Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu išmokti megzti virbalais!

QUOTE(katanelis @ 2007 04 15, 11:59)
sakykit mergaitės auksarankės  mirksiukas.gif kur galėčiau Kaune nusipirkti labai plonų virbalų 0,8 mm arba 1 mm laaaabai reikia  mirksiukas.gif  4u.gif

tai niekas neatsakys kur bent galima ieškoti virbalų parduotuvės g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad klausi ne į temą blink.gif
Tam yra klausimėlių tema.
Aš žinau tik vienos siūlų parduotuvės Kaune adresą - Casa Lana, Algirdo g.2 (prie Hyperio) Savaroriuose. Kitų adresų nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2007 04 17, 18:10)
Tai kad klausi ne į temą  blink.gif
Tam yra klausimėlių tema.
Aš žinau tik vienos siūlų parduotuvės Kaune adresą - Casa Lana, Algirdo g.2 (prie Hyperio) Savaroriuose. Kitų adresų nežinau...

aaa g.gif niu matai, o aš galvojau, kad čia klausiu verysad.gif
Atsakyti
Tai va, esu savamokslė mezgėja ax.gif Pagrindinius dygsnius dabar mokausi iš štai šio tinklapio. Ir kilo man klausimas.. Sektoriuje "Decrease" (susiaurinimas) yra video instrukcija, kaip siaurinti mezginio kraštus (kairį, dešinį). Aš sumaniau pasibandyti siaurinti - nusimezgiau 20 akių pavyzdėlį gerom-blogom akim ir bandau siaurinti abu kraštus.. Spėju, kad padariau klaidą, nes kaip pirmuose dviejuose video klipuose nurodyta kairį šoną siaurinu kaip liepia, dešinį kaip liepia, o va apsukusi mezginį kartoju tą patį. T.y. apsukto mezginio dešinę pusę pradedu dešinei skirtu dygsniu. Ar darau klaidą? Galbūt dešinį šoną tiek iš vienos, tiek iš kitos pusės reikėtų tuo pačiu dygsniu sumegzt? g.gif

Tikiuosi, kad kas nors ką nors suprato..
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2007 06 04, 22:13)
Tai va, esu savamokslė mezgėja ax.gif Pagrindinius dygsnius dabar mokausi iš štai šio tinklapio. Ir kilo man klausimas.. Sektoriuje "Decrease" (susiaurinimas) yra video instrukcija, kaip siaurinti mezginio kraštus (kairį, dešinį). Aš sumaniau pasibandyti siaurinti - nusimezgiau 20 akių pavyzdėlį gerom-blogom akim ir bandau siaurinti abu kraštus.. Spėju, kad padariau klaidą, nes kaip pirmuose dviejuose video klipuose nurodyta kairį šoną siaurinu kaip liepia, dešinį kaip liepia, o va apsukusi mezginį kartoju tą patį. T.y. apsukto mezginio dešinę pusę pradedu dešinei skirtu dygsniu. Ar darau klaidą? Galbūt dešinį šoną tiek iš vienos, tiek iš kitos pusės reikėtų tuo pačiu dygsniu sumegzt?  g.gif

Tikiuosi, kad kas nors ką nors suprato..

Man atrodo, jog siaurinasi tik iš vienos pusės blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės
Aš labai norėčiau išmokti nusimegzti tokį nepaprastą šaliką. Paieškojau įvairiuose forumuose, neradau... Gal blogai ieskojau... Na, bet jei ne į temą, arba žinosit kur - nukreipkit.

user posted image

Va tokį tai šalikiuką. Išsitraukiau rusišką aprašymą, bet nelabai suprantu. Padėkit

Вяжем как полоску – 7 петель около150см (в зависимости от длинны шарфика) Затем левую сторону полоски по длинне собираем на спицу с интервалом 4см столько, какая ширина будет у шарфа,полоску сгибаем и провязываем эти набранные петли с правой стороной до конца, например это 20см (желательно ниткой другого цвета), затем загибаем на краю и снова набираем на спицу петли с левой стороны с тем же интервалом.
Papildyta:
Šalis

Niu va
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2007 06 29, 15:35)
Sveikos, mergaitės
Aš labai norėčiau išmokti nusimegzti tokį nepaprastą šaliką. Paieškojau įvairiuose forumuose, neradau... Gal blogai ieskojau... Na, bet jei ne į temą, arba žinosit kur - nukreipkit.

jau rašiau, kad jis yra nertas šakute ( nėrimo šakute temoje). Pagal pačios duotą aprašymą nieko nesupratau, čia tikrai ne to šalikėlio aprašymas wink.gif O nerti labai paprasta, vienintelis kabliukas yra tas, kad neriant juostą kryžiavimosi vieta turi būti arčiau vienos ( pasirinktos ) pusės, t.y., kad nebūtų per centrą. Taigi, nuneriamos dvi juostos, tuomet tų dviejų juostų kraštinės papraščiausiai suneriamos vąšeliu, o išorinė pusė neriama taip: kilputė į juostos kilputę, paprasta kilputė ( kaip neriant pynutę), vėl į juostos kilputę ir taip toliau. Klausk, jei kas vėl bus neaišku wink.gif 4u.gif
Tiesa, kaip nerti šakute jau minėtoj temoj yra ir aprašyta, ir parodyta paveikslėliuose, foto wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 29 birželio 2007 - 15:52
Sveiki, pirmadienis...

Kur radau tą nuotraukėlę, rusiškame forume ir buvo parašyta, kad šalis megztas virbalais. Viena mergina aprašė kaip tai darė. Gal aš ir spratau ką ne taip. Na, ką nors sugalvosiu smile.gif

s.
Papildyta:
Lendu vėl į šakutės forumą smile.gif
Atsakyti
as galvojau, kad si tema jau dingusi... laugh.gif dabar ilindau kazkaip, nes noriu numegzti vaikeliui busimam maza megztineli. Batukus kazkaip jau numezgiau...:)ir nezinau kur ieskoti pagalbos...paprastam mazam megztineliui numegzti...
Atsakyti
Merginos o kaip siaurinti kepurę mezgant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2007 09 02, 15:21)
Merginos o kaip siaurinti kepurę mezgant?  g.gif

Aš tai suėmu dvi akis, tada pamezgu kelias geras ir vėl dvi suėmu ir taip iki galo. Kitą eilę vėl tas pats. Jei neaišku parašyk į až ir paaiškinsiu. g.gif
Atsakyti
Gal kam nors prireiks tokios informacijos g.gif
Atsakyti