gif

o gal patarti galit,kur man jų ieškoti rolleyes.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif man labai patinka Jusu intuziazmas thumbup.gif Parasau i AZ
Suprantu Jusu nekantruma, kadaise as pamacius sias grazuoles , nealejau visa nakti uzmigti. Parasiau temoje ir kas minute tikrinau ar kas atsiliepe i mano prasyma blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2010 06 08, 09:42)

lotuliukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif man labai patinka Jusu intuziazmas  thumbup.gif Parasau i AZ
Suprantu Jusu nekantruma, kadaise as pamacius sias grazuoles , nealejau visa nakti uzmigti. Parasiau temoje ir kas minute tikrinau ar kas atsiliepe i mano prasyma  blush2.gif  biggrin.gif

blush2.gif biggrin.gif

tai kad jau taip aš jų noriu,naktimis sapnuoju biggrin.gif
Atsakyti
Manau kiekvienai "susirgusiai" sia liga kazkas panasaus nutinka biggrin.gif As ne tai kad naktimis sapnavau,o belaukdama ju,jau atrodo ir kvapa jauciau hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2010 06 07, 21:04)

Golden Autumn pora lapelių buvau pamerkus, bet juodavo lapkočių galiukai g.gif , nupjoviau ir įsodinau į substratą, matysim, ar kas iš jų bus unsure.gif

Man taip keliems lapams nutiko unsure.gif Kotai sveiki ir tvirti,o patys lapai juoduoja verysad.gif
Atsakyti
user posted image,user posted image,user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
linaule, gražus žydėjimas wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Man reikia Jusu patarimo. Pries kokias tris savaites nulauziau 5lapelius sanpaulijos ir pamerkiau. Dabar ziuriu, kad visi jie isleido saknytes. Vienu didesnes, kitu mazesnes. Kaip dabar juos sodinti i vazoneli? po kiek lapu i vazoneli? kokio ilgio turi buti saknys pries sodinima? i mkokia zeme sodinti?vienu zodziu, kaip taisyklingai pasodinti man jas dabar....? smile.gif is anksto aciu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 09 birželio 2010 - 14:54
ewacka, apie tai, ko klausiate, labai daug rašyta sanpaulijų temoje. Kadangi šiame forume sanpaulijų tema nėra sisteminama, t.y., neišskiriamos atskiros potemės, paprasčiau Jus dominančią informaciją galite rasti pagal šias nuorodas:
http://www.rojaussod...i...263&start=0
http://www.sugardas....t_sheet_lt.html
Atsakyti
ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2010 06 08, 08:17)
labas rytas 4u.gif

pabūsiu įkyri blush2.gif nes jokio atsakymo iš nieko negaunu,nu nors pavarykit po velnių g.gif

nejaugi niekas nenori pasidalinti savo grožiais,neturit vaikučių(sanpaulijų) unsure.gif

o gal patarti galit,kur man jų ieškoti rolleyes.gif

O jus parasikite kokiam mieste jeskote,nes vaikuciu, manau, daug kas turi, bet ne visi siuncia
Atsakyti
Mergaitės, padėkit - užpuolė mano sanpaulytes miltligė bjaurybė verysad.gif Nusipirkau Topo ir noriu purkš, bet nežinau kiek dozuot. Ant lapelio ten tik apie vyšnias visokias, o apie kambarinius nieko. Kiek pilti į litra? mastau.gif
Atsakyti