Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(rasmusiukas @ 2012 12 03, 21:19)
o kaip medziotoju sostine?akmeniu dvaras?

Man ir pirma kilus mintis tokiam skaiciui zmoniu - medziotoju sostine, tikrai vietos per akis! o akmeniu dvare tikrai neuzteks vietos... mes su 40 zmoniu ten nesvenciam vien del to kad vietos mazoka pasirode :S
Atsakyti
Mes uzsisakeme su nakvyne tai zmogui 249lt.plius sales nuoma
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2012 12 03, 22:13)
o akmeniu dvare tikrai neuzteks vietos... mes su 40 zmoniu ten nesvenciam vien del to kad vietos mazoka pasirode :S

Nenorėčiau sutikti. Mes šią vasarą ten šventėm 37 žmonės, sutilpom puikiausiai ir tikrai talpintų dar daugiau. Būtinai nuvažiuokit apžiūrėti šį dvarą, jis nerealus wub.gif na, bent jau mes nenorėjom nieko pirties stiliaus, todėl šventė tam dvare buvo nuostabi. Ir šeimininkas fainas.
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 12 04, 17:29)
Nenorėčiau sutikti. Mes šią vasarą ten šventėm 37 žmonės, sutilpom puikiausiai ir tikrai talpintų dar daugiau. Būtinai nuvažiuokit apžiūrėti šį dvarą, jis nerealus  wub.gif  na, bent jau mes nenorėjom nieko pirties stiliaus, todėl šventė tam dvare buvo nuostabi. Ir šeimininkas fainas.

Tilpt tai tilptu, ziurint kas ko nori... mes norejom dideles sales, nes bus vedantysis, tai kad toje pacioje galetumem ir sokti ir zaidimus zaisti smile.gif O siaip tai tikrai dvaras nuostabus... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
parekomenduokite koki restorana Vilniuje, bukite geros smile.gif
Kad būtų aptarnavimas geras, maisto kokybė ir kad sventes pabaigoje neliktu sveciai alkani. blush2.gif

Didelis dėėėkui!!!!
Atsakyti
Arti Kauno (lapese) rekomenduoju Šatijų dvarą.

QUOTE(rodyklele @ 2012 09 23, 14:08)
dar pamirsau pamineti, kad kuo arciaau kauno, tuo geriau, nenorim vaziuoti kazkur labai toli, nes nuovargis, plius i laika galime labai nespeti..
smile.gif
taujenu dvaras man patinka
o beje, kodel harmony parkas duoda tik tas kaimiskas nesamones...atsiprasau, kad taip issireiskiau, uz ka tada ten moketi, geriau issinuomuoti uz 2000 sodybele su suolais ir seimininkemis...smile.gif

Atsakyti
Atkeliauju ir aš su savo rūpesčiais dėl šventimo vietos doh.gif vestuves planuojam rugpjucio men, tad tikiuosi ne per vėlai pradėjom ieškoti vietos, nes norime pradėti būtent nuo vietos paieškų, kad data nesikaitaliotų. Gal kuriai teko švęsti šventes didelėje pavėsinėje ar terasoje? planuojame apie 30 žmonių, bet norime švęsti būtent lauke, tik po stogu, nes nežinia kaip su oru pasiseks. Nusižiūrėjom porą vietų, bet norisi daugiau variantų, tiktų ir lauko kavinė, nes planuojame vieno vakaro-pusiaunakčio vestuves. Gal kokių atsiliepimų kas girdėjote apie Suvalkijos Dvarą (via baltica kelyje link Marijampolės)?
O galbūt paviljoną kažkas nuomavotės? domintų išsamesnė info, nes jos itin mažai: kur statėt, kokių leidimų reikėjo, kaip su wc ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Bangė @ 2013 01 06, 01:06)
Atkeliauju ir aš su savo rūpesčiais dėl šventimo vietos  doh.gif vestuves planuojam rugpjucio men, tad tikiuosi ne per vėlai pradėjom ieškoti vietos, nes norime pradėti būtent nuo vietos paieškų, kad data nesikaitaliotų. Gal kuriai teko švęsti šventes didelėje pavėsinėje ar terasoje? planuojame apie 30 žmonių, bet norime švęsti būtent lauke, tik po stogu, nes nežinia kaip su oru pasiseks. Nusižiūrėjom porą vietų, bet norisi daugiau variantų, tiktų ir lauko kavinė, nes planuojame vieno vakaro-pusiaunakčio vestuves. Gal kokių atsiliepimų kas girdėjote apie Suvalkijos Dvarą (via baltica kelyje link Marijampolės)?
O galbūt paviljoną kažkas nuomavotės? domintų išsamesnė info, nes jos itin mažai: kur statėt, kokių leidimų reikėjo, kaip su wc ir pan.

Kai ieskojom vietos, buvom apziureti Akmeniu dvara, ten tikrai daug vietos butu pavesinei, o ir foto kazkur maciau kad ten pavesine buvo ir savininkai sake kad buna kad statosi zmones, tai galit paziureti internete yra ju puslapis. Na o palapine juk nestatysite vidury lauko, tai ir tualetas viduje kazkur bus, o ir leidimu nemanau kad reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangė @ 2013 01 06, 01:06)
Atkeliauju ir aš su savo rūpesčiais dėl šventimo vietos  doh.gif vestuves planuojam rugpjucio men, tad tikiuosi ne per vėlai pradėjom ieškoti vietos, nes norime pradėti būtent nuo vietos paieškų, kad data nesikaitaliotų. Gal kuriai teko švęsti šventes didelėje pavėsinėje ar terasoje? planuojame apie 30 žmonių, bet norime švęsti būtent lauke, tik po stogu, nes nežinia kaip su oru pasiseks. Nusižiūrėjom porą vietų, bet norisi daugiau variantų, tiktų ir lauko kavinė, nes planuojame vieno vakaro-pusiaunakčio vestuves. Gal kokių atsiliepimų kas girdėjote apie Suvalkijos Dvarą (via baltica kelyje link Marijampolės)?

O kokias pora vietu nusiziurejote smile.gif?
Busiu dekinga uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2013 01 06, 22:55)
O kokias pora vietu nusiziurejote smile.gif?
Busiu dekinga uz info smile.gif

O kada planuojate vestuves? kad neisduociau geru vietu tam paciam laikui lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Perskaiciau visa tema, siuo metu skaitau ir sena tema.

Bet niekur neradau atsiliepimu apie Vila Santa Barbara - gal ten kasnors jau buvo ar skambinotes, gal turit kokiu nauju ziniu?

Taip pat ziurejau - Rumšiškių viešbūtį jis man labai padarė įspudį dėl dideles sales privataus kiemo ir, kad visi kambariai atskiri (dviviečiai triviečiai). Gal turit kokiu atsiliepimų?

Taip pat susižavėjau Karvio dvaru - gal irgi turit naujausiu atsiliepimų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2012 11 19, 20:11)
Žiūriu dauguma sodybas renkasi, tačiau mes apie restoraną mieste galvojam smile.gif gal kas irgi domites ir turit info ar pasiulymu???
Beje, minejot medziotoju sostine - ten tikrai super, esam buve vestuvese. Vietos daug, miegoti taip pat, jacuzzi, baseinelis wink.gif super

Na jei restoranas, tai Jums idealiausiai tiks Gralis. Todel, kad maistas auksciausio lygio (sia vasara ten buvau vestuvese dvejose). Atitinka visu skoni, buvo ir baltos misraines ir skanybiu - grozybiu. Tik aisku jokio savo alkoholio, viskas ju. Man pvz labiau nei Daugirdas. Nes Daugirde kai norejom svesti jubilieju tevu, tai pasiule tik rusy, man pvz nelabai jubiliejus rusy, o juo labiau vestuves. schmoll.gif Paklausiau gal galetume ant stogo, nes balius vasara buvo, tai nuosirdziai nepatare, nes aisku pirma gali but blogas oras. Antra nei vienam bar nepatare dengti stalo lauke del musiu, sake neimanoma ju isvaikyt po to ir vaizdelis nelabai koks buna, kai restorane po maista vaiksto muses doh.gif Dar galit bandyt Sadute! Puikiai pirmam aukste tilps 40 zmoniu, bet reiktu sakytis visa bara jau (manau, tiksliai nezinau). Zodziu yra restoranu Kaune ivairiausiu, viskas atsiremia tik i pinigelius. Ai tiesa, Graly dar kaip nerealiai ziurejosi fejerverkai!!! Saude apacioj nuo Jonavos g. ir visas sprogimas tiesiai mums pries akis, nereikejo galvu uzlenkti, buvo tikrai wauuuu... Ispudinga!
Atsakyti