QUOTE(harmoneta @ 2012 11 19, 20:11)
Žiūriu dauguma sodybas renkasi, tačiau mes apie restoraną mieste galvojam

gal kas irgi domites ir turit info ar pasiulymu???
Beje, minejot medziotoju sostine - ten tikrai super, esam buve vestuvese. Vietos daug, miegoti taip pat, jacuzzi, baseinelis

super
Na jei restoranas, tai Jums idealiausiai tiks Gralis. Todel, kad maistas auksciausio lygio (sia vasara ten buvau vestuvese dvejose). Atitinka visu skoni, buvo ir baltos misraines ir skanybiu - grozybiu. Tik aisku jokio savo alkoholio, viskas ju. Man pvz labiau nei Daugirdas. Nes Daugirde kai norejom svesti jubilieju tevu, tai pasiule tik rusy, man pvz nelabai jubiliejus rusy, o juo labiau vestuves.

Paklausiau gal galetume ant stogo, nes balius vasara buvo, tai nuosirdziai nepatare, nes aisku pirma gali but blogas oras. Antra nei vienam bar nepatare dengti stalo lauke del musiu, sake neimanoma ju isvaikyt po to ir vaizdelis nelabai koks buna, kai restorane po maista vaiksto muses

Dar galit bandyt Sadute! Puikiai pirmam aukste tilps 40 zmoniu, bet reiktu sakytis visa bara jau (manau, tiksliai nezinau). Zodziu yra restoranu Kaune ivairiausiu, viskas atsiremia tik i pinigelius. Ai tiesa, Graly dar kaip nerealiai ziurejosi fejerverkai!!! Saude apacioj nuo Jonavos g. ir visas sprogimas tiesiai mums pries akis, nereikejo galvu uzlenkti, buvo tikrai wauuuu... Ispudinga!