Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Kad veislinė, tai tikrai - pramoninių veislių su tokiais kitos spalvos kutuotais kraštais nebūna. O ką reiškia bobutei iš lapelio pasidauginti ar tiesiog parduoti kito žmogaus augalus? Viskas įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 23 birželio 2010 - 21:30
SimLij bigsmile.gif , bye1.gif , šimtas metų bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis miela,dzūke 4u.gif .Labai gražu čia pas jus,tiek žiedų,toks grožis thumbup.gif
Aš saviškes,tai apleidau verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Žydi treileriukai:
ALAN'S FALLEN ANGEL
user posted image
SUNRISE WALTZ
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 24 birželio 2010 - 14:30
QUOTE(simLij @ 2010 06 24, 14:57)
Aš saviškes,tai apleidau verysad.gif  doh.gif

Kodėl taip console.gif
Pasirodei temoj, gal vėl sugrįš azartas ax.gif biggrin.gif
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 24, 15:29)
Žydi treileriukai:

Simpatūlkos wub.gif

Nepagyriau Demokratija, tikrai labai gražūs žiedai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 24 birželio 2010 - 14:50
sveikos 4u.gif pagaliau mano EK Boginija krasati pradejo "ruzaveti" lotuliukas.gif

stai visi ziedeliai

user posted image

o cia ketvirtas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Veislė vadinasi 'EK- Boginia Krasoty'. Gaila, bet vis dėlto pas Jus - sportas. Veislės žiedai - ryškiai rožiniai, nusispalvinę tolygiai ir su purpuriniais-violetiniais atšvaitais. Įdedu nuotrauką
user posted image
EK selekcijos veislės sportuoja gana dažnai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 24 birželio 2010 - 17:48
zinau, kad sportas, del to ir dziaugiuosi, kad po truputi ruzaveja ax.gif 4u.gif gal kadanors sulauksiu ir taisyklingu ziedu blush2.gif nors man tai labai grazu kad ziedukai ne visi vienodi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sportų žydėjimas netampa teisingu žydėjimu, t.y. pagal veislės aprašymą, nes įvyko mutacija.
Atsakyti
aaaaisku smile.gif aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos nepykit kad trugdau cia jus...gal kas atsiliepsit i skelbimuka...noreciau issyk nors 3..kad nereiketu nuo keliu siustis....gal yra pas jus vaikuciu........evers iesko......
4u.gif nepykit uzsinorejau siu gelyciu nor tu ka... doh.gif
Atsakyti
Turiu klausimą, kiek metų gali būti auginama ta pati sanpaulija? Kiekvieną kartą persodinant ir skabant apatinius lapus turbūt amžinai ji nebus graži ir teks kada tai ją iš naujo pasidauginti, ar ne?
Atsakyti