Sveikos
norejau pasiteirati, gal kas sventete vestuves Azuolu Dvareli? Kaip ten viskas? Gal yra kokiu pasiulymu sodybu aplink kauna kas turetu apvalius staliukys? Aciu

QUOTE(dianceee @ 2011 06 28, 23:25)
Sveiki, gal esate ka nors girdeje apie sodyba vilaite?
Ten brangu man rodos

QUOTE(arg @ 2011 06 29, 06:25)
Sveiki, gal galit kas nors papasakoti apie Grali? Ar apsimoka pas juos uzsisakyti torta? ar galima atsinesti savo alkoholi? kaip maisto kokybe? Mes uzsienyje, tai negalim patys apziureti...
Niu, vestuvėse ten nebuvau, bet šventėm universiteto išleistuves ten, tai bent man pagal kainą kažko geresnio tikėjosi

Bet čia gal nuo to, kokius patiekalus užsakysi priklauso

Apskritai, maistas toks labiau gurmaniškas buvo, tai ne visiems patikti gali (man pačiai labiau tradiciniai patiekalai prie širdies

Bet aplinka ten pasakiška

QUOTE(giedre_giee @ 2011 06 29, 07:37)
Gavau informacija, kad nuo 170 iki 200 zmogui.
Papildyta:
O gal dar kas zinote apie Kapitoniskiu sodyba?
Papasakokit ka nors apie Musu dvara kurie nesenai sventet. Ar sventet vieni ar apatineje saleje dar kazkas buvo? kaip muzika? nesidubliuoja?
kaip maistas? ar skanu buvo? kai puosete sale? ar nebvo jokiu nesusipratimu?

QUOTE(Ciquita @ 2011 07 04, 15:39)
Papasakokit ka nors apie Musu dvara kurie nesenai sventet. Ar sventet vieni ar apatineje saleje dar kazkas buvo? kaip muzika? nesidubliuoja?

mes dar tik svesime

QUOTE(giedre_giee @ 2011 07 04, 16:07)
man pasake, kad musu isrinkta diena, rusy bus svenciamas jubiliejus, tai labai susinervavau. galvoju ar mes netrukdysime vieni kitiems

QUOTE(Ciquita @ 2011 07 04, 14:39)

Buvom draugų vestuvėse "Mūsų dvare", labai patiko, maistas nerealiai skanus

Mes su MB irgi savo vestuves nutarėm švęsti tiktai ten, nes apie maistą ir aptarnavimą- tik geriausi atsiliepimai. Gražiai labai paserviruota viskas buvo, labai skanūs tiek karšti patiekalai, tiek šalti, salotų gausybė (aišku, šituos dalykus galima pasirinkti ir koreguoti), o padavėjų aptarnavimas- tik spėjam vyną išsipilstyti, jau prisistato su nauju atidarytu buteliu, iškart seną paima, tik baigiasi sultys, iškart prieina su ąsočiu naujų ir t.t., nei karto neteko ieškoti kažko ar ragint

---
O jūs jau galutinai sutarę esat dėl savo šventės ten? Kiek pas jus bus žmonių? Ir kokią kainą susitarėt žmogui?