Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(be*starlet @ 2013 01 31, 21:11)
drauge dare vestuves harmonizavimo parke Prienu raj. sodyboje.

sodyba nuostabi, taciau norint ten svesti reikia but nusiteikus isleisti daug pinigu, nes ten viskas DAUG kainuoja...

kas liecia ROKO SODYBA tai irgi labai grazi aplinka, taciau bendradarbiavimas... na man nepatiko, kadangi mes gyvename uzsienyje visoms sodyboms pirma rasiau elektroninius laiskus kad zinociau ar diena laisva ir mazdaug kainas, tai butent roko sodyba atrasydavo kas savaite, kazkaip manau, kad tokio lygio sodyba turetu but lengvai pasiekiama ir elektroniniais laiskais...

dar svajojome apie KAPITONISKIU SODYBA, aplinka thumbup.gif be viso kito ir ne vieni draugai turi teigiamus prisiminimus apie ja, taciau sia vasara visi savaitgaliai jau rezervuoti, toms kas planuoja vestuves kitais metais tikrai rekomenduoju 4u.gif

o dabar noreciau jusu pagalbvos ir daugiau informacijos apie SUVALKIJOS DVARA ax.gif tik keletas atsiliepimu apie sia sodyba ir tie labai labai seni, galbut yra merginu, kurios savo svente svente cia arba tiesiog buvo sveciais? rolleyes.gif
Atsakyti
Del Kapitoniškių sodybos
Na aplin ka ten tikrai ispudinga, bet va sale labai jau tamsi ir niuri atrodo schmoll.gif
Gal kas ten buves/sventes galetu pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 08, 19:20)
Del Kapitoniškių sodybos
Na aplin ka ten tikrai ispudinga, bet va sale labai jau tamsi ir niuri atrodo  schmoll.gif
Gal kas ten buves/sventes galetu pakomentuoti?

mano draugai svente ir net ne viena karta, liko labai patenkinti tiek aplinka tiek aptarnavimu ir maistu, taciau man asmeniskai vidus tuom ir patinka, kad jis toks labiau prabangus ne kaip pirtyje, nes juk cia vestuvem patalpu ieskom o ne gimtadieniui blush2.gif
Atsakyti
As turiu omeny del patalpos tamsumo. Na atrodo niuriu, tamu. As ir neieskau rastinio stiliaus schmoll.gif
Atsakyti
Musu draugai svente vestuves Tusamoniu sodyboje, tai man asmeniskai tikrai patiko! Vietos daug, patalyne svari, mineralinis prie lovos, maistas tikrai skanus, ypac duonyte su padazu!!! ir savininkai labai patiko! Bei zinau, kad jauniesiems leido is vakaro pasipuosti sale. smile.gif Jei neklystu tai jie mokejo apie 160lt. Tik minusas tame, kad virsuje tik vienas dusas, bei jaunavedziu kambari kitas, tai trp eilute buvo. O mes patys esam nusiziureje Kudrenu sodyba, man ji labai patinka. Gal kas turit kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
Mes uzsisakeme Domeikavos vila. Atsiliepimu daug ivairiu, bet didele dauguma geri. smile.gif Semininke pasirode labai maloni moteris, pati geranoriskai siulo idejas ir padeda iskilusiais klausimais. Vestuves rugpjuti, tad po visko galesiu parasyti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Mes galvojame apie Margio kranta. Nors ir tolokai nuo Kauno, bet aplink ji nieko nieko panasaus nerandam verysad.gif
Nenoriu mediniu sienu, nenoriu tamsiu anstu saliu... Tai teks ko gero pasivazineti
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 19, 22:26)
Mes galvojame apie Margio kranta. Nors ir tolokai nuo Kauno, bet aplink ji nieko nieko panasaus nerandam  verysad.gif
Nenoriu mediniu sienu, nenoriu tamsiu anstu saliu... Tai teks ko gero pasivazineti

Jeigu nenorit mediniu sienu ir tamsiu ankstu saliu, tai manau pats tas butu Tumasoniu sodyba. Grazi ir gan ervi sale. Atsiliepimai girdejau gan neblogi ten. smile.gif
Atsakyti
gal kas turit atsiliepimu apie sia sodyba Rumsiskese?kaip ten?kokios kainos?kaip maistas,aptarnavimas...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 19, 20:26)
Mes galvojame apie Margio kranta. Nors ir tolokai nuo Kauno, bet aplink ji nieko nieko panasaus nerandam  verysad.gif

Man ir nesinorėjo tokių rąstinių sodybų, tokios stilistikos šventimo vietų be Margio kranto dar yra Tony Resort (irgi ne tiek daug nuo Kauno), Belvilis (tolokai).. Bet mes galiausiai pasirinkom dar kitą var.
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 03 21, 17:52)
Man ir nesinorėjo tokių rąstinių sodybų, tokios stilistikos šventimo vietų be Margio kranto dar yra Tony Resort (irgi ne tiek daug nuo Kauno), Belvilis (tolokai).. Bet mes galiausiai pasirinkom dar kitą var.

Neatskleisit ką pasirinkote?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 21, 18:02)
Neatskleisit ką pasirinkote?

Parašysiu Až, kad neigautų reklama ar pan. smile.gif
Atsakyti