Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(giedrele_griciu @ 2011 03 08, 08:36)
sveikos merginos. oj kaip man reikia jusu pagalbos... planuoju vestuves rugpjucio menesiui (2011), bet niekaip nerandu jokios sodybos kuri talpintu 70 zmoniu su nakvyne kurnors arti jurbarko. jau ant pirstu mazoliai uzsidejo nuo klavisu mastau.gif
pagelbekit jei galit, gyvenu uzsieny tai nelabai ysivaizduoju kur geros vietos

Pabandyk pasiziureti Zalensu sodyba.
Atsakyti
Paziurekit Gyneves sodyba , tiek kad ji Ariogalos rajone wub.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal kas sventete Akmeniu dvare?kokie atsiliepimai?siaip viskas patinka ir tinka,bet idomu koks aptarnavimas ir maisto kokybe?aciu kas nepatingesite parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2011 03 13, 20:23)
sveikos 4u.gif
gal kas sventete Akmeniu dvare?kokie atsiliepimai?siaip viskas patinka ir tinka,bet idomu koks aptarnavimas ir maisto kokybe?aciu kas nepatingesite parasyti 4u.gif

na ir kurgi visos pradinge g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
radau sokia tokia sodybele kuri vadinasi "Bičnamis" sakiu rajone, gal kas lanketes ten kada, ydomu kaip ten viskas yra. is nuotrauku sunku sprest blink.gif
Atsakyti
Norejau merginu paklausti ar kam teko svesti sioje sodyboje ??? Idomu atsiliepimai, nes gamta man grazi bigsmile.gif

http://www.laumesped...kaimo-turizmas/

Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2011 03 08, 21:48)
Paziurekit Gyneves sodyba , tiek kad ji Ariogalos rajone  wub.gif

Gynėvės sodyba tai thumbup.gif , tik ne Ariogalos rajone, o Raseinių, bet prie pat Ariogalos biggrin.gif Netoli autostrados, šventėm ten keletą kartų thumbup.gif
Beja, gal sudomins ką štai šitainformacija besiruošiančioms tekėti mirksiukas.gif
Dar pasiūlyt galėčiau Audos Peimienės sodybą Jadagonių k., Zapyškio sen., vieta graži, talpina žmonių tikrai virš 40, o gal dabar jau ir net daugiau. Šventėm ten savo vestuves wub.gif
Atsakyti
Mes neseniai vieną šventę šventėm sodyboje Vilaitė. Man labai patiko visai prie pat Kauno. Manau tiktų vestuvėms kuriose su nakvyne bus apie 40 žmonių. Patiko, nes viskas tikrai gražu tvarkinga malonus šeimininkai.
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2010 05 20, 08:10)
Ačiū Jum labai už info  ax.gif
O gal dar kas susidūrėte su Portofino? Kur Hermyje.

Buvo vienas iš mūsų favoritų nes norėjom jaukių elegantiškų vestuvių ir europietiškos virtuvės, bet pasirodė per brangu. ax.gif

QUOTE(mango @ 2010 06 24, 19:26)
Sveikos, gal kas esate svente vestuves Sadutes restorane? koki butu atsiliepimai, kainos?

Mums nepatiko kad jautėsi rūsiuose pelėsių kvapas schmoll.gif O man dar norėjosi langų, rolleyes.gif nemėgstu pokylių salių be langų.

QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 08, 11:33)
O Čarlstonas dar nebankrutavo? Kiek vaziuoju pro ji, tiek zaliuzes nuleistos, antrame aukste langai kazkokiais rakandais apkrauti g.gif

Taip įdomiai su tuo Čarlstonu, ten yra tie patys savinnkai kaip ir Gralyje tik Čarlstono patalpas jie laiko grynai pokyliams, o maistą atveža iš Gralio. Dėl šios priežasties mes atsisakėm idėjos švęsti Čarlstone, nors pradžioj buvom labai susigundę jų virtuve. ax.gif Daugirde be to kad brangu pasirodė šalta ir per daug oficialu. Nors ant stogo vaizdelis žavus. smile.gif
Dar labai norėjom švęsti Medžiotojų užeigoje bet netilpom, pas juos pats tas kokiems maximum 25 žmonėms. O pasirinkom Šatijų dvarą Kauno rajone - prilipo jis mums nuo pirmo atvažiavimo ir tikrai neprašovėm wub.gif Maistas, aplinka, aptarnavimas - viskas - tai ko mes norėjom. smile.gif Čia jų puslapis jei kas norėtų pasižvalgyti http://www_satijudvaras_lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 05 balandžio 2011 - 12:50
QUOTE(Rykute @ 2011 03 22, 22:06)
Norejau merginu paklausti ar kam teko svesti sioje sodyboje ??? Idomu atsiliepimai, nes gamta man grazi  bigsmile.gif

http://www.laumesped...kaimo-turizmas/

Mane taip pat domintu si sodyba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Niushka @ 2011 03 08, 20:48)
Paziurekit Gyneves sodyba , tiek kad ji Ariogalos rajone  wub.gif

O apie sia sodyba neradau jokios naudingos ifo, nei foto sad.gif supratau kad jos jau turbut nebenuomoja g.gif
Atsakyti
[quote=PaslaptingojiElaja,2011 05 31, 13:17]
Mane taip pat domintu si sodyba smile.gif

Papildyta:
uoj, kazka pridirbau blush2.gif norejau istrinti kur rasiau kad neradau info apie Gyneves sodyba, nes geriau pasiknisus radau sia sodyba, tik manau jie mazai reklamuojasi, nes jiems ir taip turbut netruksta klienturos, rugsejo menesi kazin ar atsiras mum vietele sad.gif O siaip sodyba atrodo panasiai tai, ko ilgai ieskojom.. bigsmile.gif
Atsakyti
Na merginos, kur prapuolete visos smile.gif Mes kaip ir issirinkome Gyneves sodyba, gal kas galite pasidalinti kokias atsiliepimais apie sia vietele? mirksiukas.gif
Atsakyti