Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Sveikos, gal kuri sventet cia http://sodyboskaime....a-grizulo-ratai ? Niekur nerandu jokiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norejau pasiteirati, gal kas sventete vestuves Azuolu Dvareli? Kaip ten viskas? Gal yra kokiu pasiulymu sodybu aplink kauna kas turetu apvalius staliukys? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal esate ka nors girdeje apie sodyba vilaite?
Atsakyti
QUOTE(dianceee @ 2011 06 28, 23:25)
Sveiki, gal esate ka nors girdeje apie sodyba vilaite?

Ten brangu man rodos smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit kas nors papasakoti apie Grali? Ar apsimoka pas juos uzsisakyti torta? ar galima atsinesti savo alkoholi? kaip maisto kokybe? Mes uzsienyje, tai negalim patys apziureti...
Atsakyti
QUOTE(arg @ 2011 06 29, 06:25)
Sveiki, gal galit kas nors papasakoti apie Grali? Ar apsimoka pas juos uzsisakyti torta? ar galima atsinesti savo alkoholi? kaip maisto kokybe? Mes uzsienyje, tai negalim patys apziureti...

Niu, vestuvėse ten nebuvau, bet šventėm universiteto išleistuves ten, tai bent man pagal kainą kažko geresnio tikėjosi ax.gif
Bet čia gal nuo to, kokius patiekalus užsakysi priklauso smile.gif Nes pas mus karšti patiekalai buvo garinta skorpijonžuvė, o aš žuvies nemėgstu, tai valgiau tik daržoves kur buvo prie garnyro. Tai maisto šiek tiek trūko blush2.gif Ir alkoholio (nes iš jų pačių ėmėm) taip pat.
Apskritai, maistas toks labiau gurmaniškas buvo, tai ne visiems patikti gali (man pačiai labiau tradiciniai patiekalai prie širdies ax.gif )
Bet aplinka ten pasakiška wub.gif Ir tortas man patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 06 29, 07:37)
Ten brangu man rodos smile.gif

Gavau informacija, kad nuo 170 iki 200 zmogui.
Papildyta:
O gal dar kas zinote apie Kapitoniskiu sodyba?
Atsakyti
O gal dar kas zinote apie Kapitoniskiu sodyba? ax.gif
Atsakyti
Papasakokit ka nors apie Musu dvara kurie nesenai sventet. Ar sventet vieni ar apatineje saleje dar kazkas buvo? kaip muzika? nesidubliuoja? doh.gif
kaip maistas? ar skanu buvo? kai puosete sale? ar nebvo jokiu nesusipratimu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 07 04, 15:39)
Papasakokit ka nors apie Musu dvara kurie nesenai sventet. Ar sventet vieni ar apatineje saleje dar kazkas buvo? kaip muzika? nesidubliuoja?  doh.gif 
kaip maistas? ar skanu buvo? kai puosete sale? ar nebvo jokiu nesusipratimu?  ax.gif

mes dar tik svesime smile.gif bet kiek girdejau tai tik geriausi atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 07 04, 16:07)
mes dar tik svesime smile.gif bet kiek girdejau tai tik geriausi atsiliepimai  smile.gif

man pasake, kad musu isrinkta diena, rusy bus svenciamas jubiliejus, tai labai susinervavau. galvoju ar mes netrukdysime vieni kitiems doh.gif ar nesidubliuos muzika. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 07 04, 14:39)
Papasakokit ka nors apie Musu dvara kurie nesenai sventet. Ar sventet vieni ar apatineje saleje dar kazkas buvo? kaip muzika? nesidubliuoja?  doh.gif 
kaip maistas? ar skanu buvo? kai puosete sale? ar nebvo jokiu nesusipratimu?  ax.gif

Buvom draugų vestuvėse "Mūsų dvare", labai patiko, maistas nerealiai skanus rolleyes.gif Jų šventės dieną, apačioj buvo laisva, tai buvo labai fainai, kad visi svečiai galėjom nevaržomai vaikštinėti ir į apačią, ir į lauką. Dar vienas svarbus dalykas- viršuj wc mažas, o apačioj didesnis, tai prie to viršuj vis būdavo eilė, o apačioj ne, ir jei vestuvėse yra vaikų, tai jiems labai patinka ten apačioj- yra kur palakstyti, yra akvariumas, toks kaip upeliukas padarytas, kur žuvelės plaukioja smile.gif Dėl garso neįsivaizduoju kaip būtų, bet manau, kad turėtų kažkiek girdėtis, nes ten tik nusileidi iš antro aukšto laiptais ir esi apačioj, bent taip pamenu unsure.gif Salę kiek žinau galima buvo puoštis kaip tik nori.
Mes su MB irgi savo vestuves nutarėm švęsti tiktai ten, nes apie maistą ir aptarnavimą- tik geriausi atsiliepimai. Gražiai labai paserviruota viskas buvo, labai skanūs tiek karšti patiekalai, tiek šalti, salotų gausybė (aišku, šituos dalykus galima pasirinkti ir koreguoti), o padavėjų aptarnavimas- tik spėjam vyną išsipilstyti, jau prisistato su nauju atidarytu buteliu, iškart seną paima, tik baigiasi sultys, iškart prieina su ąsočiu naujų ir t.t., nei karto neteko ieškoti kažko ar ragint smile.gif MB skambino aną savaitę klausti, ar neužimta pas juos mūsų dieną, sakė laisva ir viršuj, ir apačioj, tai taip sutarėm, kad mokėsim dar plius 500Lt, kad nebūtų jokio kito baliaus ir pašalinių žmonių apačioj. Dėl puošimo, tai kadangi ten kieme yra tas tvenkinukas, tiltelis, terasa, mes planuojam į tvenkinuką leisti vandens žibintus- pasakiškai gražiai atrodo sutemus (o foto išvis superinės tam kieme gavosi), terasą puošti kokiomis puošniomis degančiomis girliandomis, prie laiptų turėklų ir kieme priraišioti plevenančių organzos kaspinų, stalus puošim gyvom gėlėm ir bus tikrai daug žvakių baltų (jie turi ir savo žvakidžių, jei tik tinka jauniesiems) wub.gif Dar patiko, kad kėdės ir taip ten gražios- nereikia rūpintis papildomai nei užtiesalais, nei kaspinais, ir servetėlės medžiaginės, o ne popierinės- kaip geram restorane smile.gif
---
O jūs jau galutinai sutarę esat dėl savo šventės ten? Kiek pas jus bus žmonių? Ir kokią kainą susitarėt žmogui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 05 liepos 2011 - 12:24