Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Musėt thumbup.gif
Atsakyti
"Iceberg"
"Ataman"
"Ma's Stewed Tomato"
"LE-Demo"
"Blackberry Jam"

Gal kuri turit lapely ar vaikuty rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 20, 17:20)
FREDETTES RISEN STAR (ačiū l@na@ 4u.gif)

labai noriu tokios bigsmile.gif wub.gif wub.gif

Dumpling apsivaikavo thumbup.gif ar jau reikia atskirti vaikučius? g.gif
user posted image

dar peržiūrėjau pirmame puslapyje foto albumus, tai nebegaliu nusiraminti, širdis daužosi , tokių grožių prisižiūrėjau ir visko noooriu . jaučiu susirgau doh.gif

mano ŽEMČIUŽNYJE ZVIOZDI toks, bet man jis nelabai blush2.gif
user posted image

palyginus su ALLAMO FRILL"S
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 23 birželio 2010 - 09:34
[quote=dzūkė,2010 06 22, 21:07]

evers, tave tik spalvos domina ar ir veislės g.gif , pasižiūrėk skelbimuose g.gif
arba 1 psl. augintojų albumuose, dažnai perteklius būna surašę .

ax.gif mane domintu tokios....jos man labiausiai...dejau skelbima bet neatsiranda ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 23 birželio 2010 - 09:29
QUOTE(čikibari @ 2010 06 23, 10:26)
ar jau reikia atskirti vaikučius?

Dar jiems gerokai paaugti reikia, kol kievienas tures bent 4 lapelius. Didesnius galima atskirti anksčiau, mažesnius dar paliekant prie lapo
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 06 23, 10:29)
ax.gif  mane domintu tokios....jos man labiausiai...dejau skelbima bet neatsiranda ...

Paskutiniosios lapa tai nors ir siandien galiu duoti, arba net ir sonini vaika, tik dar neatskirtas. O kitu 2 reiketu nurodyti tiksliau veisliu pavadinimus. Nes nuotraukytese kartais vaizdas su photoshopo pagalba truputi skiriasi nuo realybes, tad spelioti neapsiimciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 06 23, 10:29)

ax.gif  mane domintu tokios....jos man labiausiai...dejau skelbima bet neatsiranda ...

Kol kas tik lapų turiu. Red Lantern yra ir vaikučių .

LE-Demo turiu pora nedidelių vaikučių.

čikibabari, Žemčūžnyje Zviozdy žiedas turėtų žymiai paaugt mirksiukas.gif

Pradeda žydėjimą Best Friends, žiedai turėtų būt kaip ir pusiau pilnaviduriai, bet kol kas to nematyt schmoll.gif
Šiaip spalva labai patinka wub.gif, (realiai šiek tiek kitokia)
user posted image

Atsakyti
Tik vakar pas mane atkeliavusi pusiau mini chimera 'Ness Cranberry Swirl', pražydo pusiau mini 'Rob's Boondongle'
user posted image user posted image
Dzūke, daili naujiena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 23 birželio 2010 - 17:22
O pas mane siandien atkeliavo bevarde ax.gif Tik realiai ziedai tamsiai violetines,sodrios spalvos.
user posted image
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Pribrendo metas man ir prisijungti prie jūsų, stipriai susirgau sanpaulijų liga dar praeitais metais, pradėjau po truputį siųstis įvairių sanpaulijų lapelius ir vaikučius. Ir tik neseniai pradėjau domėtis kaip teisingai auginti šias gėles smile.gif

Keletas mano gėlynėlio foto...

Mac's Southern Springtime
user posted image

Fredette's Risen Star
user posted image

Nežiniukė
user posted image
Atsakyti
Demokratija, puikūs žiedai wub.gif Gal tos nežiniukė vardą dar galima kaip nors atsekti?
Atsakyti
Pirkau tą nežiniukę turguje pas bobutę tai sunku būtų ir atsekti ar tai veislinė sanpaulija...
Atsakyti