Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(giedrrre @ 2013 01 13, 16:17)
Na jei restoranas, tai Jums idealiausiai tiks Gralis. Todel, kad maistas auksciausio lygio (sia vasara ten buvau vestuvese dvejose). Atitinka visu skoni, buvo ir baltos misraines ir skanybiu - grozybiu. Tik aisku jokio savo alkoholio, viskas ju. Man pvz labiau nei Daugirdas. Nes Daugirde kai norejom svesti jubilieju tevu, tai pasiule tik rusy, man pvz nelabai jubiliejus rusy, o juo labiau vestuves.  schmoll.gif Paklausiau gal galetume ant stogo, nes balius vasara buvo, tai nuosirdziai nepatare, nes aisku pirma gali but blogas oras. Antra nei vienam bar nepatare dengti stalo lauke del musiu, sake neimanoma ju isvaikyt po to ir vaizdelis nelabai koks buna, kai restorane po maista vaiksto muses  doh.gif Dar galit bandyt Sadute! Puikiai pirmam aukste tilps 40 zmoniu, bet reiktu sakytis visa bara jau (manau, tiksliai nezinau). Zodziu yra restoranu Kaune ivairiausiu, viskas atsiremia tik i pinigelius. Ai tiesa, Graly dar kaip nerealiai ziurejosi fejerverkai!!! Saude apacioj nuo Jonavos g. ir visas sprogimas tiesiai mums pries akis, nereikejo galvu uzlenkti, buvo tikrai wauuuu... Ispudinga!

Dekui uz komentara, butent Grali ir pasirinkom lotuliukas.gif paciai irgi teko ten vestuvese but, manau, tobula vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaites @ 2013 01 14, 12:55)
Tai niekas neturi naujausiu naujienu / atsiliepimu?  g.gif

Karvio dvare mes švesim savo šventę mirksiukas.gif Kai nuvažiavom, iš karto užsisakėm, nes viskas atitiko mūsų norus, tik kaina aišku nemaža. Tačiau atsiliepimai tik geri. O šiaip Karvio dvaras yra prie Vilniaus, tai manau tikrai daugiau atsiliepimų sulauktum, jei pasiteirautumei tokioje pat temoje tik "Vilnius ir jo apylinkės", nes kauniečiai gal mažiau šia vieta naudojosi (ir aš tavo žinutę tik atsitiktinai užmačiau, nes temelė apie Kauno apylinkes, o net ir ta pačia Vila Santa Barbara daugiau turbūt vilniečiai naudojasi) 4u.gif
Atsakyti
Kadangi ieškome netradicinės vietos savo šventei (norime pavėsinės lauke arba didelės terasos), teko apžiūrėti Žalgirio arenos restorano "14 10" terasą. Vieta išties nuostabi, dar pagražės vasarą, kuomet sužaliuos gamta, tik administratorė įdomus žmogus, nelabai jaukiai nuteikė, kuomet pradėjo aiškint, kad dekoratorius (kurį pasak jos mes būtinai turime samdyti) pakeis vietą kardinaliai, net nepaklausus ar mes jo norime. Na bet ne apie mandagumą tema ax.gif
Kainos ir pagrindiniai faktai apie šią vietą: kaina vienam žmogui 50-200 lt, priklauso nuo pasirinkto meniu, gėrimai tik jų, konditerijai labai rekomenduoja saviškius, bet tortą leidžia atsivežti. Apvalių stalų neturi, tik keturkampiai, tad juos jie patys nuomoja iš firmos, kaina 50lt/vnt, kėdes turi, jos tinkamos. Kėdžių "užvalkalus" turi, bet kaspinai tik auksiniai, kitokias spalvas nuomojasi +3lt/vnt. Po 24 h 1valanda +150lt, muzikantus leidžia savo atsivežti, muzikos garsumo neriboja, taip pat pastato savo šildytuvus, kad nuo upės vėsu nebūtų. Jei užkluptų lietus, pasiūlė atsarginį planą, šventę viduje.

Gal kam pravers informacija wink.gif Beje administratorė iškart pabrėžė, kad Butkutės vestuves surengė nepriekaištingai, tad dauguma atsakymų buvo paremta ta švente.
Atsakyti
Galiu palikti atsiliepimą apie "Avilį", gal kam pravers smile.gif kaip svečias esu ten dalyvavusi vestuvėse. Po ceremonijos svečiai neskubėdami susirinko į Avilį, kol jaunieji dar fotografavosi. Aptarnaujantysis personalas nepasiūlė pamerkti gėlių, kol bus sulaukta jaunųjų, nebuvo pasiūlyta ir prisėsti. Laukti iš viso teko virš trijų valandų. Prie padengtų stalų sėsti nesinorėjo, bet restorane, giliau paėjus yra toks kaip lounge kambarys, ten pilna vietos prisėsti, svečiai to nežinojo, personalas nepasiūlė.
Buvo pasiūlyta visiems tik po taurę šampano. Jaunieji tam tikslui buvo paskaičiavę, kad visiems užtektų po dvi, kai kuriems tris, kur dingo šampanas neaišku.
Užkandėles pranešė tik kartą ir greitai, užkandėlių vėlgi buvo užsakyta daugiau. Buvo taip pat užsakytas ir alaus stalas su sūriais, kuriuo turėjo būti galimybė vaišintis, svečiai to net neišvydo. Nežiūrint to, personalas mandagus.
Vakaro eigoje buvo keletas gerų pusvalandžių kai padavėjai rečiau pasižiūrėdavo į svečius ir nepilstydavo gėrimų, na tai nesmagu.
Vėliau kažkas pajautė, kad buvo pilstomas ne tas brendis, kuris buvo nupirktas. Nuėjusi į virtuvę liudininkė tą ir pamatė. Alkoholio krepšyje turėjo būti sudėti visi buteliai - kurie išpilstyti tušti, kurie neatidaryti - pilni, buvo paimti keli nupirkti buteliai, vietoj to buvo stengtasi išpilstyti kitą alkoholį.
Saldus stalas padarytas lyg kokia kompozicija, bet blogąja prasme. Prie jo vaišintis buvo priėję tik dvi merginos iš visų svečių.
Tuo metu Vilniaus gatvėje kaip tik vyko barmenų, padavėjų rungtys, kur Avilio padavėjai laimėjo kokią tai vietą, deja šventei pliusų tai nepridėjo.
O daugiau tai viskas lyg nieko smile.gif Išskyrus tai, kas asmeniškai aš, kaip svečias, atbuvusi ceremoniją bažnyčioje, virš valandos prasivaišinusi, prastovėjusi, prasišnekučiavusi bažnyčios kiemelyje ir nuėjusi iki Avilio bei prastovėjusi su gėlėmis rankose virš trijų valandų, tame tarpe gavusi tik taurę šampano, tos vakaro šventės kažkaip nelabai ir norėjau.. Tiek įspūdžių apie Avilį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizad @ 2013 01 14, 19:39)
Karvio dvare mes švesim savo šventę mirksiukas.gif Kai nuvažiavom, iš karto užsisakėm, nes viskas atitiko mūsų norus, tik kaina aišku nemaža. Tačiau atsiliepimai tik geri. O šiaip Karvio dvaras yra prie Vilniaus, tai manau tikrai daugiau atsiliepimų sulauktum, jei pasiteirautumei tokioje pat temoje tik "Vilnius ir jo apylinkės", nes kauniečiai gal mažiau šia vieta naudojosi (ir aš tavo žinutę tik atsitiktinai užmačiau, nes temelė apie Kauno apylinkes, o net ir ta pačia Vila Santa Barbara daugiau turbūt vilniečiai naudojasi)  4u.gif

Man tie rajonai.. doh.gif
O kada jusu vestuves bus, jeigu nepaslaptis? ax.gif
Ir klausimas apie Karvio dvara, buvo kazkada 6000lt bet kiek suprantu cia tik nuoma, ar kainos pasikeite? Gal gali išduot paslapti? blush2.gif
Atsakyti
Senieji Rusiai atrodo kaip nuostabi vestuvių šventei. Tokia prabangi ir kilni vieta, deko labai labai.
Atsakyti
QUOTE(Gaites @ 2013 01 16, 13:57)
Man tie rajonai.. doh.gif 
O kada jusu vestuves bus, jeigu nepaslaptis?  ax.gif
Ir klausimas apie Karvio dvara, buvo kazkada 6000lt bet kiek suprantu cia tik nuoma, ar kainos pasikeite? Gal gali išduot paslapti?  blush2.gif

Mūsų - birželio 29 d. 4u.gif Kaina 1000 Lt pabrangusi blush2.gif, bet aišku irgi priklauso nuo sezono, gal ir nuo savaitės dienos, kai vidurvasarį šeštadienį, tai didžiausia kaina būna, ir be to taip, tai tik nuoma, o dar papildomai maitinimas dedasi maždaug po 100 Lt/už asmenį.
Atsakyti
QUOTE(Elizad @ 2013 01 19, 17:46)
Mūsų - birželio 29 d. 4u.gif Kaina 1000 Lt pabrangusi blush2.gif, bet aišku irgi priklauso nuo sezono, gal ir nuo savaitės dienos, kai vidurvasarį šeštadienį, tai didžiausia kaina būna, ir be to taip, tai tik nuoma, o dar papildomai maitinimas dedasi maždaug po 100 Lt/už asmenį.

Sveikinimai su artejonciom 4u.gif
Na taip dvaras yspudingas bet ir kaina grazi... blush2.gif
Atsakyti
http://www.didysisve...los-106797.html
man vedeja rekomendavo sia sodyba... ir sutare, kad galiu apziureti
ji tipo dar neveikia, bet nedaug liko pabaigti...
labai laukiu - savaitgali vaziuosiu apziuret, nes arti kauno, telpa 60 zmoniu, o ir nauja... nemegstu jau "padevetu" vietu
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 01 15, 19:54)
Galiu palikti atsiliepimą apie "Avilį", gal kam pravers smile.gif 

mes šventėm savo vestuves avily.
buvo "liapsusu" bet visumoj likom patenkinti.
maistas super skanus, mus aptarnaves padavejas pasitaike labai fainas (musu buvo nedaug, tai uzteko jo vieno). papuosta ir paruosta tikrai viskas liuks.
o liapsusai buvo visi is vadybininkes su kuria viska derinome, nors meniu derinome kokius 5 kartus, ji vis tiek viska paruose pagal pirmini varianta lotuliukas.gif doh.gif
bet visa kita is tiesu mums buvo thumbup.gif
Atsakyti
Mum tai laaabai patiko sodyba Kacergines Pamiske. nu labai grazhu viduj, aplika super ir supyniu vaikam yra. telpa apie 70 zmoniu svesti, asmeniui 150 lt . tik deja teko prastintis tai atsisakem sodybos, darysim restorane vestuves.....Ziauriai gaila, nu bet ka padarysi. siulau pasiziureti smile.gif www.kacerginespamiske.lt rolleyes.gif
Atsakyti
Manau pravers šiokia tokia informacija ieškančioms apie Roko sodyba. Buvau joje kaip svečias per jubiliejų. Žmonių buvo arti 50, šventė vyko didelėje salėje. Salė tikrai didelė, šilta (šventė vyko sausio 26 d.), šviesi, jauki, graži. Kas liečia maistą - kadangi turiu su kuo liginti, tai manau tokio lygio sodybai reiktų šiek tiek pasitempti, viskas pateikiama labai gražiai, bet kartais kai kuriuose patiekaluose yra produktų tiems patiekalams nebūdingu (Cezario salotos su iceberg salotomis ir kinų kopūstais, tas salotas ne Cezario neapsiverčia liežuvis pavadinti) kadangi valgiau pagrinde žuvies patiekalus, tai galiu pasakyti kad tai buvo skanu.
Kambariai svečiams yra labai geri, patogus (svečių name buvo šilčiau kambariuose nei pagrindiniam pastate, kas miegojo pagrindinio pastato kambariuose sušalo, nors radiatoriai buvo nustatyti į 5 režimą (lauke buvo apie -20)), vasarą pliusas kad įėjimas į kambarius iš lauko, žiemą tai minusas, nes kaip bebūtų su bateliais slidoka ir vėjas pučia ojojoj...
Kadangi buvau žiemą ten ir buvo šalta tai po teritoriją nevaikščiojau, o tie kas padarė sau ekskursiją gyrė kad viskas gražu, o dar elniai...
Dėl kainų ir viso administravimo nieko negaliu pasakyti, buvau tik kaip svečias, todėl manęs tai nedomino.
Atsakyti