Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Sudejau sanpaulijas ant pietinio lango, bet galvoju kad gali nudeginti saule lapus. Kurioj pusej jus laikot savas geles?
Atsakyti
QUOTE(Šalta @ 2010 06 27, 18:38)
Sudejau sanpaulijas ant pietinio lango, bet galvoju kad gali nudeginti saule lapus. Kurioj pusej jus laikot savas geles?

Jokios pietinės saulės!!!! umn.gif , nebent ankstyva rytinė ar vėlyva vakarinė mirksiukas.gif

Pas mane ant visų palangių yra doh.gif lotuliukas.gif , bet saulėtą dieną užtraukiu roletus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 27 birželio 2010 - 17:56
QUOTE(dzūkė @ 2010 06 27, 18:51)
Jokios pietinės saulės!!!! umn.gif , nebent ankstyva rytinė ar vėlyva vakarinė mirksiukas.gif

Pas mane ant visų palangių yra doh.gif  lotuliukas.gif , bet saulėtą dieną užtraukiu roletus blush2.gif

user posted image einu užsiimti kraustymo darbais
Atsakyti
Čia neseniai buvo klausimas, kokius įsigyti vaikučius, kad jie nežūtų - prisiminiau, kai kilo svarstymas dėl pietinės palangės... Mergaitės, nerizikuokite įsigytais augaliukais, prieš apgyvendindamos savo namuose sanpaulijas, išsiaiškinkite, kokios joms reikalingos sąlygos.
Prisimenu, kaip vienoje specializuotoje parduotuvėje iš manęs buvo pasijuokta, kai užgirdusi pardavėjos rekomendacijas klientei statyti sanpaulijas saulėtoje vietoje, perspėjau, kad tai augalai, natūraliai augantys tropikuose tokiose sąlygose, kur daug išsklaidytos šviesos - šviesu, bet nekrinta tiesioginiai saulė spinduliai. Pardavėja laikėsi savo - reikia daug saulės, nors pasiusk. Nežinau, ko paklausė ta moteris ir kaip laikosi jos sanpaulijos, bet visoms forumietėms nuoširdžiai patariu: prieš įsigydamos (ar ką tik įsigijusios) augalą, būtinai pasidomėkite elementariais dalykais, sužinokite, kaip jis auginamas. Net knygų nereikia, informacijos - pilnas internetas, įvairiomis kalbomis.
Atsakyti
Kai kurie pas mane sanpaulijų vaikiukai pradeda žydėti, ne per anksti jiems? g.gif
Reikia leisti žydėti?
Atsakyti
Demokratija, visiškai neaišku, ar vaikučiams leisti žydėti, nes mes nematome, kokio jie dydžio. Įdėkite nuotrauką.
Atsakyti
Sharon (Humako)
user posted image

"Čiužaja Žena"
user posted image

"Lyons Spectacular" Sorano
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif trecia man labai....... wub.gif wub.gif
Atsakyti
alio-nka, fainuolės augintinukės. Chimerą Jūs pati pasidauginot?
Atsakyti
alio-nka, sanpaulijos žavingos victory.gif

Va štai šis paaugęs vaikiukas susiruošė žydėti... Ne per maža žydėti?
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 28 birželio 2010 - 11:33
alio-nka, bigsmile.gif , labai jau wub.gif

QUOTE(Demokratija @ 2010 06 28, 12:31)

Va štai šis paaugęs vaikiukas susiruošė žydėti... Ne per maža žydėti?

Čia miniukė, bent jau aš manau ji pakankamai suaugus žydėti, tuo labiau neatrodo, kad žiedstiebių bus daug smile.gif
Atsakyti
Demokratija, kadangi 'Chantaspring' - miniatiūrinis treileris, tai jūsiškis - ne paaugęs vaikiukas, o, sakyčiau, geras paauglys, starteris, drąsiai leiskite žydėti.
Atsakyti