Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Tai dar tik kalasi žiedstiebiai bus ne vienas, man ji tokia mažylė dar, nuotraukoje gal didesnė atrodo... smile.gif Tai lauksiu pražystant ir vėl pasirodysim. Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Demokratija, gal nuotraukoje ir atrodo didesnė nei natūroj, bet aiškiai matosi, kiek eilių lapelių. Miniukių "apimtys" visai kitokios nei standartinio dydžio sanpaulijų
Atsakyti
Aciu, aciu mergaites, tik kad vis tik mano senutes zydi, is pries mietus gautus lapelius dar nei vienas nesirosia zydeti verysad.gif o is Vilniaus paruodos atvezta Taita tik lapus ir vaikus augina doh.gif

"Lyons Spectacular" vienas is mano milimiausiu,kiekviena karta nezinai koks bus ziedas, o ir didis visada dziugina wub.gif
user posted image

"Sharon" tai cia mamyte, bet toj turi prazisti jos vaikelis,lig tai bus himera thumbup.gif nors ir sako kad is lapo himeros neuzauginsi, bet su Myrthe man tai paviko, as tada dar nezinojau, kad himeros lapais nesidaugina blush2.gif aisku sportu buvo daug, bet pas Myrthe ir sportai labai grazus wub.gif
Atsakyti
alio-nka o gal vaikuciu turit.... blush2.gif "Lyons Spectacular" labai grazi.... wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Aš užsiėmiau irgi sanpaulijų auginimu... turiu vieną jau žydinčią tradicinę paprastą mėlyną, vieną vaikelį jau paūgėjusį, ir keturis lapukus daiginu - iš dviejų jau lenda nauji ūgliai, kiti du - dar nerodo gyvybės ženklų... doh.gif
Bet kai atradau jūsų tėmukę - seilė tyso beskaitant ir bežiūrint konkrečias sapaulijas, jūsų meile ir rūpesčiu išaugintas wub.gif Tai dabar jaučiuosi dar žalut žalutėlė sanpaulijų auginimo sferoje ir atvirai - kol kas net negaliu pasakyt, kokių veislių jos bus(žinau tik tiek, kad veislinės - sprendžiu pagal motininį lapelį) blush2.gif Stoju į jūsų klubą, bet nepykite - būsiu dar visai žaliukė ir galbūt užduosiu kartais visai juokingus JUMS klausimus doh.gif Ir kaip aš norėtau įsigyt kokių vaikelių - tik iškyla klausimas kaip su atsigabenimu.... Kaip jus parduodat vaikelius - visada iš rankų į rankas?
Atsakyti
is ranku i rankas ,pastu,visaip kaip galymybes leidzia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 06 29, 09:34)
alio-nka o gal vaikuciu turit.... blush2.gif  "Lyons Spectacular"  labai grazi.... wub.gif

ir as tokio noreciau vaikelio alio-nka mirksiukas.gif
Atsakyti
'Jan-Menuet', manau, dar vienas neabejotinas Puminovos šedevras. Atkreipkite dėmesį, kokio dydžio žiedai, palyginti su skrotele.user posted image
Atsakyti
Vai,vai kokia grazuole bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 06 29, 22:14)
Vai,vai kokia grazuole  bigsmile.gif   wub.gif

drinks_cheers.gif , lapelį pasodinus, lauksiu ir aš tokio grožio biggrin.gif

Aij, mestelsiu ir aš vaizdelį ant nakties biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 29 birželio 2010 - 21:38
:4u:Mergaites nepikit kad retai parasau, tiesiog , kaip berastei, man labai sunku rasiti, bet nuolat uzeinu pasigrozeti, visu jusu gelites wub.gif na o dzūkes tai wub.gif wub.gif wub.gif galetum daugiau foto imesti blush2.gif nors jauciu nuo seiles varvejimo sugadinsiu klaviatura doh.gif
tiesa, himeros vaikelis prazido teisingai thumbup.gif ryt poryt ikelsiu foto
QUOTE(evers @ 2010 06 29, 09:34)
alio-nka o gal vaikuciu turit.... blush2.gif  "Lyons Spectacular"  labai grazi.... wub.gif

QUOTE(linaule @ 2010 06 29, 15:27)
ir as tokio noreciau vaikelio alio-nka mirksiukas.gif

auginu tikrai ne viena, bet ar yra tinkanciu pardavimui g.gif vis nepadarau revizijos, o be tuo sia veisle turincia tokius nuostabus ziedus turi labai baisia skrotele, ar cia pas mane tokia linija g.gif turiu ja labai senai,Rusijoje, Ukrainoje labai populiari veisle, bet ziuriu Lietuvoje mazai kas ja turi... Sorano raso kad ziedai gali buti iki 10cm.,pas mane kol kas didziausias buvo 8, daug po 7cm.,tai del vaiku gal uz koki menesiuka zinosiu, bet nesiunciu,nemoku verysad.gif
Atsakyti
Dzūke, ačiū už fantastišką vaizdelį, tik neaišku, ar po tokio užmigti bus lengva ar sunku g.gif
Atsakyti